Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
"Or Napisal:
"g Napisal:Point je bil v tem kdo definira ta "obvious". Smo za orožje in religijo (ampak samo krščansko:)), hkrati smo pa proti porokam istospolnih partnerjev? Kdo je zdej ovca? [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]

Kolikor je meni poznano, ni problemov, da se istospolni partnerji civilno vežejo. Da pa jih odklanjajo organizacije, ki se skrivajo za religioznimi idejami, se morajo pa med sabo zmenit.

What is obvious? Well, if the sky is blue, it's obviusly blue. If someone's sayin' that the sky is green, then that person should go and see the eye doctor... That's obvius. [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img]

Na svetu obstajajo t.i. univerzalne resnice, dokazane resnice (npr. gravitacija, naravni zakoni ipd.). Problem je, da bi nekateri radi še te resnice prikrojili za svoje namene. In tisti, ki tega ne vidijo, so pač ovce. It's that simple.

Kar sem hotel povedati je to, da se v ZDA kr zelo pogosto pojavlja "sveta trojica" pro god, pro gun, pro life (oz. liberalna orožna zakonodaja pride s kr obilno prtljago). Se pravi mamo veliko število oboroženih ovac:) Zakaj to sploh omenjam? V enem postu je bilo omenjeno, da po prepovedi orožja ostanejo le še ovce, kot da se eno in drugo izključujeta; nasprotno jaz trdim, da je med zagovorniki orožja kr velik delež (večina?) ovac, ki vsem ostalim delajo veliko škodo. khm NRA khm. Stanje na strani nasprotnikov seveda ni nič boljše.
Nimam problemov z libaralno orožno zaonodajo, problem imam z debilno argumentacijo.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 23-12-2012, 18:58Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)