Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Glede same diskusije je pa tko, da več kot predstaviti svoje razmišljanje in vedenje ne moreš, seveda nekateri stvari jemljejo osebno, ker pač čutijo neko potrebo po pripadanju in "sprejetosti" ampak dejstvo je, da nben ne ve čist vsega in včasih koristi kake stvari tudi preveriti. Sam se trenutno ukvarjam s tem kdo je zadaj za furanjem vsega tega in žal tudi po par letih branja nisem kaj dosti napredoval oz. me še vedno muči kako in na kakšen način se vse skupaj fura (koordinacija, osebe, "lastniški oz. komandni nivoji" in/ali gre sploh za formalno vodeno strukturo ali zgolj sozvočje interesov in moči).

Kar pa definitivno vem je pa sledeče:

- stvari niso naključne,
- zadaj niso izključno Židje oz. niti ni židovstvo primarni identifikator (ni nepomemben ni pa glavni)
- stvari SO globalne in NISO enoznačne (v smislu, da ne obstaja antipola oz. podobno organiziranega nasprotovanja)
- stvari NISO tako preproste, da bi jih lahko množica razumela (v smislu preproste identifikacije ala vsi bankirji, old money, aristokrati, židje, črnci, bogati sloj etc...) in se efektivno uprla (za uspešen upor rabiš mobilizacijsko silo, ki pa rabi jasen cilj)

Kar se tiče pa same problematike me pa najbolj skrbi, da se plani posrečijo in da uspejo sfurat svoj sistem, ker potem bomo imeli globalno USSR na steroidih za nekaj generacij in to ni nekaj kar bi mirne vesti prepustil otrokom.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 09-02-2013, 13:30Uporabnikov, ki berejo to temo: 8 Gost(ov)