Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Citat:Kar je največji problem, z vidika lastnikov orožja je to, da marsikateri, predvsem glasnejši pro gun lobisti prodajajo podobne bučnice (ki se jih da fino diskreditirati) kot njihovi anti gun ekvivalenti in je zato neka resna razprava dosti težja.

Evo končno ,dočakali to ,da pro gun lobisti prodajajo bučke ,zaenkrat glede na to za so se zadnjih 10 let tam zakoni sproščali so bili glede bučk precej uspešnejši ,tale članek ki sem ga postal je anti-gun brez dvoma ampak vsebuje nekaj dejstev o orožju v Švici in Izraelu ,obe državi v ZDA zelo radi vrtijo kot uspešna primera držav kje ima vsak orožje ,kot lahko razbereš temu ni čisto tako ,tega da soldateski pobirajo orožje na izhodih iz kasarn tudi sam nisem vedel. Saj veš vsi vidimo poročila z fotkami na katerih je oboroženih full enih nabornikov a očitno samo tisti, ki so na 'šihtu' tisti trenutek tudi tist hec o izrelskih profesorjih ki nosijo M1 puške v razered ,to je mimo grede ta trenutek najbolj popularna pro gun izjava v zda in se kar naprej vrti da je to treba tudi v ZDA zgleda da ni čsito taka kot bi jo ti ameri radi predstavili, pa še treba je upoštevat ,da je Izrael 24/7 vojna cona .

Citat: "Leave it to the pros": Kakšnim profesionalcem? Takšnim, ki trenirajo s 60 naboji na leto? Al takšnim, ki v povprečju trenirajo 2,5x na leto?
Koliko lastnikv orožja v zda pa misliš ,da 'trenira' ,eno so športni strelci in recimo jagri a za precej folka je tisto orožje v najboljšem primeru za kako piksno počit tu in tam ,bumpfire kretenizme in podobno ,samo malo poglej ti tubo folk ima do orožje precej drugačen odnos ,še največ trenirajo zisti ki se pripravljajo na zombije [img]{SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif[/img] .
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 20-12-2012, 13:43Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)