Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
#80
OK - nekaj so zapisali v ustavo, potem pa po tolikem času ugotovili, da so se zajebali (pa ne zato, ker bi radi nategnil folk in ga obrali do kosti - če bo toliko zajebano za folk, ma tudi sz motorko bo padla hlava preč... poje Iztok Mlakar... [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] ).

Saj načeloma tudi pri nas je ogromno legalnega orožja, da o tistem na črno niti ne pišem (ja vem, da ni namenjeno za branit se proti vlomilcem, posiljevalcem,...).

Ko sem bil pred cevjo orožja smo (trije) orožje odvzeli "bad guy-u" in ga (rahlo poškodovanega) predali oblastem pregona. Na srečo mu je orožje pri prerivanju zatajilo in tako ni bil nihče huje poškodovan. Če bi takrat imel orožje (ki ga mimogrede sploh nisem pri tem pogrešal - pa imel sem v rokah na koncu njegovega [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] ) se verjetno ne bi drugače končalo, kot se je...

Ker imam že pol drugo desetletje izkušenj dela z ljudmi točno vem, zakaj enim ne bi dal nikoli orožja v roke (pa pravica, ki jo zagovarjam gor ali dol). Ljudje se bomo prej pobili med seboj z motikami, sekircami, kuhinjskimi noži in drugimi nenamenskimi orodji, kot pa nas bodo "potamanili sociopati".

Na zadnjo točko pa lahko rečem samo to, da popolni liberalizem v svoji ekstremni eskavaciji lahko vodi samo v kaos (kar je načeloma najvišja stopnja reda). Kaj drugega pa ne bom komentiral, ker se potem žaljenje lahko samo še stopnjuje, pa se na ta nivo (tokrat izjemoma [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] ) ne bom spuščal...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 13-08-2012, 15:36Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)