Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Se bo kdo od slovenskih drustev/zvez udelezil?
Seveda tak, ki si bo izboril tudi besedo in povedal, kar jim gre?
Odgovori
Komisija kljub vsem dejstvom in nasprotovanju vztraja pri svojem in hoče doseči prepoved "najbolj nevarnega polavtomatskega orožja"

https://firearms-united.com/2016/10/22/c...#more-1626

in še neke populistične bedarije s strani novinarjev, ki verjetno ne znajo prešteti niti do pet

http://www.dw.com/en/gun-lobby-diluting-...ok-sharing
Odgovori
Odgovori
(24-10-2016, 18:38)mr.T Napisal:
Bravo punce!  Clap
Odgovori
sej ti videji nč ne spremenijo.
libtardi bojo izglasoval to zakonodajo, če ne zdle novembra, pa kasneje, ko bojo dal nov naslednji osnutek na glasovanje, in če ne bo tisti, pa naslednjega.

mene samo zanima ali bo to prizadelo obstoječe lastnike ali vse bodoče in kako bodo izvajali zakonodajo.

pa do kam imajo namen it.
ali je naslednja stopnička pištole, naboji, itd...

Odgovori
(24-10-2016, 19:55)Biaggo Napisal: sej ti videji nč ne spremenijo.
libtardi bojo izglasoval to zakonodajo, če ne zdle novembra, pa kasneje, ko bojo dal nov naslednji osnutek na glasovanje, in če ne bo tisti, pa naslednjega.

mene samo zanima ali bo to prizadelo obstoječe lastnike ali vse bodoče in kako bodo izvajali zakonodajo.

pa do kam imajo namen it.
ali je naslednja stopnička pištole, naboji, itd...

Vse to je vprašanje. Ampak menim, da bo šlo do takrat, ko bo proti tem nesmislom sprožen odločen odpor. Zaenkrat se zdi, da so bili odzivi s strani strelcev dokaj spravljivi, bi pa morali biti vse prej kot to, glede na to, da smo bili vsaj med vrsticami na nek način obdolženi podpore terorizmu. Če že ne drugega, je to blatenje našega imena in hujskanje javnosti. Zato pa je marsikdo soočen z odzivom v stilu: "Uuu, orožje imaš? Potem si pa nevaren. :/ "

Koga bo to prizadelo in kje bomo izpogajali kakšne olajšave, pa je brezveze razpravljati...sploh s stranjo, ki je za brezkompromisno uveljavitev svoje agende pripravljena poseči po najbolj podlih trikih in zavajanju, morda iti celo v odprti spopad z nami.
Sezona lova na strelce je odprta in na nas je, kako bomo postopali. Evroazijski kontinent je bil v zgodovini zibelka marsikaterega totalitarnega sistema in bi se vsaj iz tega lahko kaj naučili. Sploh glede usode tistih, ki so pasivno čakali razplet. Saj so ga dočakali...samo ponavadi ni bil čisto tak, kot so si ga morda predstavljali.
Na nas je ali čakanje, da nam v končni fazi poberejo "krepela" in nas izženejo, ker pač po njihovem ne sodimo v moderno eko/live-and-let-live/zeleno/multikulti družbo, ali pa da udarimo po mizi in se borimo za ohranitev posesti orožja.

Seveda to velja tudi za vse ostale nesmisle, ki nam jih skušajo obesiti. Samo poglejte, kakšen vseevropski protest je bil proti TTIP, torej se ob pravem pristopu in propagandi javnost zna organizirati. Res pa je, da se je o TTIP pisalo na dolgo in počez, pri nas pa gre žal še vedno le za glasove (redkih) vpijočih v puščavi. Se je pa treba zavedati, da še nobena pravica v zgodovini ni bila pridobljena brez trdega boja. Tudi leta '91 je vprašanje, kako bi se končalo, če ne bi vsaj za nekaj časa pozabili na medsebojne delitve in krenili v akcijo (tudi s kakšno potezo, ki sicer sodi v sivo/črno področje ;)). Upam, da smo kljub vsemu še vedno zmožni česa takega.
Odgovori
nč se ne bo izpogajalo. ker sta samo dve opciji: sprejmeš zakon, se mu podrediš al pa se greš divji zahod upornika in zabarakadiraš v bajto ter jih čakaš k one man army; "...from my cold dead hands".

in vsi vemo, tud tisti najbolj rambo prekaljeni mački, da se nihče ne bo šel upornika in bo lepo dal gvir, ko bojo poslal domov dopis iz UE.

pričakovat zdravo razsodnost od naših na oblasti je pa tako jalovo...

a imamo kakšnega politika takšnega kova, ki je bil izbran s strani ljudstva in podal podobno kontroverzno izjavo za establishment(ne glede a ste pristaš Nata in zahodne politike ali pa ne)? jst se ga ne spomnim

zato me samo zanima kje se bodo naše politične in birokratske prostitutke ustavile.

