Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekmovanja z vojaško puško M-48 v letu 2014
#21
ti jaz iz svoje skromne dvoletne strelske praske povem.

streljam precizno, in dinamiko (IPSC). pa še kakšno klubsko tekmo.

veš, kako paše red? posebej z orožjem? ko se lahko sprehajaš po strelišču in veš, da tisti ki strelja, ima za seboj "angela varuha", ki ga bo opozoril na nešportno vedenje, ki je v pravilih napisano, kaj je, ne pa izdrkavanje nafrustriranega sodnika ker včeraj ni dobil ali se pa je v gostilni napil danes pa 'ma mačka, isto tako bo poslal domov vsakega, novinca in iskušega strelca, če bo ravnal z orožjem nevarno. zato, da so/smo vsi ostali varni.

na preciznjaških tekmah pa sem doživel že marsikaj, da gdo pištolo vzame iz avta, se sprehaja z orožjem v roki, sodnik ne opazi/ali ne želi opaziti, ostali strelci ga opozorijo, on se pa z cigareto v ustih čudi, da kaj bi radi, se je prišel pokat. ali po končani tekmi, med "golažem" ali "čevapih" pištola na mizo, razlaga kak si merke porihtava, pa pejd v VARNOSTNO CONO poglej orožje, če je prazno, (kljub temu, da "veš" da je prazno), pokaži ker'mu svoj kos, ni problema. samo ne na prej omenjen način. pa še brez sankcije, brez opozorila.

nimam veliko iskušenj, cca 30 preciznjaških in kakšne 6 IPSC tekem. se pa na IPSC bolj varno počutim.

kako si zmožen streljat, tako odstreliš. čas ti sodnik pokaže, vse zadetke si z razdalje 1 metra lahko pogledaš, če je kaj sumnjivega te sodnik počaka pred tarčo in ti pokaže, preden se polima, dobiš dvojnik svojih rezultatov in imaš 1 uro časa pregledat rezultate in seštevke, ko so objavljeni. če ni pripomb, obveljajo rezultati. če se pa je sodnik, ki je sešteval zmotil, preverite skupaj vsak svoj (enak) izvod rezultata po stage-u in se korigira, če je potrebno.

zato je IPSC kralj. in bom ponosni dvorski norček takemu kralju tudi jaz.
Odgovori
#22
> Daniel_0412 said: streljam precizno, in dinamiko (IPSC). pa še kakšno klubsko tekmo

Predvidevam, da precizno streljaš na tekmah "Hoby Programa", na katerih se največkrat ne upošteva niti internega dogovora o pravilih, kaj šele, da bi temeljijo in se izvajalo po kakšnem znanem mednarodnem pravilniku. O tem, da ni smiselno teh tekmovanj primerjati z dinamiko ( IPSC ), smo se že enkrat razpisali in prišli do zaključka, da je ta primerjava ponižujoča predvsem za IPSC. Če je vam prav, da se tako nizko spuščate, potem je s tem kraljestvom nekaj zelo narobe, a s tem se jaz ne bom obremenjeval...
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#23
Na tekmi v CELJU spektivi niso bili dovoljeni.
Odgovori
#24
Je potrebno zdaj se kaj dodatno komentirat na to temo?
www.sdpolicist.com | Proarmis d.o.o. Trgovina za strelce in lovce
Odgovori
#25
Nope.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)