Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... osebne težave in balkanska liga
#1
G.Zlatko,

očitno so tebe zadolžili,da boš piarovec Balkanske lige /polek Marijana P./.Ker se tukaj boriš za ne vem koga mi prosim povej,kako lahko tvoj rezultat šteje za Balkansko ligo,ko pa tekmuješ
za različne reprezentance.A ni B.Liga timsko tekmovanje ?
Ali naj torej pomeni to,da nihče od velikih predstavnikov ni prišel v Žančane zato .
ker ste že / po tvojih besedah / vedeli,da tarče niso uradne ? Po tem kar pišeš sodim,da so postale neuradne potem,ko si se ti /in tvoji kolegi /odločil da ne prideš na to tekmo . Povej mi prosim,kdo od predstavnikov Slovenije je sprejel previlnik in kje je bil objavljen ? A ti se ne zdi malo hinavsko govoriti o nečem,kar nihče razen tebe /in tvojih prijateljev / ne pozna ?

Očitno je po Balkanu zapihal nov veter .Naj te spomnim,da tekmovanje z neznanimi pravili ni tekmovanje-je pa lahko Balkanska liga.

Upam,da prideš na kakšno pravo tekmo,kjer se vse v naprej ve in se nič ne prilagaja.

LP Boro
:)

P.S.Pred dvema letoma je na sestanku vseh zainteresiranih republik Slovenijo in ASZS zastopal Marko Sterle.Sprejete so bile tarče Tomaža J.
Odgovori
#2
Najprej Mato, pravilnik sem v celoti objavil na tem forumu ;) http://www.strelec.si/vanilla2/discussion/comment/65849, letos pomladi. Tarče, ki so se uporabljale v SG so večje in niso v skladu s pravilnikom. V BL, vsaj do sedaj še nismo potrebovali funkcijonarjev ampak smo prav lepo streljali tudi brez tega.

Pa še spoštovani G. Boro

> Boro said:
> G.Zlatko,
>
> Ali naj torej pomeni to,da nihče od velikih predstavnikov ni prišel v Žančane zato .
> ker ste že / po tvojih besedah / vedeli,da tarče niso uradne ?
>

Za druge ne morem govoriti, sam sem pa takoj opazil, da pravilnik HotRange Precision Lige ni usklajen s pravilnikom BL in sem po tem lahko sklepal, da ti rezultati ne bodo priznani. Tarče so mi prišle v roke šele kasneje, po tekmovanju. Spoštovani G. Boro, nekateri te pač že poznamo in preprosto zato nismo prišli na tvojo Boro ligo.

>
> A ti se ne zdi malo hinavsko govoriti o nečem,kar nihče razen tebe /in tvojih prijateljev / ne pozna ?
>

O hinavščini, dvoličnosti in zahrbtnosti mi raje ne govori, tvoji "podvigi" so te popeljali do zmage v Paloma ligi.

>
> Naj te spomnim,da tekmovanje z neznanimi pravili ni tekmovanje-je pa lahko Balkanska liga.
>

Pravila v BL so znana, jasna in preprosta, ter so prirejena našim streliščem. Ne mislim se pa opravičevati, če pravilnik BL ni v skladu s pravilnikom Boro lige.

>
> Upam,da prideš na kakšno pravo tekmo,kjer se vse v naprej ve in se nič ne prilagaja.
>

Ali to morda pomeni na tekmo, ki jo ti pripravljaš? Tudi na takih sem že bil, npr. lansko leto MK BR 50, se spominjaš? Meni nisi dovolil naslanjanja puške v Bull bag-u (češ da tak naslon ni dovoljen), medtem, ko so nekateri, kljub protestom, lahko uporabljali trde nslone. Moj naslon je bil povsem v skladu s takratnim pravilnikom, trdi nasloni pa so bili v 2012 izrecno prepovedani. A si imel to v mislih, ali kaj drugega?



LP
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#3
Dragi Zlatko,

Hot Range liga ni imela nič skupnega z B.ligo.Boro liga ne obstaja ,razen mogoče v tvoji in glavah tvojih zagovornikov.

Ko tekmujem ne tekmujem v paloma ligi,
ket nisem član Toaletnega kluba in tvojega prijatelja Toaletka.

Kar se tiče zmage nažalost letos nisem zmagal na nobeni ligi v Sloveniji ,razen na B.ligi na Zlatiboru,pa še to po sreči/drugi so streljali slabše v lepšem vremenu/.Sem pa bil član reprezentance Slovenije ,ki je večkrat zmagala na B.ligi .

Ne golfam in ne pridobivam prednosti z prepovedanimi nasloni /ki včasih tudi pomagajo/.Na naši tekmi niso dovoljeni in uporabljani trdi nasloni /kot recimo tvoj zadnji na Unique/.

