Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Obtained guns legally/illegaly?????

WTF??? A je zakonodaja v vseh državah ista ergo primerljiva? Pa tudi cel argument, da je dobil orožje nelegalno je smešen, kaj boš pa recimo Uroš (kot vnet zagovornik teze o tem, da je večina zločinov narejenih s ilegalnim orožjem) naredil, ko se bo nekdo z legalnim odločil narediti masakr, ko ti bodo zagovorniki prepovedi orožja govorili NO sej smo ti rekli kaj pa zdej???

Strelja človek in človek odgovarja za svoja dejanja PIKA IN KONC debate v kakršno koli drugo smer. Konec dneva so mrtvi mrtvi in je povsem vseeno kje in s čim je nek pacient naredil kar je pač naredil.


V kolikor gre za psihopata in pacienta A klase je samo vprašanje odgovornosti drugih zakaj psihopata že v štartu niso prepoznali pa naj si gre za sorodnike, državo ali pa kogarkoli drugega. Vseeno pa bo v vsakem slučaju (recimo inteligenten psihopat) določen procent dogodkov, ki bodo ostali enostavno nepojasnjeni in pač posledica napačnega kraja in časa in smole pač tako je. Vse drugo so zgolj politične ali kakšne druge agende in drugi interesi kot pa predstavljeno. In če je smrt nekaj deset ali sto tisoč tujcev cena za svobodo v ameriki ter nizko ceno goriva potem ne vidim zakaj bi se Slovenci ali kdor koli drug v ZDA razburjal če nekaj deset otrok pač plača ceno pravice do samoobrambe pred državo. To, da je pa toliko pacientov v neki družbi je pa zopet stvar posameznikov in seštevanja.

Kot gre znan quote:

Citat:The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.
Thomas Jefferson

Ali ljubiteljev cvička: Takle mamo....
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 19-12-2012, 14:48Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)