Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Fantje, zašli ste v povsem nepotrebna ideološka prepiranja, ker je stanje duha v tej čudni državici takšno, da je vsaka normalna razprava nemogoča. Moje mnenje sicer je, da ima vsak pravico do svojega mnenja, vsak ima pravico pripadati kamorkoli in komurkoli, nihče ne sme nikogar zaradi razhajanja označevati za izdajalca, ter nihče nima pravice komurkoli karkoli odvzeti, še najmanj pa življenje.

Zato me sploh ne motijo avatarij od mata, bobija, goggyja, roka in ostalih. Živi in pusti živeti.In ker imam tudi jaz pravico izraziti svoje mnenje - "jugobranci" s svojimi praporji, na katerih so simboli agresorske JLA, nikakor ne sodijo na proslavo slovenske državnosti in tudi ne na dan samostojnosti in enotnosti. Javno pa si lahko izkazujejo svoja prepričanja z razkazovanjem totalitarnih simbolov na Dražgošah, Kumrovcu, Osankarici in podobnih krajih in datumih - npr. 25.maj, 27. april, ...

Stanje pa je tudi takšno, da je odvzem nekih pridobljenih pravic protiustavno, ideološko, mladi pa ne dobijo dela, zaposlenim pa se brez omejitev lahko klesti plače, jih zamrzuje, odpušča, navija davke, deložira, rubi...
Za vzdrževanje pridobljenih privilegijev se država zadolžuje, trikrat lahko ugibate kdo in kako dolgo bo te dolgove odplačeval. Najbolje je v tej državi biti pijanček, pa vse zapiti v bistroju ob Merkatorju. Takšni dobijo še socialno pomoč in subvencionirano najemnino za stanovanje, pa še davkov jim ni treba plačevati - razen DDV-ja za kruh, salamo in zapitek v bistroju.

Če bi bili v podalpskem biseru normalna družba, bi bili kot v Nemčiji prepovedani tako svastika, rdeča peterokraka zvezda kot tudi fascio, zadnji voditelj KPS pa po zgledu vodilnih vzhodnonemških komunistov Honeckerja in Krenza pa zaradi sistematičnega kršenja človekovih pravic in zločinov proti človeštvu lustriran in desetletje zaprt.

Vsem pa svetujem da preberete sledeči članek:
http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnolog...nja/311875
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od - 26-06-2013, 20:16Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)