Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sklepi UO ASZS
#1
Vsi željni debate glede sklepov me lahko pokličete na 051390073 , seveda bo potrebno da se iz vljudnosti tudi predstavite.
Na forumu ni potrebna debata glede obnašanja našega samooklicanega.
Rajko Rossetto


Priponke
.pdf   UE ASZS.pdf (Velikost: 368,09 KB / Prenosi: 614)
Odgovori
#2
Snooty Doh Papers Whistle Zzz  Sick 
Odgovori
#3
G.Podpredsednik Rajko ,

poročilo vsakega sestanka kluba /zveza naj bi bila nekaj več / se pričenja z :
Na sklicanem sestanku ......... z dne ...... so se sestanka udeležili naslednji vabljeni :
Rajko Rošeto ,.............in opravičili :........

Dnevni red je sledeč :..................


G.Rajko ,sekcije katere sem vodill  več let ,v njih organiziral sodniške seminarje /ker jih drugi ni znal ali mogel /delujejo po mednarodnih pravilih ,ki jih vsak laik lahko prebere in vidi prevedene v Slovenščino .Toliko o prirejanju pravil.
Pomoči od zveze sem dobil bore malo ,ker "naša zveze je zato ,da jo imamo ,klubi pa so zato ,da delajo ".Ker si mlajši kot jaz ,se boš spomnil tega vodilnega gesla naše zveze . V zadnjih 3 letih smo mi ,ki ne obstajamo to zvezo včlanili v Svetovne zveze v športih ,ki jih ni in pripeljali Slovenske strelce v sam vrh strelskih
disciplin ,ki jih sploh ni v Sloveniji . Seveda smo članarino plačali sami .

Da nebi utrujal naših bralcev naprej , ti predlagam , da najprej skliči skupščino Zveze , na katero smo te tudi na forumu večkrat  prosili  /3 leta / in to na dan ,ki bo odgovarjal  večini  članov i ne na dneve tekmovanj .Celo zimo smo imeli čas,o skupščini pa niti glasu .Ko sem pa jaz /samooklicani .ki sem vam za obe sekciji podal program ,pravila ..../hotel nekaj narediti  ste se po čudežu bliskovito zbrali ??? / in odločili ,da pa ta  /samooklicani /ne bo delal brez vašega dovoljenja .
Vsem tvojim somišljenikom bom na prvi skupščini z veseljem predal obe neobstoječi sekciji , da boste vi naprej delali v njih in seveda tudi žig ASZS.
S spoštovanjem ,


Boro:-D
Odgovori
#4
Boro..ko berem tvoje poste se mi pojavi kot bi bral znanstveno fantastiko..pod prvo vedno znova govoriš o nekih...sekcijah, ki jih poimensko ne navajaš, katere so te sekcije???? ali sploh obstajajo kot dobro sam poznaš, da sekcija ne more samostojno delovati tem več pod neko krilno organizacijo...tukaj res nakladaš...
Pod drugo...razglašaš neko državno reprezetanco, ki bo zastopala Republiko Slovenijo....na strelskih tekmovanjih, v kolikor mi je znano, da mora biti tukaj izdano dovoljenje od OKS..pa še marsikaj drugega????
Pod tretje..glede seminarja za sodnike, katera oseba je pooblaščena, da lahko izda potrdilo, če ni prisotnega uradnega zastopnika ZVEZE...pod katerim nazivom se je to izvedlo...kdo je podpisnik, verjetno so to sodniki, ki bodo sodili samo na tvojih tekmah???
Dejansko greš iz ene skrajnosti v drugo...

lp
Odgovori
#5
Boris pozdravljen,

kot predsednik dveh /ali več zvez / ,katerih si ti predsednik in edini zastopnik bi lahko po 15 letih že vedel ,da je OKS merodajen za olimpijske discipline in šport ,kar pa nobena od tvojih disciplin ni .Zatorej te bom razveselil z novico ,da se tvoji strelci od sedaj lahko udeležujejo vseh mednarodnih tekmovanj v disciplinah ,ki jih ti gojiš.
ASZS pa ima v svojem programu več sekcij ,ki se ukvarjajo z mednarodno priznanimi športi ,v katerih se odvijajo evropska in svetovna prvenstva ,katerih se nekateri naši predstavniki tudi udeležujejo.Ti predstavniki so člani reprezentance .Ti športniki ,ki se kvarjajo z priznanimi športnimi disciplinami niso člani OKS in od tega ne potrebujejo nič /prav tako nič ne dobijo /.Očitno neketerih stvari o delovanju športa v Sloveniji ne razumeš .
V F-klasi in BR-50 sta uradna zastopnika v Sloveniji ,le malo po internetu pobrskaj .
Tudi tvoj klub je bil povabljen na sodniški seminar,/ lansko leto si celo obljubil ,da se ga boš udeležil / ,vendar tvoji sodniki , ki sodijo na tvojih tekmah ,niso bili prisotni /verjamem ,da ne po svoji krivdi /.Zato ti priporočam ,da se prijavi na sodniški seminar SZS ,kjer boš zvedel vse o olimpijskih strelskih disciplinah /ki jih ti ne organiziraš in jih nikoli ne boš / tako da ti bodo dovolili nastope v mednarodnih tekmovanjih .
Seveda bodo naši sodniki sodili na naših tekmovanjih in ni treba ,da jih vabiš na Vaša /glede na znanje /.