Je pa res .da ne dovolim na naših tekmah/kjer jaz sodim/nobenih "bližnjic" in golfanja.
Večinoma/kot slišim,si zapustil že nekaj tekmovanj v Sloveniji/so te "bližnjice "tvoj problem.Tudi sam te dobro poznam,zato te tudi ne pogrešam /predvsem kot sodnik/.

Nihče med nami ni idealen,si pa pustimo nekateri svetovat in se trudimo lastne napake odpravit.Mogoče pa bi bil tudi ti lahko za vzgled .

Se vidiva na pravi tekmi z pravimi pravili .Pozdravi Toaletko Tim.

LP Boro :)

P.S.
Se opravičujem,ker nisem zasledil pravil B.lige na Strelcu.ASZS ni bil poslan,kot pa veš smo mi bili predstavniki Slovenije za B.L.Vse bolj mi se zdi,da je B.L.,katere mimogrede sem bil pobudnik tudi sam,postaja liga zaprtega tipa in lobijev.Zato razmišljamo,da bi se v bodoče posvetili bolj transparentnim tekmovanjem.
Odgovori
#4
> Snipe Elite said:
> Marijan,
> kot si lahko opazil se norčujem iz temovanj, lige in vsega ostalega, ker mi je smešno/žalostno razlaganje tako ali drugače, se pa v postih lepo povzame en kup stvari ki niso urejene. To je spet kača brez konca, vsi se dogovarjajo, podpisujejo,
> organizirajo... itd. Če začnemo na začetku Kdorkoli se gre predstavnika+organizatorja+ p.r.+...od naše zveze, države, itd, bi moral imati kot pogoj vsaj 5 organiziranih tekem v prejšnji sezoni, drugače se nima kaj meniti za vse ostale, če ni sposoben organizirati tekme... pač eno izmed mojih mnenj...
> Se pa ne mislim prerekat, ker mi je na tem nivoju pač vseeno, tako da Marijan, ja whatever...

Ne glede na to, da nisi do sedaj ničesar pokazal, da bi nam bil za vzgled in bi se lahko iz kogarkoli drugega (ki se dejansko trudi za druge kaj dobrega naredit) norčeval, ti bom odgovoril, da ne boš več neumnosti pisal.

Ne glede na to, da si sam sebi postavil, oz. določil nek pogoj, kdo bi lahko po tvoje delal tekme, si verjetno mislil eno drugo zvezo, ne našo SZAA!?
Katere tekme pa je SZAA letos organizirala, se boš sedaj vprašal?
Hm - pa dajmo skupaj preštet:
- Šibra party (SD MUŠ),
- Pištola & revolver 2013 (SD MUŠ),
- Puška 2012 (SD MUŠ),
- Tekmo za kolo "Balkanske lige" (sicer v sodelovanju z drugo zvezo društev),
- MK pištola in revolver (sodelovanje z GAJ - ŠSD),
- VK pištola in revolver (sodelovanje z GAJ - ŠSD).

Na vseh teh tekmah je bilo od 20 do 50 tekmovalcev (poglej samo na rezultate, koliko smo pripeljali tujcev na Bač - se lahko kateri organizator v natančnem streljanju v Slo pohvali z večjo številko!!!???). Res je, da za zadnji dve našteti tekmi ni bilo na strelcu vabila, ampak če tebe ni bilo tam, še to ne pomeni, da zveza ni organizirala tekme!?

Da pa Boro piše o svoji "poštenosti" pa niti ni več smešno, ker sedaj sem že siguren da se je on v to tudi prepričal kar piše (to, da "laže kot pes teče" že itak vsi vemo in so njegove zgodbice občasno - če ne drugega - vsaj za nasmejat se)...

Zaradi njegove nepoštenosti, prirejanja pravil, delanja izjem za njegove VIP posameznike in hkrati metanja polen pod noge drugim organizatorjem, (o njegovih "puškarskih" polomijah in hkrati postavljanju zlatarskih cen za delo (ki ga v večini niti sam ne opravi in mu to zmeraj kakšen "kooperant", on pa samo "zduplira" ceno), ne bom raje niti pisal)... sem se že pred dvema letama odločil, da ne grem več na nobeno tekmo, kjer bo on zraven kot organizator ali sodnik.

