Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Ojla DavorM!

...pri tebi je samo problem v komunikaciji. Od vseh postov (da bom korekten - od večine njih), ki si jih objavil na tem forumu, sem si samo zapomnil neumno nabijanje okrog Siga, ki je spominjalo na 12-letnika in fotrovo pištolo (kot sem ti omenil že takrat) in strah pred zionisti. Malo si omejen...
...s temami [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] .
Ja, pišem ti pa zato, ker pljuvaš po ljudeh kot strela (uporabnik foruma, katerega težko prebavljam), a si sam potreben pljuvanja, ker si nestrpen, impulziven, neprilagojen in samovšečen.
Zakaj pa si se ti prijavil na tem forumu? Ker rad streljaš in tekmuješ, ali zato, da tupiš o globalnih premikih v orožarski zakonodaji in nas vse pripraviš na skorajšnji zaseg orožja s strani vladajočih elit (in zionističnih predstavnikov, seveda). Pusti te stvari Matotu, ker je mojster predstavljanja svojih pogledov in zgledaš kot nek njegov oporoda, katerega si ne želi, ker se s tabo niti ne strinja v celoti (vsaj kolikor ga berem/razumem).
Zakaj si se torej že prijavil na tem forumu? Saj verjetno niti ne želim vedeti. Dopusti ljudem, da imajo svoje mnenje in jim ne razbijaj jajca, ker ga ne delijo s tabo. Nismo še vsi našli izvora težav tega sveta. Ti si očitno ga in bi rad bil glavni pridigar. Saj pridemo za tabo, ampak bolj počasi [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] .

Ajd!
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 09-02-2013, 10:49Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)