Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Citat: To, da ti oblast ne sme doma srati po glavi ni isto kot v domu lahko kogarkoli ustrelim in se nato zgovarjam na to, da ga nisem povabil v hišo (kar se dogaja).

A res? Boš podkrepil to svojo izjavo s dokazi in rezultati sodnih postopkov, kjer je bilo dokazano kar si rekel ali to nabijaš na pamet?

Citat:tudi če prebivalstvo ni goloroko, ti to nič ne pomaga, ko ti ekipa oboroženih ljudi pride odvzet orožje

...MNOGO...EDEN....EDEN...MNOGO...nekaj naredi

Daj še enkrat preberi stavek in nehaj trosit nebuloze ter bodi vsaj konsistenten če se že greš debato in se imaš za kaj več kot ovčetino oz. ne to kar očitaš nekaterim. Najprej govoriš o splošni oboroženosti potem pa to zreduciraš na en dogodek, kjer postaviš pravila v smislu en oborožen državljan in ekipa oboroženih hkrati pa prikladno pozabiš, da je 2nd mišljen predvsem za situacijo revolucije/splošnega upora kjer granitke več ne zaležejo.

Citat:nasprotno jaz trdim, da je med zagovorniki orožja kr velik delež (večina?) ovac, ki vsem ostalim delajo veliko škodo

Edina pametna poved v par postih škoda samo, ker je v tvoji glavi zelo izkrivljena oz. si prej ti ovčka s takim mnenjem kot pa kdorkoli drug s še tako bednimi pro guns argumenti.

Citat: da si z orožjem pa kr varen pred "državo" v takšni ali drugačni obliki.

Še enkrat morda se te kaj prime..

Varen pred državo oz. ljudmi, ki bi državo ugrabljali si če (je vse od sledečega res vsaj v veliki meri):

- velik del populacije ima orožje,
- velik del populacije ima jajca in jajčnike ter glavo na pravem mestu (prvo mislim da je jasno, drugo pa pomeni, da delajo kot se šika in so ustvarjalni del družbe in ne posrani paraziti, ki zajedajo tiste bolj produktivne ter da poznajo zgodovino in vedo kdo je kdo in kdo ni kdo).

Danes ti seveda orožje ne pomaga dosti (v teh razmerah) pred državo, ker so procenti povsem v prid ovčjereji (in da ne boš mislil tvoji ljubljeni predstavniki te tudi tretirajo kot takega) vendar zopet odgovori si na hipotetično zgodbico par postov nazaj in to je to brez odvečnega filozofiranja...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 23-12-2012, 19:33Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)