Logični pokazatelj je že ta, da če bi bilo tam vse OK, bi na njegove tekme hodilo več kot povprečno 15 tekmovalcev (poglejte samo, koliko jih hodi k Rajkotu, pa bi mu lahko očitali manj tehničnega znanja in splošno neupoštevanje lastnih pravil). Poglejte tudi podoben primer z SDSA - ko se je "umaknila" problematična oseba, ki je bila skregana z (skoraj) vsemi organizatorji dinamičnih strelskih tekmovanj, se je število udeležencev na teh tekmovanjih potrojilo ali celo včasih početverlo!?

Jaz sem že zdavnaj prišel do spoznanja, da dokler bo imel Boro prste vmes pri kakšni koli organizaciji česarkoli, je to (namerno in predvsem zaradi udejanjanja njegovih nizkotnih in podlih osebnih interesov) že v naprej propadli projekt in škoda mojega časa in denarja, da se sploh v štartu angažiram in udeležujem...

Toliko za v razmislek - vsak ima pravico do svojega mnenja - tudi ti - samo vprašanje je edino, na kak način ga izraziš...
Odgovori
#5
Gospod.P.Marijan,

vse te obtožbe,ki si jih izrekel ,si najbrž v kaki gostilni pobral/ob pivu ali čim močnejšim/.Če imaš argumente se lahko pri meni oglasiš kadar koli /če imaš seveda jajca/ in se ne skrivaš z izjavami in blatenji na forumu.Ne vem,da bi kdaj tebi karkoli delal ,da bi lahko ocenjeval moje delo.Kar se tiče poštenosti naj te spomnim,da če
delaš v policiji to ni dejstvo ,da si pošten .Zatorej G.Marjan o moji poštenosti ne
moreš govorit .Do sedaj nisem bil in nisem nobenemu nič dolžan najmanj pa tebi,ki itak vse stvari dobiš ceneje /tudi ceneje kot v tovarni/.Zato ti predlagam,da se začneš ukvarjati z orožjem,ker si v zadnjih dveh letih postal pravi expert .Glede cene pa :komu sem dupliral ceno in kdo je moj kooperant?Enostavno vprašanje za vseveda.


Glede propada vsega kar začnem naj te spomnim /ali pa povem/da sem ustanovitelj
IPSC-a v Sloveniji ,soustanovitelj IDPA-a in IASC-a ,ustanovitelj BR-50 ,100 in300M,
začetnik F-klase in streljanja na velikih razdaljah /to vas najbrž najbolj boli/.Do sedaj
sem organiziral -reciva 150 tekmovanj iz vseh teh disciplin.Na nekaterih je bilo dosti tekmovalcev /da se nebi hvalil/ na drugih malo /tudi zaradi bojkota tvojih prijateljev
in seveda Walterjevih/.Seveda sem imel tudi probleme,ki sem jih reševal z organizatorji /tudi gurke,zaradi katerih si ti osebno oškodoval par tekmovalcev na
tvoji tekmi na B.Polici /.

Pri nas G.Marijan ni VIP-ov ali ne VIP-ov.To se dogaja pri Vas.Pri nas so pravila zelo jasna.Nekaterim ne odgovarjajo /tvojemu kolegu Zlatkotu naprimer/zato se naših tekem ne udeležuje.

Na naših tekmah so večinoma vrhunski strelci ,tako,da tisti,ki ne morejo priti med prvih deset na tekme ne hodijo.To se vidi tudi po rezultatih in v krizi,v kateri se nahajamo je bolj ekonomično iti na eno nepomembno tekmo,kot na 7 pomembnih.Tu pa nastopate vi z vašo tekmo in vašimi vzvišenimi cilji.

Seveda pri vas o niskotnih ciljih nebi govoril ker pri tebi to ne obstaja.Ti si angel.ki boš govoril kaj je prav in kaj narobe.

Boro

:)
Odgovori
#6
> Snipe Elite said:
> > Zgrožena sva nad realnim stanjem in stvarmi, ki niso urejene, z njimi se je potrebno sprijaznit, vse skupaj pa je kača brez konca...
>
> 8->

Vse to se že oba strinjava, samo v začetku si napadel zvezo (katere soustanovitelj sem), o kateri očitno nič ne veš, pa pluvaš vseeno po njej. Sedaj ko bi moral nekaj argumentirat, pa nekaj nasplošno in o nikomer konkretno (ni dobro samo enega padrona poslušat in citirart - preden "dejstva" napišeš, jih moraš vsaj malo preverit). Če ne drugega, bi se lahko sedaj vsaj opravičil, ko vidiš, da nisi imel prav - če seveda premoreš toliko časti, saj si tudi sam uvidel, da si napadel SZAA po krivici...!?

