Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
38. HBWC Wadcutter
#81
ma ja pištola mora delat tudi če otrok strelja,kupi si neki ki dela seveda pa to ne sme biti sig, ker ne dela X_X
Odgovori
#82
Za tiste z bolj švoh rokco pa airsoft pokat :-j
Odgovori
#83
> jabolko said:
> ma ja pištola mora delat tudi če otrok strelja,kupi si neki ki dela seveda pa to ne sme biti sig, ker ne dela X_X

Po tvoje edino 1911 45.?
Odgovori
#84
ja ja 11 dela bojanu in pol se konča... glock sploh 4 stran od njih od vsega kar sem imel je kralj v delovanju stock3. potem pa 2. pa ne samo moj, samo na našem prvenstvu jih strelja okrog 10 zastoja pa ni na nobeni da ne govorim za tujino praktično vsi majo to ali šadovko lahko me vprašaš koliko je sigov NOBENEGA.
Klinc pa taki kralj ki ne dela in to na original naboje.
Lej najboljša rešitev je da ti naredim eno tršo uzmet tako ti bo samo na pol odprlo zaklep in te bo tulec počakal v ležišču repetiral boš ročno lepo spravu NEPOŠKODOVAN tulec in ga lepo na novo napolneš z HNkami nikar z LOSOM ker je prepoceni in posledično ne more bit dober ane...... :((
Odgovori
#85
Jabolko, LOS je že dober. Samo lastniki P240 in M52 malo cvikamo streljati z Losovim wadcutterjem, ker je premera .358". Cevi omenjenih pištol so pa ožje kot standardne revolverske v 38 spl.
Odgovori
#86
Brezpotrebe los ma že dobro leto na omenjeni krogli samo 40 mikronov
galvanskega nanosa na ostalih 120+ in če so dobre za tujino v količini ki si jo ne predstavljaš, bodo tudi za slo sicer pa vsak lalko kupi to kar je za njegov kos optimalno...
Odgovori
#87
jabučk, a mal provociraš, a ne? jest ne streljam dinamike, tako, da mi tud en zastoj ne bo konca naredu. Pištola nese v piko in to mi je najbolj pomembno. Bom pa pozkusil tudi LOS krogle, nič bat. Če se bodo v MOJEM kosu izkazale, jih z veseljem kupujem.
Odgovori
#88
Pih, pa taki trije kralji od pištol, da jih moraš pred streljanjem z žegnano vodo obrisati in se na se na špic prstih trikrat zavrteti, da zadeva deluje... :D

Okay, malo heca pa ja prenesete, ne?
Odgovori
#89
Tine,ne mešaj Jabolk in Hrušk...
Naj se enkrat poudarim da je Smith&Wesson model 52 pištola,ki je narejena namensko za streljanje tipa Bullseye in to za 50 yardov,zato ima original močnejšo povratno vzmet,ki naših Evropskih nabojev ki so namenjeni za 25m absolutno ne izmetavajo..če preizkusiš original naboje ki so namenjeni za 50 yardov dela brez problema..
Zakaj Sig Hammerli dela na vse naše fabrške naboje?Ker je pištola narejena za preciznjaka na 25m in to pomeni da ima veliko šibkejšo povratno vzmet..
Barbapapa,imam na voljo nekaj povratnih vzmeti vzmeti za naše polnitve..in s tem zaključiš zadevo..
Tine,vprašaj tvojega prijatelja Klemena in ti naj kaj več pove o teh pištolah če ti še ni..
Aja,pa še to..Sig-a(P210)pa tud js še nisem videl na ipsc tekmi,tako kot tudi ti nisi videl da bi na ipsc tekmi videl da bi kdo streljal s 50 BMG..
Odgovori
#90
> Barbapapa said:
> jabučk, a mal provociraš, a ne? jest ne streljam dinamike, tako, da mi tud en zastoj ne bo konca naredu. Pištola nese v piko in to mi je najbolj pomembno. Bom pa pozkusil tudi LOS krogle, nič bat. Če se bodo v MOJEM kosu izkazale, jih z veseljem kupujem.

