Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
(08-11-2018, 13:44)fritz Napisal:
(08-11-2018, 12:42)sarcomasto Napisal: Če razmišljaš po uradniško,potem je seveda storil napako, ko je par pozdravčkov poslal še za njimi, ko so brusili pete....Ako pa razmišljaš po načelu zdrave kmečke panike ,potem možakar ni storil absolutno nobene napake...Kdor ti pride na dom s takimi nameni kot tile pizdunčki, za takega ni nobenega opravičila,zakon gor ali dol...

Sodišče presoja po zakonu in ne tako kot se nam zdi, saj je tudi zdrava kmečka pamet običajno stvar presoje posameznika.

Počil bi jih med izvajanjem napada in bi imel možnost oprostitve zaradi upravičenega silobrana, tako bo pa verjetno šel sedeti zaradi enega idiota. Drži pa kar pišeta mr. T in Kristian o barantanju s posrednimi in delnimi informacijami, zato je o tem težko soditi.

Drži kar si napisal, vendar v zelo stresnih situacijah ni nujno da se bo vsak posameznik spuščal v predalčkanje kdaj uporabiti smrtonosno silo in kdaj ne, ampak bo imel v glavi samo in zgolj nevtralizirati nevarnost za vsako ceno..Zato pa sem tudi napisal zdrava kmečka panika,namesto pamet.. :-D ...Težko je presojati takrat trezno.. In  v tem primeru , ko nekdo vdre na silo na tujo posest z namenom kakršnega so imeli tisti individumi si sploh ne zasluži kakršnekoli obravnave in olajševalnih okoliščin, ker to kar seješ, to tudi požanješ , period , tu se je brezpredmetno pričkati kaj je moralno oporečno že samo zaradi dejstva da so nasilno uleteli v tuje stanovanje ne z namenom da odigrajo rundo Črnega Petra..
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od sarcomasto - 08-11-2018, 15:27Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)