In tudi mi smo pripeljali mednarodno MK BR zvezo v Slo (ja - konkretno na željo mrT ja, ker pri ASZS tega niso hoteli), ko smo pa ratali zastopniki za te dve mednarodni BR zvezi, pa je Boro videl priložnost za kaj zaslužit, začel uporablja znake in embleme pod ovirjem druge zveze, brez da bi kogarkoli, ki je uradni zastopnik licence v Slo kaj vprašal, če lahko, pa vseeno nismo komplicirali zaradi tega, a se je na koncu glede udeležbe vseeno malo uštel...

Se popolnoma strinjam, glede nesmiselnosti pregovarjanja, ampak tako se vsaj forum malo bere, če se malo kregamo, ker drugače živi samo še oglasna deska "kupim/prodam" in v eni politični debati sodeluje enih pet, ki se prerekajo že dve leti, kdaj bo konec sveta, tako da so nekateri očitno začeli teorijo zarote tudi že sanjat...

In da se ima o čem folk po gostilnah pogovarjat, in se potem zgražajo, po tihem pa naslajajo nad samim "šovom" ker drugače so nekateri strelci tako nerazgledani, da se nimajo kaj bolj pametnega pogovarjat, ko se družijo, kot pa to, kdo se je s kom skregal tukaj na forumu...

Odgovor "dragemu" Borotu pa še sledi - če ga ne bo prej rešil njegov zaveznik z zaklepanjem teme...

EPP - ...stay tuned... :)>-
Odgovori
#7
G Marijan P.

spet širiš laži in polresnice.Ti še vedel nisi za BR-50 ko sem jaz organiziral take
temkme na mizah ,ki sem jih sam financiral in napravil.Da ste vi sprejeli zastopanje je kriva počasnost naše zveze.Res je Mr.T ponudil prvo naši zvezi članstvo ,vendar nismo vedeli,da se tako zelo mudi.V sili hudič muhe žre-tako je povšprašal vas,če bi bili zastopniki za Slovenijo.Seveda ste videli v tem priložnost za uveljavitev neznane
zveze ,ki ste jo pozneje registrirali,in ste sprejeli /po plačilu članarine Mr.T-a/zastopstvo.Torej je za pripeljanje zveze zaslužen Mr.T ne pa vi G.Marijan.

Od tedaj do sedaj niste organizirali niti ene tekme v tel disciplini.Sekcija za BR-50
deluje pri ASZS že tri/3/leta.

Lahko pa vam prodam moje mize,pa organizirajte vi te tekme in poberite ta obilni
zaslužek ,ki ga sam pobiram.Konec koncev bi mi bili lahko hvaležni,ker to delam za vašo zvezo.

Glede udeležbe se nisem uštel,ker sem predvideval,da je v Sloveniji 15-20 ljudi,ki bi lahko tekmovali v tej disciplini.Če jih bo pa več,bom zelo presenečen.

Kot vedno brez argumentov.Ne vem kdo je moj zaveznik ,če pa misliš Tomaža naj samo omenim,da se je tekmovanje na naših BR-50 njemu osebno obrestovalo.Močno dvomim,da bo nekdo s tako malo treninga dosegel tak rezultat.

Glede tekme na Blokah /Društvo Veteran + Domenik/pa samo kapo dol.


LP Boro :)
Odgovori
#8
> Rok said:
> ->pa je Boro videl priložnost za kaj zaslužit
>
> Marjan, a vse tvoje delo, pa tekme, ki si jih tako dobrohotno organiziral in se žrtvoval, nima nič opraviti z zaslužkom? Tisto je sama zguba ane? Ampak še vedno rineš naprej....torej?

Ne boš verjel, ampak res nima popolnoma nobene zveze z zaslužkom (glede na to, kakšen karakter si, ti tudi ne mislim bolj podrobno razlagat, zakaj se sploh trudimo in si delamo z organizacijo tekem v večini minus - ker kljub magisteriju ne boš tega razumel)... Tako kot tega ni mogel razumeti in sprejeti naš "vojak", ki nas je zaradi konstantnega minusa pri organizaciji tekem ravno zaradi tega na tak zelo grdi način zapustil... Ampak to je že druga zgodba...

Škoda samo, da je vojska nabila takšne cene, da si takšnega minusa z najemom strelišča in mojo uradniško plačo ne moremo privoščit... Saj nekaj lezemo proti dogovoru o uporabi zasebnega zemljišča, kjer bi se dalo streljat do 500m, vendar je to še zaenkrat samo dogovarjanje in več o tem ne bom razlagal...
Odgovori
#9
Bogi cigan si res. Patetičen. Predlagam, da odpremo posebno linijo na 1919, da se pošlje SMS z vsebino: PMARIJAN, prispevate 1 EUR, ali PMARIJAN5, prispevate 5 EUR za Marjana. Ker je siromak reven, vsi ga najebejo, sam se pa skoz žrtvuje.
Odgovori
#10
> Rok said:
> Bogi cigan si res. Patetičen. Predlagam, da odpremo posebno linijo na 1919, da se pošlje SMS z vsebino: PMARIJAN, prispevate 1 EUR, ali PMARIJAN5, prispevate 5 EUR za Marjana. Ker je siromak reven, vsi ga najebejo, sam se pa skoz žrtvuje.
>
>
>


Kaj se že zopet treseš - resnica boli a...?

