Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Kristian še en korak več naredi v razmišljanju, ker v ZDA že dolgo volitve nimajo nobenega pomena. Zato mi je smešno ko Mr.T lapa o glupih republikanskih redneckih (volivci republikancev, ki še gredo na volitve so pač bedaki vendar zelo zelo v manjšini) kajti velika večina "gun nutov" in ostalih "kao desničarjev" je že pred parimi leti dojela, da gre za velik nateg in da je povsem vseeno koga se izvoli končni rezultat je vedno enak. Sedaj mora samo še globalistom kapniti, da jih nategujejo in, da je obljubljena globalistična utopija v bistvu fašističnofevdalninovired.


Definicija globalista, kot jo uporabljam jaz: združuje vse samooklicane levičarje, komuniste, humaniste, progresivce, socialiste, ekobiolezbohomofanatike, antirkcprojogamuslihinduwhateverrainbowshitideja oz. na kratko globalist = vsak ki nasprotuje nacionalni državi in neodvisnosti ter suverenosti. Glede na izobraževanje (pranje možganov) in lahkotnost takega bivanja se ta skupina povečuje saj je za to značilna odsotnost logike in razmišljanja kot takega, gre za povsem enako stvar kot v starem rimu krščanstvo. Nekatere študije v ZDA to skupino ljudi celo uvrščajo med duševne bolnike s čimer se bi lahko strinjal, če ne bi šlo za vzgojeno/naučeno stvar.

Desničar = vsak rkc lover, antivseostalo ki zase misli, da ima monopol nad moralo in etiko ima sicer pravilen pogled na čast, odgovornost in delovni etos vendar sam po sebi še vedno rabi gospodarja, da lahko funkcionira in posledično ga izkoristijo banditi za volilno bazo. Ta skupina se lepo zmanjšuje ker ko enkrat povprečno inteligenten desničar prebere par stvari hitro zapusti te vrste...

Bandit = politiki, ljudje z močjo, ki so pogruntal management ovc in ga furajo glede na trenutne potrebe. Na vzven dajejo sicer vtis da ne vedo kaj delajo in da se morda kakšne skupine celo "ne marajo" in "tepejo" med sabo vendar vsi skupaj precej dobro obvladajo svoj posel (šišanja ovc to je) in posledično si lahko privoščijo stvari na katere bi še stari mački tipa Adi in Josef bili ponosni.

Ostalo smo pa taki in drugačni osebki, ki plavamo (ali skušamo plavati) v tej greznici in iščemo take in drugačne vrvi za poteg ven ali vsaj kljukice za nos, če že drgač ne gre.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 06-01-2013, 12:06Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)