Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilanca Balkanske lige 2013
#21
Od tistih malo bolje "situiranih" strelcev, je skrajno ne-fer, da se nacejejo s pivom v barih po tekmah, medtem ko se na tekmi prodaja ohlajeno pivo, za skoraj isto ceno, kot v trgovini. To mislim, da se mora izboljšat. Ti strelci naj se zamislijo!!!!

Na Hot-Range tekmah nisem bil, tako da tega sodit ne morem, od ostalih pa je lahko za vzor organizacije tekme letos Dominik na Bloški Polici.
Odgovori
#22
Hahahaa, kašne kvasiš...
...sej sem ti že napisal, da ti prepustim zadnjo besedo...
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#23
Zgornji post je bil za Marijana.

Rok, si me prehitel :)
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#24
:)
Odgovori
#25
> Snipe Elite said:
> Hahahaa, kašne kvasiš...
> ...sej sem ti že napisal, da ti prepustim zadnjo besedo...
>
>

Res je - tudi jaz sem dostikrat zgrožen nad realnim stanjem in dejstvi, ki jih navajam. Venar takšno je pač dejansko stanje - se je treba pač z njim sprijaznit - če ti je všeč ali ne...

Saj še zmeraj lahko kaj spremeniš na bolje - saj razen tvojega histeričnega izpada tukaj na forumu na uporabnika na "mr.T" in prvotnega jokcanja, naj ti predlagamo eno "taktikul" puško nisem zasledil (če si pa mnenja, da sem se pa kje zmotil ali celo zlagal, pa kar ven z protiargumenti - ker drugače izpadeš pač bebec z takšno navedbo)... ;)
Odgovori
#26
zgolj zaradi radovednosti, ali je Dominik poleg tiste "übernajboljše tekme" letor organiziral še kakšno? Kako je bila pa tista?
Odgovori
#27
No kaj je pol s tarčami še vedno nobenega odgovora? Kaj recimo v SG ni bilo po pravilih? Konkretno? Tarča je bila pravilnih dimenzij, streljalo se je na 300m in tudi po "pravilniku balkan lige, ki so ga povzemali različni organizatorji v lastnih razpisih".

P.S:Drgač pa se spomnim časa ko Rajko ni bil tako čislan s strani nekaterih in so hoteli celo alternativna tekmovanja delat (žal so vse skupaj scopy/pastal in je bil rezultat enak) ampak zgleda kr velja rek v sili še pes bolhe je in če se zgodovina ponavlja se Boro ne sekiraj kej preveč morda boš čez pol leta pri teh istih namest skret papirja kako buteljko dobil...res pa je da te bo na dolgi rok drago koštala, če jo boš sprejel:)
Odgovori
#28
Kristian, bile so 2 tekmi in en trening, ne vidim pa potrebe, da bi dajal ti določene besede v narekovaje? Pri marsikomu so samo narekovaji, vmes pa nič?
Odgovori
#29
glede na to glas ljudstva omenjeno tekmo razglaša za (da ne bo narekovajev) - übernajboljšo - me je zgolj zanimalo ali je to bil enkraten dogodek ali pa zadeve znajo drugače/bolje/učinkoviteje/karkoli... drugače narediti in so tudi preostali dogodki bili enako nadstandardni.
Kot pravim, radovednost, nič drugega...
Odgovori
#30
U glavnem za ostale dogodke bo Dominik prava oseba da komentira ampak glede nato, da sem bil samo na enem zaradi časovnega pomanjkanja na zabavni strani :) bi rekel, da je to daleč najboljša organizacija (seveda ni samo Dominik ampak še ostali iz SD Veteran Bloke) in red kot mora bit - govorim za vojaška strelišča kjer je infrastruktura taka kot je. HR v Žančanih je tud za pohvalit sploh ocenjevalno ekipo, ki res odlično opravi svoje delo.
Odgovori
#31
Vidim da je scena zelo zanimiva (kot večina takšnih stvari v Slo) posebej nekomu ki od zunaj gleda na to burlesko.
Odgovori
#32
Je ja. Zanimivo kaj vse povzroči denar ne?
Odgovori
#33
Ne upam si predstavljati o čem vse bi šele lahko bral če bi bile denarne nagrade!!! Pridem letos (no naslednje leto) pogledat na kakšno tekmo LR če me bo kdo s sabo vzel pa mal stvari razložil, da še od blizu vidim kak to zgleda, dolgčas vidim da sigurno ni ;).
Odgovori
#34
> Snipe Elite said:
> Marijan,
> kot si lahko opazil se norčujem iz temovanj, lige in vsega ostalega, ker mi je smešno/žalostno razlaganje tako ali drugače, se pa v postih lepo povzame en kup stvari ki niso urejene. To je spet kača brez konca, vsi se dogovarjajo, podpisujejo,
> organizirajo... itd.

> pmarijan said:
> > Snipe Elite said:
> > Hahahaa, kašne kvasiš...
> > ...sej sem ti že napisal, da ti prepustim zadnjo besedo...
> >
> >
>

> Res je - tudi jaz sem dostikrat zgrožen nad realnim stanjem in dejstvi, ki jih navajam. Venar takšno je pač dejansko stanje - se je treba pač z njim sprijaznit - če ti je všeč ali ne...
>

No uglavnem na koncu si prišel do tega kar sem vmes napisal...
Pa povzemiva;

Zgrožena sva nad realnim stanjem in stvarmi, ki niso urejene, z njimi se je potrebno sprijaznit, vse skupaj pa je kača brez konca...

8->
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#35
->pa je Boro videl priložnost za kaj zaslužit

Marjan, a vse tvoje delo, pa tekme, ki si jih tako dobrohotno organiziral in se žrtvoval, nima nič opraviti z zaslužkom? Tisto je sama zguba ane? Ampak še vedno rineš naprej....torej?
Odgovori
#36
Hehe, pa kje piše kaj o "vaši" zvezi?? [-X
Ni bila mišljena...
Lahko bi že vedel, da sodim tisto kar poznam, me pa zabavajo tvoji odgovori in obrambe, definitivno...
;))
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#37
> Snipe Elite said:
> Hehe, pa kje piše kaj o "vaši" zvezi?? [-X
> Ni bila mišljena...
> Lahko bi že vedel, da sodim tisto kar poznam, me pa zabavajo tvoji odgovori in obrambe, definitivno...
> ;))

No - katero zvezo si pa potem tako grdo napadel (konkretno ime bi prosil)?

Nimam pojma, kaj&koliko znaš&poznaš - kar se mene tiče verjetno zelo malo, glede na to, kakšne poste puščaš tukaj gor...!?
Odgovori
#38
> Rok said:
> Od tistih malo bolje "situiranih" strelcev, je skrajno ne-fer, da se nacejejo s pivom v barih po tekmah, medtem ko se na tekmi prodaja ohlajeno pivo, za skoraj isto ceno, kot v trgovini. To mislim, da se mora izboljšat. Ti strelci naj se zamislijo!!!!
>
> Na Hot-Range tekmah nisem bil, tako da tega sodit ne morem, od ostalih pa je lahko za vzor organizacije tekme letos Dominik na Bloški Polici.

Hja ohlajeno že pa poceni tud sam je tle vprašanje da ni to kakšna poceni buzara od piva ka kolkor vem tisti situirani strelci hočejo UNION...
Odgovori
#39
Tine - ohlajen Union jim je za 1,5 EUR predrag... :-O $-)
Odgovori
#40
> pmarijan said:
> Tine - ohlajen Union jim je za 1,5 EUR predrag... :-O $-)

Ja kaj češ, očitno niso to situirani strelci se le delajo...
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)