Ocena teme:
  • 9 Glas(ov) - 2.78 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novice na temo orožja in strelstva na slovenskem
500 nabojev sploh ni veliko

Na domu morilca iz izolske bolnišnice našli večjo količino nabojev


Citat:Koprski policisti so z zapisnikom o zasegu predmetov prevzeli 416 nabojev kalibra 7,65 milimetra za Gregoričevo pištolo in 87 nabojev kalibra .45 za vojaško puško thompson. Po preverjanju so policisti ugotovili, da so bili naboji Gregoričeva last. O novi najdbi so obvestili tudi koprsko tožilstvo.

...

Sodnik ni dovolil preiskave stanovanja
Primorske novice še poudarjajo, da so kriminalisti nekaj dni po strelskem obračunu preiskovalnega sodnika zaprosili za dovoljenje, da bi preiskali Gregoričevo stanovanje. A ker je bil storilec kaznivih dejanj mrtev in je naša zakonodaja precej toga, jim preiskovalni sodnik tega ni dovolil. Kriminalisti tako niso mogli v stanovanje, da bi ga preiskali in morda našli orožje, za katerega so sumili, da ga je Gregorič še imel.

Zato so takrat prosili lastnika hiše, ki je sam pregledal stanovanje in v njem našel vojaško puško znamke thompson in nekaj nabojev zanjo. Puško je imel Gregorič kar na postelji, kriminalisti so takrat celo domnevali, da bi iz bolnišnice zbežal domov, se zaprl v stanovanje in ob prihodu policistov proti njim uporabil orožje ali celo razstrelivo, še navajajo Primorske novice.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Novice na temo orožja in strelstva na slovenskem - od topostrelec - 23-08-2017, 13:03
Streljal proti naselju - od goranzivec - 05-09-2020, 08:07



Uporabnikov, ki berejo to temo: 11 Gost(ov)