Čudi me, da nisi tega že prej pogruntal - ob vsej tej silni izobrazbi...
Odgovori
#11
> pmarijan said:
> > Snipe Elite said:
> > Hehe, pa kje piše kaj o "vaši" zvezi?? [-X
> > Ni bila mišljena...
> > Lahko bi že vedel, da sodim tisto kar poznam, me pa zabavajo tvoji odgovori in obrambe, definitivno...
> > ;))
>
> No - katero zvezo si pa potem tako grdo napadel (konkretno ime bi prosil)?
>
> Nimam pojma, kaj&koliko znaš&poznaš - kar se mene tiče verjetno zelo malo, glede na to, kakšne poste puščaš tukaj gor...!?

Hehe, hej preobčutljivček, govorim počez, se pa očitno zaskrbljujoče prepoznavaš v primerih, tako da... :O)
Ja seveda, tebi se dokazovati, ker si samcat in edini sveznalac... ^:)^
Hahaha...
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#12
> Boro said:
> Gospod.P.Marijan,
>
> vse te obtožbe,ki si jih izrekel ,si najbrž v kaki gostilni pobral/ob pivu ali čim močnejšim/.Če imaš argumente se lahko pri meni oglasiš kadar koli /če imaš seveda jajca/ in se ne skrivaš z izjavami in blatenji na forumu.

Glede gostilne si verjetno govorili iz lastnih izkušenj...? Pri tebi se nimam kaj oglašat, ker ničesar nisem tam pozabil in nič ti nisem dolžan. Če bi se želel skrivat, bi si ustvaril še eno uporabniško ime in tako poskrbel za anonimne objave. Tako pa so vsi moji posti pod istim uporabniškim imenom in večini tukaj sem tudi osebno poznan...

> Ne vem,da bi kdaj tebi karkoli delal ,da bi lahko ocenjeval moje delo.

Temu se reče zmaga razuma nad željo po trošenju. Nekajkrat sva se sicer pogovarjala o kakšni medsebojni "transakciji", vendar si zmeraj postavil tako nerazumno visoko ceno, da sem vsakokrat opustil misel na trgovanje s teboj... Kar se pa ocenjevanja tvojega dela tiče, bi lahko navedel nekaj primerov, ki se jih na hitro spomnim in sem osebno videl rezultat tvojega dela, pa ne rabiš bit ravno strokovnjak, da je stvar "zašuštrana"... Osebno sem te pred lastnikom puške opozoril, da si mu Picatinny letev na puško zmontiral postrani (kar je bilo vidno že z prostim očesom) in da je optika "kantnjena" v eno stran. Tvoj odgovor je bil, da je že v redu tako... Potem sem imel čast videt uničen prožilni mehanizem od SWS, katerega si dobil samo za očistit, potem sem za teboj moral očistit še enega DE, za katerega si si honorar obračunal, delo pa opravil malomarno, potem sem imel možnost videt porajbano ležišče na eni Shadowki, katerega si "malo" preveč poglobil, potem sem videl "zoran" bedding na eni puški, ki si ga ti dobesedno napackal noter,... To so samo nekateri primeri, ki se jih tako na hitro spomnim - pa tukaj noter sploh niso zajete vse zgodbice, ki krožijo okoli...

> Do sedaj nisem bil in nisem nobenemu nič dolžan najmanj pa tebi,ki itak vse stvari dobiš ceneje /tudi ceneje kot v tovarni/.

Ne - dolžan mi res nisi nič, si mi pa že naredil materialno škodo...
Bi pa res rad vedel, katere stvari sem dobil ceneje kot v tovarni? Še vse, kar sem novega kupil pod šifro "ugodno", sem kasneje izvedel, da so tudi drugi dobili takšen artikel vsaj po enaki ceni...

> Zato ti predlagam,da se začneš ukvarjati z orožjem,ker si v zadnjih dveh letih postal pravi expert .

Saj z orožjem se ukvarjamo verjetno vsi tukaj na forumu (hobby: amatersko športno strelstvo - če si slučajno pozabil)...

> Glede cene pa :komu sem dupliral ceno in kdo je moj kooperant?Enostavno vprašanje za vseveda.

