Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Dober miselni problem za nekatere, lahko preizkusite na kakem vašem znancu...

Situacija:

Ste poglavar (lahk tudi copata kakor komu drago) družinice in se spravljate k družinski večerji in ravno ob serviranju palačink z Nutello uletijo noter trije (lahk tud več po želji) mandljci z orožjem (vseen kero opremite jih po želji in domišljiji) in vas spravijo na kolena (in družinico seveda) ter rečejo dragi poglavar/copata, danes nam je kapnilo v glavo, da bomo vas vse pobili in sicer družinico naprej nato pa še vas. In potem hip hip hip strašni trik se cajt ustavi, in pride grozna NRA vila in vam ponudi popolnoma opremljeno, naloadano in urihtano u nulo pušketino (lahk bi bil AR ampak ker vila ve da so za en kurc in kljub čarobnemu prahu ne delajo vedno gre seveda za klon kalaša - je pa res da gre za politično korektno zgodbico tako, da recimo da vila bere želje in vam ponudi vašo naj naj puško, ki je oh in sploh super za to rabo katera se obeta) za uporabo.

Kdor na tole odgovori z ne hvala draga vila ampak moje prepričanje je tako, da moram ponujeno žal odklonit in bi prosil za telefon, je ali popoln idiot ali pa lažnivec z agendo -> v tem slučaju nadaljnje znanstvo s takim bučkotom verjetno niso smiselne oz. nadaljnja diskusija nemogoča...

Kdor se poizkuša izgoniti odgovoru na hipotetično vprašanje pa sam pri sebi točno ve kako bi se odločil oz. da bi zagrabil za zlodeja in držal sprožilec dok bi duša dala in posledično mu je povsem jasno zakaj je posest orožja pametna in potrebna stvar, če že ne povsem koristna zadeva. Je zgolj stvar tega, da si očitno boji priznati iz takih ali drugačnih razlogov in išče pot ven iz te miselne (za njegove možgane seveda) zanke.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 17-12-2012, 14:30Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)