Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pазпалётка Laser Challenger Tržič 2014
#1
Novo prihajajoča trgovina z orožjem Pазпалётка vabi vse strelce, kot tudi vse tiste, ki jih dinamično strelstvo samo zanima, da se udeležijo tekmovanja v dinamičnem streljanju na profesionalnem laserskem simulatorju Laser Shot Pro Shooting. Tekmovanje bo v klubskih prostorih SD Tržič (bivša tovarna BPT), takoj po zaključku novoletnega strelskega tekmovanja HotRange precision, v soboto 20.12.2014, predvidoma ob 15. uri

Računalniška simulacija na velikem platnu formata 2x2 m obsega šest povezanih poligonov (min 65 strelov) s statičnimi in premičnimi, kot tudi ne-strelnimi tarčami. Tekmuje se po turnirskem sistemu, kjer se najprej vsi tekmovalci pomerijo v predtekmovanju, 6 najboljših se uvrsti v nadaljnje tekmovanje.

Vsak tekmovalec ima pravico enega brezplačnega nastopa. Poleg tega ima vsak tekmovalec na voljo še 5 dodatnih poizkusov, za katere pa prispeva po 2€. Za uvrstitev v nadaljnje tekmovanje šteje najboljši rezultat.
Šest najboljših tekmovalcev iz predtekmovanja se nato pomeri med seboj v končnici, kjer v vsakem izmed krogov izpade tekmovalec z najslabšim rezultatom.

Rezultati iz predtekmovanja štejejo tudi za tekmovanje ekip, ki jih sestavljajo po trije najboljši strelci iz posameznega kluba.

Nagrada za zmagovalca v posamični konkurenci je zimski strelski jopič D-Shoot, zmagovalna ekipa pa bo osvojila strelski koronograf CED M2.

Tekmovanje bo potekalo v sproščenem vzdušju zabave ob zaključku strelske sezone.

Trgovina z orožjem Pазпалётка in spletna strelska trgovina www.hor-range.com se veselita vašega obiska in vam želita srečno in zadetkov polno leto 2015!


Attached files [Image: ebde06906ac8faa7e1f674fd09dd6e.jpg] [Image: 4a9dff44b819c11e3aeb26fbde0705.jpg] [Image: 5eae58b79ae1cb96e928b1148799f8.jpg]
Odgovori
#2
Pozdravljeni,
Smo skupina strelcev (nobenega Rusa), zbrani okoli enega izmed nas, ki je tudi trgovec, z idejo, da stopimo skupaj in poskušamo ponuditi našemu trgu pošteno orožje po poštenih cenah. Če so te besede visoko leteče, bo seveda pokazal čas, vaši komentarji, želje in povpraševanja pa nam bodo v pomoč, da se le te čim prej tudi uresničijo.

Dovolite, da vas še enkrat povabimo na Pазпалётка party, ki bo v soboto popoldan v klubskih prostorih SD Tržič, v bivši tovarni BPT Tržič.

Hrano, pijačo in zabavo части кућа.
Odgovori
#3
Pol si lahko obetamo orožje iz vzhoda, še kaj ruskega al pa IWI in Canik??

Al so spet to moje mokre sanje :>
Odgovori
#4
Rezultati?
Odgovori
#5
Zmagovalec 1. laser Challenegeja je Vili Dovžan, ki je prejel Zimski strelski jopič D-Shoot, Zmagovalna ekipa pa je ekipa SD strelec, ki je prejela kronograf CED M2.

Žal nam zaradi velikega volumna ostalih rezultatov še ni uspelo obdelati. Lahko pa objavimo, da je 4. mesto v predtekmovanju zasedla 14. letna Ajda Jenkole in za seboj pustila nekaj dobro uležanih strelskih mačkov...

Attached files [Image: 5a3a2f119921a6ab1f04d2eeb1cb1d.jpg]
Odgovori
#6
So bili preveč dobro uležani strelski mački namreč.
Odgovori
#7
Čestitke Ajdi Jenkole. =D> Na mladih svet stoji. Kar tako naprej.
Odgovori
#8
Dekle ima talent
Odgovori
#9
In to z desno roko in levim očesom. :-h
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)