Odgovori
da se nihče ne bo šel upornika in bo lepo dal gvir, ko bojo poslal domov dopis iz UE. - Ne vem med kakšnimi strelci se ti giblješ jaz ne poznam osebno koga ki bo to naredil!
Odgovori
Ah, daj no, kaj pa lahko stori posameznik proti državnemu (represivnemu) aparatu?
Boš prijavil "krajo" in potem? Pokati z "ukradeno" puško ne boš mogel nikjer, jo boš oljil in čakal na spremembo zakonodaje in jo potem "našel"?
Se ne boš odzval na poziv in čakal, da bo prišla policija domov? In tvegal, da ti zaradi kršitve poberejo še preostale kose?

Osebno še vedno ne verjamem, da bodo B4 prepovedali. 
(Pa ne bi zdaj spet odpiral debato v čem je razlika med B4 in B7, oz. A7)
Odgovori
Kaj ti osebno verjames je cisto irelevantno. Mnenje MNZ je tisto ki ze nosi vecjo tezo. Doticni menijo da je v SLO registriranih 370 kosov kategorije B7 in da je ta kolicina tako majhna da se lahko kategorija brez posledic ukine (ce/ko se tako odlocijo).
Odgovori
Se strinjam, da je moje mnenje irelevantno.
(Ampak saj forum je ravno izmenjava osebnih mnenj, kajne?)
Odgovori
Ja glej... ni pomembno kaj si jaz in ti misliva. Se vec, je zavajujoce za ostale ce slisijo "jaz mislim, da to ne bodo prepovedali..." ceprav nimava nobene realne osnove za to trditev. Po drugi strani pa so predstavniki MNZ na sestanku izrekli tisto mnenje o 370 kosih.
Komu zdaj verjeti, nama ali MNZ?
Odgovori
Ti govoriš o B7, jaz pa o B4.
Zato vsaj v tem trenutku menim, da imam realno osnovo za svojo trditev. Tudi v izjavah Vicky Ford, da športnim strelcem ne bo onemogočeno izvajanje dejavnosti, saj kategorija B4 ni predvidena za prepoved.

Če že omenjaš "zavajanje", pa je (spet - po mojem mnenju), veliko večje zavajanje to, kar je napisal dani_79.
Sicer pa, kot sem rekel, gre za forum, ne za Uradni list  Mrgreen , zato vsak bralec sam presodi, ali gre za zavajanje ali ne.
Odgovori
Mas prav. B4 zacasno se ni na listi za odstrel. Ce se pa greva izmenjavo mnenj pa ga bodo pohabili s taksnimi nebulozami kot so nesnemljivi magacini ali pa bodo magacini postali deli orozja, za kar je idejo prijazno posredoval nas dragi Uros P.
Odgovori
fantje, sej zadeva je cist simpl

ce bo zadeva sprejeta se bo pa zgodil mnizicen izstop drzav iz EU ki se s tem ne strinjajo  Papers

pa naj francozi sami ovce spilajo v EU ce si tko zlo zelijo bit zrtve
Odgovori
Kristian: omejitve nabojnikov so še "na mizi" in o tem se bodo žal politično cenkali. Ali bo 20, ali 10 ali neomejeno kot sedaj... bo nabojnik postal bistveni del orožja (za registracijo)... o tem lahko ugibamo. Vprašanje vztrajnosti Vicky Ford in ostalih pogajalcev, vključno z lobisti.

red_mamba: Stavim svoje najdražje krepelo, da zaradi te direktive ne bo niti ena država odšla iz EU.
Odgovori
Moj neoboroženi kolega je direktivo takole komentiral:
"To je zato, ker je status teroristov in strelskih pohodnikov neurejen. V pripravi je direktiva, po kateri se bodo navedeni združevali v teroristične družine in se registrirali pri pristojnih zvezah. S tem bodo upravičeni do črpanja evropskih sredstev, po drugi plati pa jih bo tudi laže nadzorovati. Že na vsakoletni veselici ne bo problem prešteti članov in simpatizerjev določene teroristične družine.

Red mora bit!" :-D
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
"Sovražnika" (v našem primeru EK) je treba razumeti, da lahko razumeš njegovo ravnanje in poteze...

Če želijo uvoziti X-milijonov novih državljanov, hkrati pa jim onemogočiti dostop do legalnega orožja, potem (jim) je treba predhodno razorožiti tudi stare državljane...
Argumenti tu nimajo nobene veljave, gre za totalitarizem (demokracija pa je itak farsa)...


NWO je v polnem zagonu...
Odgovori
lol pa še UDBA pa to hahahahah
Odgovori
razmišlanje libtardne evropske cuckold politike
[Image: 89169.png]

Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)