Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.357Sig vs .45ACP
#41
Z medvedi sem se srecal kaksne 100krat. V dveh primerih sem bil neoborozen. 3 potencialno zelo nevarne situacije, od tega je slo v enem primeru za zaigran napad ( igral je medved).
Raje se z medvedi srecujem oborozen, kot nemocen.
Odgovori
#42
> kimber said:
> Z medvedi sem se srecal kaksne 100krat. V dveh primerih sem bil neoborozen. 3 potencialno zelo nevarne situacije, od tega je slo v enem primeru za zaigran napad ( igral je medved).
> Raje se z medvedi srecujem oborozen, kot nemocen.


Kaj si slučajno poročen z medvedko...
Odgovori
#43
Živjo!
Jaz sem nabavil medvedji sprej pri Kostevcu v Kočevju. Kadar grem v gozd, ga vedno vlečem s sabo. Pravijo, da je boljši kot pištola. Je pa res, da mi ga še ni bilo potrebno uporabiti.
Lansko Leto, ko sem nabiral gobe, sem zaslišal, da se mi nekaj približuje skozi mlade smrekice. Preden sem izvlekel sprej, je bil pes že pri meni (na srečo). Mislim, da mi takrat be bi nič pomagalo, saj sem bil enostavno prepočasen. Ne puška, ne pištola, ne sprej!
Odgovori
#44
Bolje sprej kot 0.
Koliko si vadil s sprejem?
Koliko kosta? Koliko kosta vadba?
Veter, dez, nizke temperature?
Expiration Date?
Ne recem, da je sprej slaba zadeva samo kot vse ima svoje omejitve.
Tazer?

Jabolko lahko v dveh sekundah potegne pa zadene jabolko najmanj 4x,( jaz potrebujem par tisocink vec).

V taksnih okoliscinah je 2 sekunde zelo zelo veliko trenutkov - mislim, da mi bog daje pravico do tega, da ta cas lahko izkoristim.
Odgovori
#45
povsem zadostuje malo večji nož...a niste brali del Karla Maya? Samo med pravima rebroma ga moraš zariniti v kosmatinca...

drugače pa ej drobra rešitev kak kul pes, recimo kareljiski medvedar...skače okrog medveda in ga nadleguje, medtem pa mi pobegnemo...je pa res, da lahko ravno pes potegne medveda na nas...

jaz sem enkrat hodil po gozdu 'obrožen' s krampom, rovnico in lopato...sajenje dreves...pa vem, da če bi zagledal medveda, bi izpustil ordoje in tekel na vso moč
Odgovori
#46
Letos štarta projekt, ki se bo navezoval tudi na tiste, ki mislijo, da jih medved čaka za vsakim štorom, da jih pohrusta:

http://www.delo.si/novice/slovenija/trij...jekti.html
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)