Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlogi za boljši Optik-trade.si
#1
Počasi, a vztrajno se lotevamo prenove naše spletne strani in forum strelec.si se mi zdi primeren kraj, da povprašamo naše stranke, kaj bi lahko na naši spletni strani v prihodnosti naredili bolje.

Vsakršni predlogi, kritike sedanje strani in mnenja bodo zelo koristna in bomo za njih zelo hvaležni.
Odgovori
#2
Kaj pa, če bi se na stran dodalo forum? Nekako tako kot ima SWFA svoj lasten forum, kjer se debatira optika na široko in počez, na forumu bi lahko bili tudi opisi optike, članki ...?

Samo predlog.
Odgovori
#3
Filtri za iskanje so odlični, pregledna je, vse se najde, primerjave delajo, zgled drugim :) Zaradi mene lahko ostane ista ali pa bi mal design spremenil, ker sem se ga navadil ;)
Odgovori
#4
Pri tehničnih podatkih in slikah je treba malce popazit sem že v nekaj primerih naletel na napačno sliko oz tehnične podatke ,napr pri IOR in Vortex
Odgovori
#5
Sama ponudba in odnos prodajalca je super, tako da tukaj boste težko kaj izboljšali.

Prvo kar bi vam predlagal je investicija bodisi v nakup teme, ali pa izdelavo custom dizajna, namreč pri tej sicer zelo dobri trgovini se vidi, da je to default Magento tema.
To bi bilo treba prvo zamenjat.

Na prvi strani bi bilo treba zamenjat rubriko "na razprodaji" z enim preprostim slideshowom izdelkov, ki so v akcijski ponudbi.

Prikaz novih produktov, ki so dodani v trgovino. Upsale/cros-sale modul, če nekdo kupuje daljnogled, potrebno po dodajanju v košarico ponuditi tudi dodatno opremo, pokrovčke, montažo itd....po znižani ceni seveda.

"Community Poll". Stran ni prevedena v celoti. "Leupold VX-R 1.25-4x20 was added to your shopping cart.". ITD.

Predelava kategorične strani, v vsaki kategoriji bi izpostavil par top-sellerjev. Preveč produktov na strani.

Glede same konverzije sem pa napisal tukaj par stvari: http://www.racunalniske-novice.com/novic...ovini.html
Odgovori
#6
Rok najlepša hvala za zelo konstruktiven odgovor in tudi link. Teh problemov se zavedamo in zato tudi gremo v prenovo. Bi pa bil vesel Rok, če bi se lahko tudi v živo kdaj srečala (PSTje sicer še kar čakamo :(, ampak bi pa lahko več o kakšnih drugih računalniških temah rekla).

Hvala tudi ostalim za predloge in pobude. Mr. T: IORje bomo hitro popravili. ;)

@Perse: nov dizajn pride, funcionalnost oziroma princip uporabe strani pa bodo ostali ;)
Odgovori
#7
Bomo enkrat rekli kakšno računalniško ko bo čas, ker nimam niti na tekme sedaj časa hodit :)

Drugače glede grafike je po mojih izkušnjah najboljše kupit predlogo in jo malo predelat po svoji CGP oziroma po željah.
Za Magento je to tukaj: http://themeforest.net/category/ecommerce/magento
Večina jih stane 85 USD.
Odgovori
#8
Najbolj trpi na strani zastarela oblika ter malo štorasta ergononija. Struktura strani bi moral biti najprej bolje optimizirana in uporabniško prijazna. To vse bi lahko rešili z "custom" obliko in dobrim načrtovanjem, ki bi upošteval specifike programa. Manjka mi recimo baner "zadnje ogledano", "ponudba meseca", izpostavljene akcije, slide banerji z ibrano ponudbo...itd...strani manjka skratka malo lepša oblika in boljša funkcionalnost. To je bolj moje področje in na to temo bi lahko še marsikaj napletel, hehehe. Ponudba pa je dobra, glede tega pa ni pripomb. :)
Odgovori
#9
S kupljenimi temami imam tako zelo slabe izkušnje, kar se hitrosti tiče in prilagodljivosti, da bomo raje naredili lastno temo. Responsive seveda in na višjem nivoju.

@Barbapapa: prosim še za kak predlog glede prijaznosti do uporabnika, oziroma boljše funkcionalnosti? Ali si pod to mislil samo odsotnost cross-sale uporabnosti ali vidiš tudi možnosti, da bi kakšno drugo funcionalnost izboljšali?
Odgovori
#10
Bog ne daj odpirat forum na svoji spletni strani! V trenutku vam bodo naredili greznico! Samo znižat cene,,,to je vse kar je potrebno
Odgovori
#11
nič nekih nadležnih samoodpirajočih oken pri prehodu kurzorja in podobne navlake jave in fleša. ter natančno selektiranje zadev po raznoraznih parametrih.
Odgovori
#12
Nova stran je sedaj že nekaj časa aktivna in do novega leta bo verjetno doživela še eno revizijo. Zaradi slednjega bi vas ponovno naprosil, da podate kakšne komentarje/kritike, da bomo lahko stran še izboljšali. Tudi vsa generalna mnenja so zelo dobrodošla. 

V naprej hvala.
Odgovori
#13
Mene pa zanima koliko so natančni podatki o času dobave daljnogledov ki jih ni na zalogi, bolj konkretno za Leupold?

Odgovori
#14
Nekomu je tipkovnica pregorela od tako vnetega odgovarjanja.
Odgovori
#15
So kar natančni, sicer je pa najbolje, da pokličeš g. Teodorja.
Odgovori
#16
Kličem pa se ne oglasi, drugače pa čakam leupolda že 5 mesecev piše pa dobava 2-4 tedne.
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)