Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Vem samo, da je brez strelnega orožja definitivno nima. Glede nato, da je življenje igra verjetnosti (možnosti če že hočeš) je znakec > tisti, ki ga hočeš in da če je enačba = 0 ponavadi izzid ni tak kot bi si ga želeli.Uroš(da ne boš spet užaljen tokrat se bom potrudil biti prijazen):

- ja ok postopek je postopek in za vse več al manj enak in vzame nekaj časa (zakaj zopet treba biti defenziven in sprejemati tak postopek - greš v štacuno in kupiš gun in to je to)
- ali si zdravnik in nadalje po tvoji logiki OL za varnost ne more obstajati saj sam namen (po tvoje) izključuje drugi del, ki zahteva psihično stabilnost - kaj zdej pes lovi svoj rep al rep lovi psa? Vsaka oseba, ki je ogrožena je psihično labilna? Sodi na psihiatrijo? Ker so politiki stalno ogroženi so potem labilni ampak vseeno jih voliš in vseeno dopuščaš da odločajo o tvojem življenju?
- se strinjam, da je denar problem vendar če si mrtev ti tudi denar nič ne pomaga glede na cene orožja pa tudi mislim, da nekomu, ki je resnično ogrožen tistih 200-300€ pač verjetno pomeni manj kot življenje point vsekakor je, da je pravilno da ima ogrožena oseba MOŽNOST izbire.
- kondicija in pa veščina uporabe je pač stvar posameznika in njegove odločitve kako se bo pripravil (ali pa ne...)
-UE in diskrecijske pravice in navez z MNZ in tihe dogovore pa raje ne bi komentiral, ker gre za izkrivljanje zakonodaje in kot sem rekel namen varnostnega orožja NI da ga ima elita ali pa tisti z zvezami.

Orien:

Država tu IMA za praskati namreč OMOGOČITI in ZAGOTOVITI mora svobodno izbiro in ne AKTIVNO omejevati izbor oz. vsiljevati vsem vlogo žrtve. V bistvu če že državljani NOČEJO svobodne izbire bi morali biti politiki in tisti s pametjo in možnostjo, da JIH PRISILIJO v prosto izbiro oz. da ne mislijo namesto njih. Skratka družba/država bi morala biti taka, da na vsakem koraku in vsakem področju od posameznika zahteva, samostojnost, odgovornost in hkrati seveda pomoč in absolutno možnost izbire. Ali povedano drgač ovcam. bedakom, lenuhom in ostalim, ki aktivno ne doprinašajo k družbi bi bilo potrebno volilno pravico odvzeti (dokler pač zopet ne postanejo aktivni oz. doprinašalci k družbeni blaginji).
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 23-06-2013, 16:53Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)