Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Ma debil ti je mama!
Hočeš na ta nivo ni problema!

In v odgovor daj krajši odgovor ne pa knjigo"!!!

In kaj ti mene enačiš z komunisti, kaki komunisti sem samo poudaril boljše strani socializma ne komunizma kar ne pomeni da podpiram to zmedo ampak da sem za sistem ki vsebuje najboljše od obeh svetov.

Pa to Sr.. kateremu ti tako naivno poješ hvalospeve o konkurenčnosti itd pa to res .. eh kdo verjame v take!

teniske so bolj poceni ker jih vietnamec sešije, kaj ti si z drugega planeta?

Teniske so včasih stale 25.000 Sit pa jih je sešil nemec ali američan danes pa stanejo 300€( 70.000 SIT) sešije pa jih vietnamec za dve rezini kruha na dan in ti meni o konkurenčnosti?? Pa kaj je z teboj?

Kapitalizem zavira in kontrolira razvoj!! JASNO!! Če ne bi bilo Kapitalizma in tega bolanega pohlepa ne bi rabil kupovati na primer EDGE LED tv ker bi lahko kupil najsodobnejš verzijo OLED ekrana.
Ne bi rabil vsako leto menjati mobitel ker bi se lahko posodabljali itd itd milijone primerov je...A mpak ne treba je hraniti pohlep bolanih da lahko prodajo vso zastarelo sr... ovčke pa ga nakupujejo saj so kondicionirani kot potrošniško društvo posledično bi se tudi narava manj uničevala!

Govoriš o kvaliteti pa pri tebi niso vsi doma!

Pa včasih si kupil gorenje pralni stroj pa je delal brez hickupa 20 let!! Danes pa vsak drugi pravi, da kak kupi neke znamke da po izteku garancije stvar crkne in je že treba novega kupiti ker je popravilo predrago ampak vse je boljše a ne, nas prepričujejo eni, ki ne vidijo gozda od drevesa!

Etiketiral sem te kot takega ker si takšen, ker pišeš totalne bedarije ki so reklama in ki nimajo nobene zveze z realnostjo!

Kapitalizem zavira razvoj če pa si ti preveč ZABIT da bi to dojel pa tvoj problem!

Če ne bi bilo kapitalizma bi lahko, posvečali ogromno več sredstev medicini ogromno več sredstev razvoju kolonizacijskih tehnologij, veliko več razvoju uporabe energije od sonca ... itd

Ampak ne treba je financirat razne agresije po svetu, da lahko krademo zemljski plin ter nafto in ostale resurse, pri tem uničujemo naravo in ljudi in vse za cilj ekonomije in gospodarstva ali z drugimi besedami za pohlep bančnikov in nekaj borz!

Jaz si ne želim ne komunizma ne kapitalizma ker pa nimam odgovora kaj bi bila alternativa pa bom tu raje nehal!

Ti pa raje malo globlje razmisli kaj pomeni to gonjenje za zaslužkom ne pa da tu navajaš neke gluposti kako to nosi kvaliteto in uh in ah in ostale floskule,brez da bi dejansko to primerjal z realnostjo!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 29-01-2013, 17:39Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)