Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
#97
[url="http://www.zerohedge.com/contributed/2012-08-13/15-rules-web-disruption"]http://www.zerohedge.com/contributed/20 ... disruption[/url]


Kristian: Ne moreš iz miselnega oklepa ane? ZAKAJ RABIŠ RAZLOG, DA TI BO DRŽAVA DOVOLILA IMETI OROŽJE DOMA. Za moje pojme je to suženjski pristop k družbenemu urejanju in kljub temu, da je tako pri nas mi je odvratno*. DRUŽBA SE MORA VAROVATI, DRŽAVA SKRBI ZA VAS itd... Dej ne ga lomit pa a ste res tako zarukani, da ne morete dojeti, da tu ne gre za nikakršno varnost "države/družbe" ampak za strah barab pred pravično kaznijo in vsesplošen strah pred orožjem, ki je tak bavbav za večino leminške populacije. Mediji in politiki so večini tako oprali možgane, da v tem primeru sploh ne zmorejo racionalnega razmišljanja in enostavno njihov mozak nekje po nevronih preskoči brez procesiranja med orožjem ---> vsesplošen boj in mesarsko klanje. Infantilno je tako razmišljanje ampak kot kaže zelo popularno.

Ko je treba se it vojno ali kako podobno aktivnost po nalogu "države" takrat smo pa vsi dobri ane in se kar drenjajo v vrsti "predstavniki države" pri pripenjanju medalj najboljšim...(no sej ko je konec se slednji hitro znajdejo na "zagovoru" medtem ko prvi uživajo v tem kar "SMO" si priborili ne...).


*Preden kdo pameten napiše "pa spizdi ven" mu lahko vrnem z enako mero "pa vi spisdite ven iz te dežele".
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 14-08-2012, 08:20Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)