Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PPU Cup 2014
#1
Zdravo!

Vabilo je v priponki!

Tekmovanje šteje za 3 kolo BL.

LP

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/b0/b...2ced16.pdf (201.4 KB)Â
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#2
Detaljni pravilnik tekmovanja!

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/cd/a...f019db.pdf (187.4 KB)Â
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#3
Zlatko a mogoce ves kdaj bo Manjaća?
Hvala
Andrej
Odgovori
#4
Sem pameten ;) , ampak tolk pa spet ne :-"

Včeri smo popival z el Prezidentejem (ki se trenutno mudi v SLO), pa sem ga sam isto vprašal. Odgovoril je, da Manjače v planiranem terminu skoraj zagotovo ne bo! Vojska je z vsemi raspoložljivimi silami aktivirana na odstranjevanju posledic poplav in preprosto ne dobi nikogar odgovornega, ki bi mu za začetek odobril vsaj uporabo strelišča, kaj šele, da bi dali šotore, kuhinjo, . . .

Zna se zgoditi, da termina ne bodo prestavljali samo za 2-3 tedne ampak dlje, vsekakor pa tekma **BO** in o tem bomo pravočasno obveščeni! Točen datum pa za sedaj ve samo vidoviti Milan. Konec koncev, glede na okoliščine je to kar za razumeti.

**Bi pa še posebej opozoril, glede Zlatibora. Namreč ta se nahaja na ozemlju Srbije, za vstop v to državo z orožjem pa je potrebna najava s strani organizatorja na mejnem prehodu. Organizator pa Vas bo veliko lažje najavil, če mu milostno sporočite kdaj in na kateri prehod mislite prispeti, kdaj oditi, s katerim vozilom, številke potnih in orožnih listin ter podatki o orožju.**

Samo toliko, da nebi kdo na meji obračal!

LP
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#5
Ne bo držalo dovolj je vabilo na tekmovanje ki ga objavi organizator....in nič drugega vse ostalo se uredi na meji, da pa se hitreje uredi ZELO pomaga kaka pest nabojev v devetki...preverjeno,
Odgovori
#6
Da ne bi kdo res kratkocevno orožje s sabo jemal, ker bo obrnil na meji... tam ni vnosa kratkocevnega...razen, če ga zakoplje pri sosedih..
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#7
o zdravo kako si to mislu ni vnosa, če smo pa tam nekateri tud večkrat na leto...na njihovih tekmah ipsc...
Odgovori
#8
Hja če je v vabilu pištola je ok, se je zgodil pa tko da je blo napovedano sobota sniper,
nedelja pa pištola, in je pištola odpadla, pa so ble vaje na meji...aja btw pa noben nima sefa, da ti jo spravi...pa je bilo v vabilu, sam na meji je dobil info, da je cancel, pa ni spustu...SAJevci pa vsi že na zlatiboru...pol se pa pejt :ar! :))
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#9
No recimo ma ti glih ne verjamem navsezadnje te neko društvo lahko z vabilom povabi, na njihov trenig... tista pest devetke pa pomaga verjemi tko sem jih držal skupi da se sigurno niso videli pa me je njihov policaj koj uprašu...jel imate to za mene...pa naravno izvolte...je resnična ne nakladam.
Odgovori
#10
Pozdravljeni ,

v Srbijim velja še vedno stara praksa , da vstop z ročnim orožjem omogoči vnaprejšnja prijava vstopa na določenem prehodu z uradnim vabilom za tekmovanje.Verjamem ,da se zgodi ,date tudi brez te nekatere spustijo /ali pa ti verjameš ,da te ,v resnici pa organizator najavi prečkanje meje in vnos / vendar kot je omenil kolega Snajper -nekateri se morajo vrniti - beri zakopati orožje - če hočejo nadaljevati z potjo .

Zakon je v obravnavi že nekaj časa in Srbi upajo,da bo kmalu sprejet in bolj liberalen.

Zato majhen nasvet : če želite vstopati v Srbijo ,Bosno in Hercegovino ,Črno goro in Makedonijo z ročnim orožjem vsaj teden pred tem zahtevajte najavo obiska/št.pot.lista in orožja ter ime prehoda z osebnimi podatki/.

LP Boro :)
Odgovori
#11
2x se moram ugrizniti v jezik (zarečen kruh, pa to . . . )

Manjača bo 29. 06. 2014, kot je bilo načrtovano!

Kar se pa najave v Srbiji tiče, ima pa jabučk kar prav! Ne glede kakšna je praksa :-w , drugič enostavno prijazno poprosite mejni organ naj vam pokaže, kje to piše ;) !

LP
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#12
Iskrene čestitke vsem sotrpinom, ki so dosegli, kar so v tistih deževnih razmerah! Posebej novopečenemu ljubitelju Jelen piva, ki je potrdil svoj primat na 300m v obeh disciplinah in debitantu Teodorju na 500m (kaj bi šele blo, če bi meu gor najtforca . . . :D ) . Čestitke tudi organizatorju za korektno izvedeno tekmovanje.

Obenem bi vas ljubeznivo prosil, da upoštevate, ime moje ekipe je SLO-RS, kar pomeni Slovenija - Republika Srbska in ne Slovenija - Rezervni Sastav ali Slovenija drvo ali Slovenija bukev, ker s tem žalite čustva mojih Bosanskih kolegov. Vnaprej hvala!

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/0a/0...1724b1.pdf (133.2 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/0c/f...768578.pdf (80.3 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/a3/b...9913dc.pdf (79.2 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/a5/4...f04228.pdf (79.8 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/b0/7...c955b7.pdf (78.3 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/c7/a...fc261d.pdf (117 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/cd/a...cb603b.pdf (131.4 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/e4/2...ed5de4.pdf (137.1 KB)Â http://www.strelec.si/forum/uploads/e9/b...f4dd11.pdf (125.1 KB)Â
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)