Vem za eno bremzo na repetirki, ki bi jo ti moral izdelat, pa si delo prepustil nekomu drugemu, pa vem, po čem ti je računal in vem tudi, za koliko si ti to uslugo prodal naprej stranki... Kooperanti: vem, kdo ti obnavlja kopita, kdo dela plinske zavore, kdo popravlja bedding za teboj,...

> začetnik F-klase in streljanja na velikih razdaljah /to vas najbrž najbolj boli/.

Mene čisto nič - mi je popolnoma vseeno, kaj naj bi ti vse bil zraven, ustvaril,..

> Do sedaj sem organiziral -reciva 150 tekmovanj iz vseh teh disciplin.Na nekaterih je bilo dosti tekmovalcev /da se nebi hvalil/ na drugih malo /tudi zaradi bojkota tvojih prijateljev
in seveda Walterjevih/.

Jaz nobenemu mojemu prijatelju nisem nikoli rekel, da naj bojkotira tvoja tekmovanja - glede na moje poznavanje te scene in izkušnje pa vsakemu, ki me vpraša za mnenje, povem enako, kot napišem tukaj gor na forumu. Zakaj jaz ne hodim več na te tvoje "dogodke" pa sem tudi nekaj razlogov že navedel...

> Seveda sem imel tudi probleme,ki sem jih reševal z organizatorji /tudi gurke,zaradi katerih si ti osebno oškodoval par tekmovalcev na tvoji tekmi na B.Polici /.

Če nimamo gurk, potem določamo zadetke pač na podlagi drugega kriterija... Vsekakor pa je bil kriterij za vse udeležence enak, torej so bili vse enako ocenjeni... Samo gurkanje pa ni samo po sebi plus, sploh, če gurkaš tako dolog in tolikokrat, da pririneš zadetek do črte - tak način gurkanja pa seveda obvladate samo pri vas (aja - in nekaj časa so to počeli v MB ligi z gurko za .45 so gurkali manjše kalibre - seveda za ene gor, za člane konkurenčnega SD pa dol)...

> Pri nas G.Marijan ni VIP-ov ali ne VIP-ov.

To o izjemah glede VIP osebe si ravno potrdil v neki drugi temi glede Shrpsa - torej - ali sedaj sam več ne več, kdaj lažeš...

> Na naših tekmah so večinoma vrhunski strelci ,tako,da tisti,ki ne morejo priti med prvih deset na tekme ne hodijo.To se vidi tudi po rezultatih in v krizi,v kateri se nahajamo je bolj ekonomično iti na eno nepomembno tekmo,kot na 7 pomembnih.Tu pa nastopate vi z vašo tekmo in vašimi vzvišenimi cilji.

Vrhunski strelec - relativni pojem - ne mislim sploh razglabljat...
Se pravi, da trdiš, da k tebi hodi (sklepam po tvoji pisariji) sama smetana in top/vrhunski strelci, vsi ostali smo pa posledično zanič strelci...!?
Na podlagi česa imaš pravico tako zaničevat strelce, ki na tvoje tekme ne hodijo, drugam pa. Ravno zaradi takšnega zaničevalnega odnosa drugih strelcev (in še marsičesa drugega) nočejo več hodit k tebi.!?

> Ti še vedel nisi za BR-50 ko sem jaz organiziral take temkme na mizah ,ki sem jih sam financiral in napravil.Da ste vi sprejeli zastopanje je kriva počasnost naše zveze.Res je Mr.T ponudil prvo naši zvezi članstvo ,vendar nismo vedeli,da se tako zelo mudi.V sili hudič muhe žre-tako je povšprašal vas,če bi bili zastopniki za Slovenijo.Seveda ste videli v tem priložnost za uveljavitev neznane
> zveze ,ki ste jo pozneje registrirali,in ste sprejeli /po plačilu članarine Mr.T-a/zastopstvo.Torej je za pripeljanje zveze zaslužen Mr.T ne pa vi G.Marijan.
>

Če ne bi bilo nas, ne bi bili letos v Plznu na EP/SP in tudi ne bi Matjaž kandidirati za SP v letu 2017...

> Od tedaj do sedaj niste organizirali niti ene tekme v tel disciplini.Sekcija za BR-50
> deluje pri ASZS že tri/3/leta.
>

Ni bilo izražene takšne potrebe...

> Lahko pa vam prodam moje mize,pa organizirajte vi te tekme in poberite ta obilni
> zaslužek ,ki ga sam pobiram.Konec koncev bi mi bili lahko hvaležni,ker to delam za vašo zvezo.
>

Z prilagajanjem in prirejanjem mednarodnih pravil, ki jih mi zastopamo v Slo in tudi nosimo pogodbene obveznosti v zvezi z tem, nam delaš medvedjo uslugo - za našo zvezo si pa do sedaj delal namensko samo škodo...

