Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novoletno tekmovanje HotRange precision 2014
#41
> 357 said:
> @jabolko Kakšno zvezo ima zdaj ta tvoj izpad v povsem normalni debati o preciznem streljanju? Saj res, ti si tu največ zaradi tega, da provociraš. Nisi razumel stavka, ki se nanaša na uniforme. Saj bi ti razložil a bo prej novo leto, da bi morda razumel - ne mislim na 2015 ampak na 2115.
> Živim v C**i**rknem. [-O<


Izpad...prej bi reku dejstva, ki jih ti nisi sposoben sprejeti... pač vidiš samo naravnost.
Odgovori
#42
Dejstvo je, da ti smetiš temo, kot že marsikatero...
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#43
@jabolko - kle pa ipsc brzina nima kej dost ves, edina stvar k me je je...... je bla DA CZ k pac te pistole nisem navajen :). Ja pa ni blo dost razlike - precej zabavno in sprosceno.
Odgovori
#44
O čem je že tema?
Odgovori
#45
ipsc ni samo brzina, to je samo eden od elementov, pištola ni pomembna kdor obvlada pač obvlada, primeš in ustreliš važno je da orožje nima zastoja, to je vsa umetnost...razlika ja lej prvi ma 100% Drugi 99,99% pa je še zmeri drugi, zabavno in sproščeno si pa narediš sam al pa ne, vsekakor ti pa čestitam tebi in vsem ostalim... :-h
Odgovori
#46
> 357 said:
> Pošiljaš me tudi na ogled dinamične tekme ( kot bi me pošiljal v PM )...in zdaj še praviš, da ne vem, kaj sem gledal. Vem in to zelo dobro, ker se že takrat in tudi zdaj, v tej aktivnosti ne vidim. Dovolj in preveč mi je bilo usposabljanja v uniformah, a zdaj ne bi o tem...Tudi o tem, da me dinamika ne moti, dokler se ne spušča v preciznjak, smo že pisali...
>
> Lep dan.
>

No predvsem sem ti predlagal ogled dinamične tekme, nisem te pošiljal nikamor! Nikoli ti pa nisem predlagal kakršnega koli usposabljanja ali udejstvovanja, ker vem da si že dosti dal skozi. Predlog je bil pojdi na dinamično tekmo in si oglej kako se lahko kontrolira prekoračitev kotov.

Kako si pa ti vse skupaj razumel pa jaz na žalost ne vem. Si pa predstavljam iz ogorčenosti tvojega posta. Ni nikakršne potrebe.
Odgovori
#47
> Bobo said: Kako si pa ti vse skupaj razumel pa jaz na žalost ne vem.

Bom pojasnil še enkrat, tokrat menda že tretjič.

1.-smo v rubriki natančno streljanje in debatiramo/smo debatirali o 180 stopinjskem kotu, ki je omenjen v pravilniku razpisa za tekmo...
2.-Ker se jaz s tem kotom nisem strinjal, je tudi "HotRange" sprevidel, da je kot absolutno prevelik in je vprašal: **kakšen kot v teh primerih je dopusten oz. ali je na kakršnih koli preciznih tekmovanjih višjega ranga le ta sploh predpisan?"**
3.- Omenil sem prakso iz ISSF, ki ni le višjega ampak **najvišjega** ranga
4.- Potem pa ti meni:"357 kdo (razen tebe) govori o Issfju in kotih?"
5.- Na moje vprašanje, če se ne da pojasnit teoretično ( tokrat gre za dinamiko ), pa dobim tvoje "vabilo" in takoj v nadaljevanju mi očitaš in napišeš:.."Komentiraš zadeve ki jih očitno ne poznaš dovolj dobro..." in "...Če nič drugega da si malo razširiš obzorja."

Vse to je zame žlehtnoba, ki meji oziroma je na nekaterih koncih že v nesramnih vodah.

Naj velja za vse: Če se niste sposobni/pripravljeni pogovarjat o vsebini, potem tudi ni treba srat po meni, ker se vsakemu, ki si najde kakšno sekundo časa, da to počne, res ne bom pustil. Do zdaj ste še zmeraj "zmrznili" v debatah o preciznem streljanju ( tudi kje drugje ampak predvsem v ISSF ) in nič drugače se vam ne piše v bodoče, ker si še vedno "širim obzorje" v tej smeri. Večkrat sem že omenil, da je strelstvo ( mislim na preciznjaka, da me ne bo spet kakšen dinamičar pošiljal kar nekam ) neprimitiven šport, zato se pričakuje, da se z njim ne ukvarjajo primitivci oziroma, da se k njemu pristopi z določeno mero opreznosti/spoštovanja.

Spet bo ogenj.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)