Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Mato pi... si zaj... z svojimi analizami [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]

Pa še dobro si me nasmejal z pol potom in podobno

Sicer pa je Mr.T povedal resnico kdo pa ima free ride kot pa samo "določeni" vsi ostali morajo vrniti, plačati nekakšne stroške, še obresti plačati pa še po možnosti ostati brez nepremičnine ali česa!

Lahko mi dlakocepimo do jutri Mato ampak dejstvo je kar se vidi v realnosti, da je ta sistem katastrofa in da je ta sistem vrednostni katastrofa!

Ravno danes sem gledal na pop kako se je povečal obisk socialnih kuhinj eni pa bi kr radi prepričevali druge o lepem kapitalizmu, svobodah in rožicah na sploh, če seveda ne bi bili komunisti zraven, ki so krivi da se ta čudoviti sistem ne more razviti. Sicer pa zanimivo da američani nimajo komunistov pa imajo še hujše probleme in nezadovoljstvo z tem sistemom!

Vsi vemo da je nekaj narobe no ne samo nekaj.


Glede zlata ja blizu si bil ampak to je dejansko njihovo zlato položeno v banke od raznih investitorjev in ja govoril sem masovno o tonah.
Če pogledaš da so Kitajci podpisali nove trgovinske sporazume z bodočimi ekonomskimi silami se jasno riše ideja, da bodo rumeni likvidirali ali zabili zadnji žrebelj banksterjem v krsto.

Kajti tisti ki veste, veste, da je za napad na Irak, napad na Libijo bil glavni povod ker sta oba napovedala ukinitev Petro dolarja in plačevanje z zlatom ali €, ravno zato se pripravlja napad tudi na Iran ker so jasno napovedali ukinitev plačanja v USD, sproti pa še nakradejo malo nafte ter omejijo dostop nafte Kitajcem.
Problem edino nastane ker lahko je tolčt tam neke z opanki in kalašnikovim, ko pa ti nasproti stojita jezna in pripravljena Rusija in Kitajska pa veš da je vrag odnesel šalo!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 30-01-2013, 01:19



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)