> Kot vedno brez argumentov.

Nekaj se jih je pa nabralo v teh treh urah, ki sem jih porabil za pisanje odgovorov na tvoja butasta vprašanja...

> Ne vem kdo je moj zaveznik ,če pa misliš Tomaža naj samo omenim,da se je tekmovanje na naših BR-50 njemu osebno obrestovalo.Močno dvomim,da bo nekdo s tako malo treninga dosegel tak rezultat.Tomaž se je pri tebi naučil verjetno samo tega, kako zajebati timskega sostrelca, da ostane na SP brez puške (z katero si je rezerviral nastop že pred pol leta) in nastopa, ter rezultata ...

> LP Boro :)
Odgovori
#13
This discussion was created from comments split from: Bilanca Balkanske lige 2013.
administrator / Strelec.si
Odgovori
#14
Očitno sem predolgo pustil tole greznico odprto, pa je končno vsebina pljusknila čez rob. Pred časom sem zaradi podobnih izpadov nekaterih uporabnikov uvedel nekaj enostavnih pravil: http://www.strelec.si/vanilla2/discussio...strelec-si, ki pa jih zaradi relativnega miru nekaj časa nisem uveljavljal. No, ta čas je očitno minil.

Glavni akterji izgleda ne morejo iz svoje kože, zato zaradi tokratnega podaljšanega izpada podarjam vodilnemu “pmarijan” nagradni ban v trajanju 14 dni. Ker pa bo ob koncu tega roka nekaj gužve, bo zaokrožen do novega leta. To je edino opozorilo pred trajnim banom.

Kratka obrazložitev - kršenje prve in tretje alineje iz pravil v zgornjem linku, da ne dolgovezim. Kaplja čez rob pa je še vmešavanje mene osebno v lastne probleme.

Pmarijan se bo nedvomno spet počutil kot edini pravičnik in žrtev zlobnežev okoli sebe, seveda pa se spet ne bo pogledal v ogledalo in se vprašal ali je morda z njim kaj narobe. Ali na primer kako to, da si je v relativno kratki strelski karieri nabral bistveno več neprijateljev kot prijateljev? Ali morda zakaj je na veliko tekmovanj različnih disciplin nezaželjen ali mu je celo prepovedana udeležba?

Pmarijan, morda bi ti koristil kakšen preblisk samokritike, predvsem pa vsaj dovolj "cojones" da lahko ljudem poveš v obraz kar te teži, brez skrivanja za udobnostjo računalnika, ko osebe ni zraven. Vsaj meni, ki sem precej trpežen, če že ne drugim, ki bi morda uredili kako drugače.

Skratka, da se ne bom še jaz spuščal na osebni nivo nekaterih, bom tule zaključil in vse spomnil na minimalna pravila tega foruma, ki si jih raje še enkrat preberite na zgornjem linku.

strelski pozdrav
administrator
administrator / Strelec.si
Odgovori
#15
G.Marjan,

ravno sem prebral tvoje sporočilo ,ko je izginilo.Kaj sem pričakoval od tebe-malo več inteligentnosti.To da pridno kontroliraš moje delo ,in popravljaš napake ter svetujeješ
jemljem kot tvoje pomankanje samospoštovanja. Meni pa nažalost ni v čast da to delaš
za mojim hrbtom .

Torej si ti nasledni vseved,poslan od boga ,da boš ocenjeval in kritiziral moje delo.Ne boš verjel,toda P. šin sem pritrdil postrani že več-večinoma na Zastavah,ki so imele postrani luknje.Do sedaj sem v 14 letih popravil več pištol in pušk ,kot si jih ti videl /razen če nisi bil v kaki tovarni in muzeju/.Če pomnožim tvoje skrbne izsledke z 2 sem s svojim delom prezadovoljen.Tebi se najbrž ne dogaja ampak G.Marijan ,tisti ki delamo z rokami smo zmotljivi ,tisti ki pa ne ,ste nezmotljivi.G.Bedinga zame ne popravlja nihče.Sam sem ga začel delati pred 30 leti ,ko ti in tvoji popravljalci niste vedeli kaj je to.Je pa res ,da ne uspe vedno,zato se zgodi,da ga popravim/sam/.Za namestitav kompenzatorjev moraš imeti pravo stružnico /to si najbrž tudi vedel/.Stroški.ki nastanejo pri tem niso zanemarljivi,zato so večinoma take usluge dražje-zrazen pri tebi ,ki pivo kupiš po 1 € in ga prodaš ???????? 50 procentov dražje.
Kdo je tukaj odirač?Poglej se najprej v ogledalo ,potem pa kritiziraj druge.