Še beseda glede skrajnosti :mi gremo naprej ,se ne spuščamo v debate o stvareh , ki jih ne razumemo ,če pa kaj ne vemo - vprašamo .

LP Boro
Upam ,da si vse razumel ,kar sem ti lepo razložil
Odgovori
#6
Ja...tole si lepo spesnil..pa še vedno nisem dobil končnega odgovora..navedi poimensko tekmovalce, ki so nastopali ali bodo nastopali na evropskih in svetovnih prvenstvih, in seveda takozvane sekcije. Glede našega streljanja, in ostalih aktivnosti te naj ne skrbi tudi mi gremo naprej...hvala lepa za povabilo na sodniški seminar..tudi tukaj nisi dal odgovora kdo je kompetentna oseba pri izdaji sodniške licence...hrvate si verejetno opeharil...nas boš pa težko.lp
Odgovori
#7
Na Svetovnem in Evropskem  prvenstvu v Plznu BR 50 smo nastopali Admin,Mr.T ,Klemen P.,P.Marjan 
http://www.strelec.si/forum/thread-8603....ight=Plzen
Na Svetovno v Birsbane grem vrjetno sam
http://www.strelec.si/forum/thread-13506...+prvenstvo

Na Svetovno prvenstvo vojaškega ostrostrelstva Bzenec gremo 3 ekipe 
http://www.strelec.si/forum/thread-13897...+prvenstvo

Je pa res da ASZS pri tem ni zadosti aktiven tako, da so to na koncu projekti posameznih strelcev Rolleyes , so se pa te zvrsti  začele pri ASZS.

Ima pa ASZS zdaj z F klaso za katero so uradni predstavniki vse šanse za udeležbo na resnih mednarodnih tekmovanjih.
Odgovori
#8
Mr.T in tebi se da razlagati........
Odgovori
#9
Dragi Boris,

očitno so stvari ,ki jih boš ponavljal iz dneva v dan .Očitno ti še ni jasno , da si le nekdo v sredini izbranih prijateljev.
Med njimi si mogoče res priznan , ker seveda drugih strelcev ne poznajo ,Tam si tudi glavni in lahko zahtevaš na svoja vprašanja neke odgovore ,kii pa jih meni ni treba postavljat , ker tudi če bi bil vljuden in bi ti jih pdgovoril , jih nebi razumel.Torej Boris ,če hočeš kaj vedeti ti ponovno svetujem ,da se izluščiš iz svojega ega in vprešaš tiste ,ki kaj o našem strelstvu vedo.

To ,da me ti obsojaš , da sem nekoga opehari pa res presega meje razuma . Vsi sodniki so imeli seminar zastonj ,me pa zanima koliko to stane pri tebi , ki itak vse veš .

Po tvojem pisanju sklepam ,da si se povezal z istomišljeniki in nakladaš o stvareh , ki bi jih kot predsednik več zvez že lahko vedel razen če si jih ustanovil le zato ,da si lahko na vizitki doodaš še eno titulo .

Svetujem ti ,da ponikneš in se ne oglašaš več z svojimi stališči . ki si jih zmišljuješ in s katerimi žališ boljše od sebe kajti šiba ima dva konca in drugi se mimogrede lahko obrne k tebi .

Na koncu naj te obvestim ,da so vsi naši tekmovalci , ki so se udeleževali evripskih in svetovnih tekmovanj delali veliko napako in sicer ,tebe niso prosili ,če jim to dovoliš . V bodoče bomo to popravili .

LP Boro
Odgovori
#10
Mr.T hvala za tvoj odgovor,ki si ga posredoval namesto Ličine dvomim, če on sploh vodi to evidenco??postavil sem mu popolnoma korektno uprašanje, na žalost si ga vedno napačno tolmači..lp
Odgovori
#11
Ne se kregat radi se imejte ;) :P
Odgovori
#12
Clap
Odgovori
#13
(02-03-2015, 19:42)mr.T Napisal: Na Svetovnem in Evropskem  prvenstvu v Plznu BR 50 smo nastopali Admin,Mr.T ,Klemen P.,P.Marjan 
http://www.strelec.si/forum/thread-8603....ight=Plzen
Na Svetovno v Birsbane grem vrjetno sam
http://www.strelec.si/forum/thread-13506...+prvenstvo

Na Svetovno prvenstvo vojaškega ostrostrelstva Bzenec gremo 3 ekipe 
http://www.strelec.si/forum/thread-13897...+prvenstvo

Je pa res da ASZS pri tem ni zadosti aktiven tako, da so to na koncu projekti posameznih strelcev Rolleyes , so se pa te zvrsti  začele pri ASZS.

Ima pa ASZS zdaj z F klaso za katero so uradni predstavniki vse šanse za udeležbo na resnih mednarodnih tekmovanjih.
No ce nihce ni prepoznal ironije v postu Mr.T-ja naj povem da ASZS pri vseh nastetih dejavnostih oseb udelezencov nastetih tekmovanj ni imela nic zraven!
Ne vem zakaj se ni oglasil nihce od zveze ASZS  in to zanikal!!!!!!
Saj ves tuje perje in podobno....... Doh Doh
Odgovori
#14
ja...to bo še zanimivo..dvomim, da bo kdo odogovoril.....lp
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)