Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Going After Guns: ‘You can’t have police state and armed population”
Dr. Paul Craig Roberts

Sicer pa to je človek, ki je zapisal sledeče na svojem blogu:

Močni dokazi obstajajo da Washington, obe stranki imajo Rusijo in Kitajsko za cilj!
Da je cilj da se uničijo obe državi, ali da se samo zmanjša vsaka možnost zoperstavljanja svetovni hegemoniji Washingtona, v tem trenutku ni jasno. Kakršnakoli je resnična namera, nuklearna vojna je zelo verjeten izhod!

presstitute-ameriški mediji se pretvarja, da zločinska sirijska vlada ubija nedolžne državljane kateri samo želijo demokracijo in da se, če UN ne bo, bo ZDA vojaško intervenirala v cilju čuvanja ljudskih pravic. Rusija in Kitajska so očrnjene s strani ameriških funkcionarjev zaradi zoperstavljanja bilo kakšnem izgovoru za NATO invazijo na Sirijo.

Dejstva se, seveda razlikujejo od tistih katere prikazujejo „presstitutski“ ameriški mediji in člani ameriške vlade. Sirijski „uporniki“ so dobro oboroženi. „uporniki“ se borijo proti sirijski vojski. Oni masakrirajo civiliste in svoje medijske „kurve“ na zahodu obveščajo, da so to naredili vojaki sirijske vlade, zahodne „presstitutke“ pa širijo propagando.

Nekdo očitno oborožuje „upornike“ ker se orožje ne more kupiti na lokalnem tržišču. Večina inteligentnih ljudi ve da orožje prihaja iz ZDA, ali držav ameriških surogatov.

Torej, Washington je začel državljansko vojno v Siriji, kot je to naredil v Libiji, ampak tokrat so lahkoverni Rusi in Kitajci ulovili korak, in odbili da odobrijo resolucijo UN, podobno tisti katero je zahod uporabil zoper Gadafija.

Tisto kar ZDA prinašajo so državljanske vojne in razpadi držav.
Kot je to dosegel režim bila clintona v bivši Yugoslaviji.
Več držav, ko razbijejo na koščke in razbijejo na rivalske frakcije z tem je Washington čedalje močnejši!

Washington je globoko vznemirjen. V suženjstvu in pod kontrolo Wallstreeta in drugih poslovnih skupin z specialnimi interesi, oni niso v stanju, da ameriško ekonomijo rešijo od padca. Profiti nastali z kratkoročnim "gamblanjem" Wallstreeta, vojaški profiti vojaško-varnostnega kompleksa, kot profiti od proizvodnje in uslug za ameriško tržišče so daleč bolj zastopani v Washingtonu kot interesi za dobrobit ameriških državljanov.

Za zemljo katera ni sposobna okupirati Irak po 8 letih in da zasede Afganistan po 11 letih je akt norosti, da se istočasno spravlja na dve nuklearni sili. Svet nikoli v svoji zgodovini ni bil priča takšnemu idiotizmu. Psihopati, sociopati in moroni kateri dominirajo v Washingtonu bodo odpeljali svet v propast!

Zločinsko nora Washingtonska vlada, brez obzira ali demokratska ali republikanska, brez obzira na izhod prihajajočih volitev, je največja nevarnost za življenje na zemlji. Še več, edini izvor financiranja kateri imajo Washingtonski kriminalci je štampanje dolarja. V naslednji kolumni bom pisal o tem ali bo ameriška ekonomija doživela svoj kolaps preden najhujši vojni zločinci v Washingtonu uničijo svet!

Dr.Paul Craig Roberts

Asistent sekretarja za ekonomsko politiko v administraciji Ronalda Reagana

Obiščite njegov blog je kar dosti zanimivosti in pogledov tega poznavalca razmer
[url="http://www.paulcraigroberts.org/"]http://www.paulcraigroberts.org/[/url]
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 09-02-2013, 16:56



Uporabnikov, ki berejo to temo: 5 Gost(ov)