Kar je tvoja zveza naredila za slovenske strelce je bilo samo sranje ,ki ga ti
vstrajno nadaljuješ /K.pregovor/.Ker si bil dosleden z odgovori sem pričakoval vse odgovore na moja vprašanja /tudi tistega o številu tekem BR-50 ki si jih organiziral
v letošnjem letu.Zanima me ,kaj boš napovedal za BR-50 za drugo leto.Pričakujem
vsaj 10 tekem v organizaciji tvoje zveze ,brez katere nebi mogli slovenski strelci
nič - niti dihat.

Slišal sem za neverjetne strelce,vendar ne hodijo na tekme.Kakšna škoda,da
zmagujejo samo na klubskih tekmah.Ne podcenjujem ,ker to ni v moji naravi -
po temu se med ostalim razlikujeva-sploh pa tekmovalcev.S športom se ukvarjam
že 50 let/bil sem reprezentant v 6 športih /tako,da vem zelo dobro kaj je podcenjevanje .

Vsakemu po lastnih močeh pomagam ,čeprav me zaradi tega
prehitijo na tekmovanjih.Vsi se staramo in za nami prihajajo mlajši in sposobnejši.
Če hočem vedeti kako sem dober grem tekmovat z najboljšimi ,ki jih poznam.Ne zanima me ne zveza/tako sem tekmoval tudi pri tebi/ne oseba,ki to organizira .
Glede tega ,kar sem prešel že davno /in ti tega ne boš razumel/se ne sekiram kot ti ,ker kot si dejal ,je to samo šport /ki ga ti zgleda ne moreš sprejet/.


Namreč govoriš o odgovornosti do strelcev in jih napeljuješ k podcenjevanju
tekem,ki smo jih mi organizirali .Če je zate puščanje strelcev v dežju ,da čakajo
par ur na rezultate ,prodajanje dragega piva ,organiziranje med.tekem brez arbitražne komisije in gurk/ki so osnova za ocenjevanje/,s katerimi se mimogrede lahko gorka samo enkrat/tudi to si vedel/,potem si ti in tvoja zveza sigurno najboljši.

Pri naši zvezi smo bili pokrovitelji Hot range lige ,kjer si lahko tekmoval v eni disciplini
za €8 ,večkrat si za to dobil tudi hrano in pijačo,rezultati so bili sprotni /zaradi preveč disciplin tudi z zamudo/in to na suhem.Sodniki so bili sodniki z licencami /tudi mednarodni/ in arbitražno komisijo.

Kaj si ti naredil da bi pomagal strelcem razen organiziranje nenapovedanih tekem ob istem času ali pa teden prej.In ti mi boš govoril o športu in poštenost ?

V gostilno redko zahajam.ker ne pijem.


Skratka G.Marijan tudi sam sem si vzel čas /pa ne med službo/in ti odgovoril. Menim pa .da si ta forum zasluži več kot tvoje pametovanje .Vsaj upam,da je bil ustanovljen zato,da bi pomagal začetnikom in tistim ,ki ne vemo vsega ,ne pa negativmežem in vsevedom ,ki komaj čakajo ,da pridejo v ospredje po ogledih zaradi svoje /kot si že omenil /neumnosti.


Boro :)
Odgovori
#16
evo, pa imamo zmagovalca velike nagradne igre foruma Strelec.si z naslovom "Kdo gre v Banovce?"

Marijan, čestitamo! =))



Attached files [Image: 13e102e50f6983d4a78ea97f93fec6.jpg]
Odgovori
#17
ahjej, tele razprtije...
kar dobra popotnica v moj novi hobi...
:)
Odgovori
#18
Vse to, kar se dogaja na tej sceni je nastal totalni kaos, tukaj ni več športne etike temveč samo blatenje, katastrofa je v tem, ki se med seboj dobro poznate.....celo sodelovali ste med seboj.
Spoštovani g.Ličina, sprašujem te kateri standard tarč velja za Slovenijo (govorim za ligaška tekmovanja) evropski ali ameriški na tem področju vedno narediš kakšno zmedo med tekmovalci, in ti predlagam, da se boš moral tudi ti prilagoditi. Če pogledamo se večina organizatorjev odloča za tarče po ISSF standardu.
Moj predlog je, da bi bil že skrajni čas, da tarče poenotimo, in s tem damo tekmovalcem enake možnosti, da dosežejo tisto kar si želijo.

Športni pozdrav...
Odgovori
#19
Hahahah, lol, pa je to strelski forum al damski frizerski salon, lol!
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)