Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prelamača za precizno
#41
Karlo, mogoče je že možak zmagal na eni od tekem, kar samo pomeni da je športni del bil bodisi neopremljen kot je treba, bodisi je fušal, še najverjetneje pa oboje. Prav tako je večini jasno, da se je nivo kvalitete ( v opremi in znanju) v zadnjih letih močno dvignil in da raznorazne puške ki žal samo v gostilni "nesejo v eno luknjo" nimajo kaj dosti možnosti za zmago.

pa da ne nabijamo v prazno, primerjaj rezultate iz te tekme recimo na 300m in ene od zadnjih. Verjetno se jih da najti na tem forumu.
Odgovori
#42
Kristian, sem napisal kaj drugega kot to, da je zmagal?. Res je, opremljen ni bil nihče tako, kot so opremljeni ( "zabetonirani" ) današnji, a on je bil še najmanj konkurenčen, kar se opreme in sploh orožja tiče ( šlo naj bi za bokarico krogla/šrot ). Imel pa je dovolj znanja in sreče, na katero v športu ne smemo pozabiti...
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#43
(02-05-2015, 00:00)HenrikVIII Napisal: Ker sem bil deležen tvojega zgražanja nad mojim neznanjem, ker po tvojem ne ločim prelamač od bločnih sistemov,
No vidiš, da se  komunicirati brez omenjanja genitalij.
Zdaj pa moraš biti le še pošten. Najprej si omenil prelamačo, nato pa v isti sapi, da ti je všeč No1. Tvoje pojasnilo je prišlo kasneje.
Meni je jasno to, kar trdi Klemen. Z talentom, zagnanostjo in denarjem lahko (kot v vsakem športu) dosežeš nek rezultat. Potem pa se ustavi. Ne gre naprej, dokler se ne zašneš poglabljati v finese. In kapo dol nekaterim tukaj. Svoje znanje pokažejo tudi v praksi. Rezultat pa da osebi tudi avtoriteto. Ne nakladanje. Z tem jo samo hitro zapraviš.
Ampak prelamača še ne spada v tiste finese. Pa No1 tudi ne. Pri komentarjih o BC pa ne sodelujem.
Odgovori
#44
(30-04-2015, 08:09)Ales Napisal: A konstrukcija zdrži recimo .416 rigby?

Je malo močnejši   https://www.youtube.com/watch?v=QF4z2jzF2lQ
Odgovori
#45
(02-05-2015, 09:39)357 Napisal: Kristian, sem napisal kaj drugega kot to, da je zmagal?. Res je, opremljen ni bil nihče tako, kot so opremljeni ( "zabetonirani" ) današnji, a on je bil še najmanj konkurenčen, kar se opreme in sploh orožja tiče ( šlo naj bi za bokarico krogla/šrot ). Imel pa je dovolj znanja in sreče, na katero v športu ne smemo pozabiti...

Ne morem reč da ni res, je pa da vsaj zadnjih 10 let nisem manjkal na dosti tekmah tam, pa se taksnega podviga ne spomnim. Mogoče se bo našel kdo z boljšim spominom od mene. ;)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#46
Se pravi, da sem postavljen pred laž, dokler se nekdo, ki ima dober spomin, ne javi..
Sprejmem.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#47
Jaz se spomnim (je več kot 10 let). Ni pa danes ponovljivo. Takrat so bili to začetki in se je streljalo z vsem kar poka (malo šale). Danes so sicer boljše prelamače z ločenimi cevmi (neke vrste free floating) pa ne morejo biti konkurenčne namenskim puškam.  Tu ne upoštevam kak izjemen unikatni primerek kot smo imeli priliko videti ampak serijsko narejeno puško za lov.
Odgovori
#48
(02-05-2015, 11:37)alojz1 Napisal:
(30-04-2015, 08:09)Ales Napisal: A konstrukcija zdrži recimo .416 rigby?

Je malo močnejši   https://www.youtube.com/watch?v=QF4z2jzF2lQ

Hm, sprašujem prav za los/bock lasten izdelek
Odgovori
#49
https://www.youtube.com/watch?v=pL92SEaC7cA

http://www.frankonia.de/Kipplaufb%C3%BCc...mer=187002

http://neu.id-pool.de/flipbooks/merkel-news-2015/
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)