en zastoj a en zastoj kako si že reku VSAK DRUGI AL TRETJI SE MI UKLEŠČI sramota :-q
sw 52 je res kralj... dokler je na zidu ha ha hah ha ha hah ha ha hah
Odgovori
#91
jabučk, ma, kaj naj ti rečem, če ne razumeš...No, pa saj razumeš, ampak se delaš, da ne. Pa glej, da ne boš prehitro vlekel svojega kosa iz futrole, se lahko v nogo ustreliš... =))
Odgovori
#92
Ma dobro fantje mal bol počas. Jst sem imel dve S&W 52 pa sem pokal Losove krogle tudi tiste katere so imele galvanski nanos bakra 120 mikronov . Tudi te so šle skozi cev brez problema. Vendar sem za S&W52 dal narediti ustrezne vzmeti in malenkost dvignil polnitev in je zadeva delala brez zastojev. Pa tudi tulce sem kalibriral z matricami .38Waddcutter,katere tulec skalibrirajo malo bolj na tesno,da se tako izrazim kot pa matrice .38spec/.357 magnum. Potem pa so pri LOS-u tako kot Tine pravi precej zmanjšali debelino galvanskega nanosa bakra. Vmes sem obe S&W 52 prodal pa ne zato ,ker bi bile to slabe pištole ampak zato ,ker pač imam raje P240. Čez 240-ko sem spustil okrog 200 Losovih tako imenovanih popravljenih waddcutterjev brez enega samega problema. Torej ni bilo zastojev pa tudi preciznost je res dobra. Ko sem po vsakem streljanju čistil cev na 240-ki nisem v cevi opazil nič takega kar bi bilo razlog za skrb ali strah. Celo cev sem enkrat nesel v službo in smo jo v laboratoriju malce pogledali skozi elektronski mikroskop pa ni bilo na cevi opaziti nič posebnega. Nikogar ne bom nič prepričeval ampak samo povem iz svojih izkušenj. Sicer sedaj na P240 uporabljam H&N krogle tiste ki so prevlečene z neko umetno maso (takšno črno),teh krogel sem kupil na zalogo večje število za revolver pa uporabljam LOS-ove in jih bom še naprej. Prav tako za devetko uporabljam samo LOS krogle,ker so po mojem mnenju dobre oziroma kvalitetne krogle za ugodno ceno. Pa to ni sedaj neka reklama ampak zgolj povem iz svojih izkušenj.

Lep strelski pozdrav !
Odgovori
#93
Pegas reklama nas ne zanima ker se LOS krogel preprosto ne da narediti v taki količini kot jih trg hoče klub stalnemu povečevanju proizvodnje. Si pa lepo opisal, kot si reku
izkušnje...tudi sam mislim da tista stotinka gor dol ne more narediti nič narobe stvar je treba stestirat prilagodit in tako se zadevo spravi na nivo.
Če pa kdo res res misli da 358 ne bo ok naj se obrne name pa bomo probali narediti 50 ali 100 krogel diametra 357...po novem letu.
Odgovori
#94
Ja Tine mi je jasno ,da delate s polno paro kar pa po moje pomeni ,da je trg sprejel Losove krogle. Želim,da LOS postane največji slovenski izvoznik :D. Tine ,ko bo testna serija diametra .357 me obvezno štej zraven :) .

Lep pozdrav
Odgovori
#95
Tudi jaz streljam tako LOS, kot H&N iz 52-2, pa dela prav lepo (cikla in izmetava tulce) z 3,3GN VV N-320 in CCI-SPM netilko...

Edino eno se mi je pripetilo nazadnje - šrauf, ki premika zadnji merek po višini je odstopil (pojedlo je navoje - kaj - nimam pojma, vendar sem opazil, da ima S&W nasploh - tudi pri revolverjih - preveč fini navoj)... =((

Če ima kdo kakšen tak šrauf ali pa cev zadnji merek za prodat - se priporočam...!? :)] :D
Odgovori
#96
In kje se da kupiti LOS-ove pobakrene wadcutterje? Kot vidim jih nimata ne Artek ne Rebec...
Odgovori
#97
> Barbapapa said:
> jabučk, ma, kaj naj ti rečem, če ne razumeš...No, pa saj razumeš, ampak se delaš, da ne. Pa glej, da ne boš prehitro vlekel svojega kosa iz futrole, se lahko v nogo ustreliš... =))

jabučk vsega ma dost...
Odgovori
#98
:-h
Odgovori
#99
Jabolko, še vedno čakam odgovor, kje lahko kupim vaše krogle...če sploh prodajate takim aberveznikom, kot sem jaz. :(|)
Odgovori
Pa pošlji mu ZS ali ga pokliči.
Imam vse kar potrebujem.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)