Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Citat:DavorM, tvoj post se bere kot Hitlerjev Menin Kampf - za vse so krivi Židi. A dejstvo je da je "krivih" le 1% Židov, vsi ostali pa so navadna raja.

NE TI TAKO BEREŠ, ker si površen, nerazgledan in ne bom nadaljeval.... In če je iz njegovega prispevka vse kar si uspel dojeti miselno povezavo Mein Kampf, Židje in krivda se mi neskončno smiliš. Kot ti je Friderik lepo orisal, krivi smo mi vsi/raja, ki dopušča (iz takih in drugačnih vedno pa individualnih razlogov) to sranje in premikamo vsak svoje črte najprej po milimetrih nato centimetrih sedaj pa že v decimetrih...

DavorM je pravilno uporabil besedo zionist, ki v tem kontekstu omogoča ločevanje med različnimi pripadniki judovskega ljudstva in ljudmi, ki sicer niso judovskega porekla so pa prav tako zionisti - največ informacij o delovanju le teh pa je prišlo ravno od judov samih (dosti jih je plačalo za svoje izdajstvo s svojim življenjem). Čeprav kdo dejansko je (če), ki upravlja s tem tako ali tako ni povsem jasno (old money, stare družine, mednarodni konzorcij, paja patak je konec koncev irelevantno - ta trenutek in za trenutne potrebe za kasneje se bo pa že po današnjih dejanjih identificiralo prave). Ljudje smo za take stvari pač izumili Hudiča s katerim elegantno označimo vse kar je zlobnega in slabega v družbi in verjetno bo najboljša oznaka za osebje v službi ali krmilom tega sranja - zlo.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 24-01-2013, 12:47Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)