Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
tale video, ki ga je pripopal mr.T je malo karikirano kako izgleda vrhunski izdelek spindoctorjev (za nepoznavalce; to so piarovci, ki se ukvarjajo z obračanjem in usmerjanjem javnega mnenja), tole bi zagotovo morali imeti v učbenikih komunikologije.
Na eni strani - pro ban - ki je trenutno na vrhu, imaš tipa, ki daje argumente, brez kake koli povezave. Npr. trditev: tolpe se streljajo. Njegov komentar: če jim poberemo orožje se pa ne bodo več mogle streljat... logično ampak nima nobene zveze z realnostjo. Hkrati je neverjetno zoprn in uvel, ta s pudljem pa je itaq vrhunska. Drugi tip ni nič kaj boljši. Z veseljem jih ne maraš takoj lko jih vidiš.
Srednja stan, neuvrščeni so ravno prav anemični, da se ga sploh ne spomneš, ko je videa konec. Skratka, vezni člen, ki ne pritegne pozornosti.
Na drugi strani - pro gun - pa daš simpatično bejbo, ki pove pretresljivo zgodbo (sploh ta del je dober, ko mama objame mrtvega očeta, storilec pa ji prisloni pištolo na glavo, ravno ko skozi vrata vdro policisti - e, so prišli, ampak so neučinkoviti...) CCW bi koristil, "to even the odds" pravi. Zraven pa pove da od dražb orožja pomagajo šolam... skratka, za družbo so bolj blagodejni kot kamilice.

Pa ne pozabimo, to je karikatura, zdaj pa pomislite kako to izgleda ko se gre zares...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 28-12-2012, 22:05Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)