Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
bobi:
Lažeš, kradeš bolhe ješ" ni kaj zelo odraslo

Uvideven sem rad . Edino to bi še dodal, da me ne mešat v komentiranje IPSC-ja in SigSauerja"- ja zakaj za vraga pa si se pol sploh mešal?

BMK za tvojga zigzaverja- zelo odraslo kot si rad meni pametoval

na k.... mi gre tvoj "etitud--uporaba novodobnega slenga ter pol pametovanje o pravopisu... "pise se " s prstom" itd itd kr nekaj, kr neko nabijanje, ki ste ga komaj dočakali se mi zdi.

In moje je bilo samo to da sem povedal/napisal da verjamem da Sig velja za eno od ta boljših na kar mi je noob napisal, da ni najbolj primeren za IPSC in sem mu postavil vprašanje zakaj ga pol uporabljajo določeni prvaki na kar mi je dal svoj nadaljni odgovor itd

Tu zmes pa ste se najdli določeni primerki, ki ste komaj čakali, da ste skočili kako sem jaz nor in samovšečen in bog ti ga vedi kaj še in kako pišem hvalospeve Sigu v glavnem mi prav na podel način vsiljevali besede in da sem nor ker sem kupil to vi pa tako vsi ošabno pametni, da so mi res živci popustili in sem si v tistem trenutku zaželel enega ali več vas pred seboj!

Seveda ne pozabi pa kako neumne primere ste navajali, da bi lahko pljuvali, predvsem mene pol pa tudi neko tovarno orožja kot npr. šraufi, polnitve itd vsi argumentirani odgovori so bili enostavno spregledani in posmehovani, da se je lahko nadaljevalo pljuvanje in pol ti meni o aroganci, kulturi itd pa daj lepo te prosim kot sem že rekel STOPI PRED OGLEDALO!

AJD.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 09-02-2013, 12:21Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)