Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
#32
"M Napisal:Argument? Wtf je ta beseda v realnosti ne obstaja že vsaj nekaj desetletij.

V bistvu vsaka debata okoli (skoraj da biločesa v družbi) orožne zakonodaje je bedasta, ker se ljudje več ne odločajo po pameti oz. je ta pamet tako skozlana, da v večini primerov ne obstaja miselni proces v logičnem smislu za:proti->evaluacija kaj bolj boli->logičen zaključek ampak je že v prvi fazi postavljen filter (mediji sprali možgane večini ljudi v zgolj en vzorec razmišljanja) in ves nadaljni proces je nato sfižen v neko "programirano logiko" kjer želen ali politično korekten/večinski pogled pogojuje celoten potek procrsov....n.

Posameznik je lahko inteligenten subjekt in razmislja in ocenjuje dejstva, okoliscine in se sprasuje o vzrokih ter posledicah. Volilno telo pa je emocionalno nestabilna neizobrazena drhal, ki mrzi posameznika, ki razmislja in grozi da jih bo zdramil iz cone udobja ( opicje norcije: ne vidim, ne slisim, ne vonjam nic slabega).

Smisel zakonodajalca ni v sprejemanju dobrih zakonov, ampak v tem da ostanejo v sluzbi.
Zakonodajalec sprejema vsecne zakone.

Kako pristopiti do nerazumnih?
Nerazumno - custveno.

Vsaka sedma zenska je ze bila posiljena.
MNZ razkriva 50 prijavljenih posilstev na leto.
Dejstvo: na leto je v drzavi nekaj tisoc spolnih napadov.
Trditev: Ce bi imela vsaka polnoletna, opravilno sposobna, nekaznovana in usposobljena zenska pravico do pridobitve dovoljenja za prikrito nosenje pistole oz. revolverja, se stevilo spolnih napadov ne bi povecalo.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 03-08-2012, 09:20Uporabnikov, ki berejo to temo: 6 Gost(ov)