Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
"M Napisal:
Citat:Ma debil ti je mama!
Hočeš na ta nivo ni problema!

In v odgovor daj krajši odgovor ne pa knjigo"!!!

DavorM čustva malce odstrani pa še enkrat preberi sestavek tudi med vrsticami. Dobil si nekaj dobrih namigov na podlagi katerih bi lahko začel z izobraževanjem, škoda je, da če imaš dokaj odprto glavo ne izkoristiš zadeve in začneš razmišljati izven okvirjev, ki so ti jih nataknili starši, šola in okolica. Stvari niti pod razno niso tako simpl "ker smo zlobni zahodnjaki pohlepni nategujemo cel svet in ti nas sedaj ne marajo in če shujšam za 2kg bo 20k <insert your favorite poor "whichevercolor" minority here> manj lačnih in bodo veselo plesali in skakali po ljubi zemljici" in enostavno če bi vsi bili manj pohlepni bi se nam cedilo med in mleko.


Dajte prosim za nadaljevanje takih debat odpret svojo temo pa tu ostanemo na orožju in vsemu kar je povezano s onegavljenjem okoli tega....


Mato na žalitve bom odgovoril temu primerno to so verjetno že vsi dojeli!

Ja je navedel nekaj stvari z katerimi se vsekakor strinjam ampak po drugi strani pa preden prideva do normalne debate morama razčistiti te neumne hvalospeve, ki so skregani z realnostjo.

In jaz nisem za to da Ti ali Jaz ali kdorkoli "hujša" da bo en " wahtever color" imel več. To je utopija to ni realno.

Ampak mi pa na živec stopi nekdo, ki me prepričuje da mi je bolje pa ne glede na to da so samo stroški vsega in davki taki da 70% Slovenije dela za položnice, da je kvaliteta vsega katastrofalna, da jemljejo več dajejo pa manj itd.

Pa hotel sem samo povedati glede davkov, da če plačuješ davke pričakuješ solidarnost ker plačuješ to ne pa da zraven vedno višjih davkov dobiš vedno manj zraven pa razne politike in podpornike, ki te prepričujejo da ti je boljše!

Plačujemo davke imamo pa Policijo kot podjetje, ki ne educira voznikov ampak preži komu bodo lahko napisali gromozanske kazni, imamo vojsko ki služi interesom bančnikov čeprav smo poslušali obljube da Slovenski vojak ne bo nikoli več izven meja Slovenije ne danes so celo v Aziji ker "gazda" tak pravi!
Plačujemo davke pa moramo zraven plačati še osnovno in dodatno zavarovanje, da bi ti na koncu zavarovalnica mrtvo hladno rekla da ne krijejo tega in tega!
Plačujemo davke tudi za ceste a zraven moramo plačati Davek na mot. vozila, eko takso, davek na luksuzno vozilo, cestnino, zavarovalnino, registracijo, Vinjeto ... PA KAJ ŠE??? In boljše je?

Kupiš hišo pa še kar moraš plačevati davek za njo! Komu? ZAKAJ? Če pa je moja!"! Kaj je pol še sploh pojem lastnine in kapitalizma, če za vse še kar moram dodatno plačevati!

To je gnil sistem je totalitarizem z fasado pravičnosti in svobode!


Sicer pa Mato mislim, da smo malo zavili ampak ta debata zajema tudi orožje ker se na koncu gre za stvari,ki so povezane.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 29-01-2013, 18:09Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)