Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
V Ameriki se kuha revolucija. Ljudje ne bodo dali svojega orožja!
Imam nekaj prijateljev , ki živijo tam.
Zanimiv podatek, ki sem ga pred kratim slišal je ta da je v ameriki cca 2% judovskega prebivalstva od 435 kongresnikov pa je cez 250 judov!

Ljudje se čedalje bolj zavedajo, da njihova vlada ni niti približno njihova ampak od zionističnih koorporacij!

Ljudje se čedalje bolj zavedajo da njihova vlada vodi in financira al-ciaido kjer jim to ugaja (Afganistan 1989,bih, kosovo,libija, Sirija..) o tem so že v jezi javno spregovorili celo nekateri voditelji na tv,kongresniki ter kandidati za predsednika.

Ljudje se čedalje bolj zavedajo, da se po celi državi odpirajo, FEMA kampi z pripravljenimi tisočerimi krstami, da policija in vojska trenirata odvzem orožja in pri tem umor vsakega, ki se upre!
Da so sprejeli zakon in so že v operativi "droni" ki letijo nad civilnimi mesti v ameriki in oboroženi nadzirajo ljudi! Zakaj so UAV predatorji potrebni policiji!!!

Ljudje se zavedajo da je 11.9 nameščen, da so ti strelski incidenti zelo sumljivi in odličen izgovor za zioniste, ki veselo predlagajo odvzem orožja nobeden pa ne predlaga, da se raziščejo vzroki teh incidentov.

Ljudje se čedalje bolj zavedajo, da mediji niso njihovi ampak dirigiran propagandni sistem, da je šolstvo čisto uničeno, kjer imate že komedije kjer se mora učitelj pretepati v kletki zato da bi se lahko otroci šolali.

Ljudje se zavedajo da je čipiranje nekaj najbolj nevarnega kot je rekel Robert Bear bivši agent CIE, da če se ljudje bilo čem uprejo naj se uprejo čipiranju ker nimajo predstave kam to vodi in kaj nameravajo z tem!
Program Obama health care je razglasil da zahteva da se do 31.marca 2013, čipirajo vsi novorojenčki in državljani!

Upam da nisem preveč zalutal stran od teme ampak Črni oblaki se zbirajo nad svetom in za tiste, ki niso informirani ali so kondicionirani, da takšne stvari jemljejo kot fikcijo ali paranojo naj se informirajo kajti če imate voljo vse to je jasno dokazljivo, če pa sem vam ne da pa naprej verjemite medijem v njihovi lasti!

Mislim da se o tem moramo pogovarjati in informirati kajti, če je tako bodo naši to takoj po nalogu banksterjev kopirali in nam spisali zakon, da se moramo tudi mi in naši otroci čipirati! [img]{SMILIES_PATH}/fsniper.gif[/img]
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 24-01-2013, 10:18Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)