Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Medtem ko Erdi pravi da če ne bomo delali kot musliji rečejo bomo mrtvi ležalih po ulicah in niti en evropski voditelj nima nič proti temu se pri nas ukvarjajo s tem da boš lahko šel v gozd samo od zore do mraka da ne boš vznemirjal živali in po avtocesti boš vozil 90 da ne boš onesnaževal zrak.... ja mislim da smo lahko zelo pozitivni, da implementacija uredbe v zoro ne bo prinesla ničesar novega... Sick
Odgovori
Erdi ne govori kar v prazno. Stvar se že lep čas dogaja, včeraj npr. v Londonu. O identiteti terorista pa nič, čeprav se že na kilometer daleč vidi kam paše. Zgodovina se ponavlja. Spet bodo zagoreli kresovi in opozarjali na prihod Turkov. Kdo bo zaščitil rajo? Eden ali dva vaška žandarja, mogoče vojska Question   samo vojska itak nima streliva? Vsi kolikor toliko usposobljeni vojaki so pa na misijah.
Oblast bo razorožila svoje ljudstvo ne zaradi strahu pred terorizmom, to se ve. V trenutku, ko bo ogrožena njihova rit nam bo taista oblast porinila puške v roke rekoč "branite slovensko zemljo" Think
Odgovori
Ne bo niti takrat pušk... papirji za predajo so že podpisani samo pravi čas se še čaka ko se bodo potrebovali...
Odgovori
Predajo komu?
Odgovori
Objavljam nekakšno neuradno prečiščeno besedilo nove direktive (primerjava angleškega in slovenskega besedila), ki omogoča še enostavnejšo analizo.


Priponke
.pdf   Nova direktiva NPB.pdf (Velikost: 278,92 KB / Prenosi: 584)
Odgovori
V jutranjih poročilih na valu 202 so povedali, da angleški policist, ki ga je terorist zabodel z nožem do smrti ni bil oborožen in to kljub povečani nevarnosti za teroristične napade po EU. Sedaj pa ne vem več, ali je to samo novinarska raca ali pa totalna blaznost s strani države?!?!
Odgovori
ma kakšen terorist? To je bil moški s psihičnimi težavami. Popolnoma neprimerno je takšne osebe označevati kot terorist, kaj šele kot člana bližnjevzhodne religije. To bo po novem označeno kot sovražni govor, za katerega bo zagrožena višja zaporna kazen kot pa za dejanski napad
Odgovori
bozo večina britanskih policistov ni oboroženih, samo tako imenovana oborožena enota... toti je bolj vratarja špilal
Odgovori
Kristian, podobno kot zamorcu ne smeš rečt zamorec, črnc, niger,... ampak temnopolti.
Odgovori
Če bo šlo tako naprej, itak na zahodu ne bo več skom za poslovati, edini, ki se zavedajo zgodovinskega trenutka, so višegrajčani....žal.

In ja, kmalu bo zahod eksotika s 'kamelami', ne pa mi...no, odvisno v katero smer bomo šli
Odgovori
V tistem prevedenem dokumentu (via Iurium), so pri 22. točki "selective fire" prevedli v "posamično streljanje". Fikusi nesposobni.
Odgovori
Naprave za polnenje orožja bodo še vedno v prosti prodaji. Če jo vtakneš, kamor se ne sme, greš v postopek in ob dovoljenje. Grandfathering odpade, odškodnine tudi.
A si tole prav predstavljam?
Odgovori
cvetka v prevodu, točka 19 (stran 7/51)

... s pravo netilko (prevod iz live primer)
Odgovori
Kimber: kot vem, je bil grandfathering na trialogu sprejet.
Odskodnine so bile predmet enega od amandmajev, ki pa je nepomemben, ce je grandfathering sprejet.
Ce krsis zakon, pa grandfathering seveda ne more veljati.
Seveda pa je spet problem, kako naj velja grandfathering za nabojnike nad 10, v kolikor ne dobis dovoljenja za A. Na to mi tudi FU niso znali odgovoriti.
Odgovori
(23-03-2017, 12:45)matjaz43 Napisal: Kristian, podobno kot zamorcu ne smeš rečt zamorec, črnc, niger,... ampak temnopolti.

Omemba barve kože je povsem neprimerna. Pravilno se reče, da je bobija napadla kulturna obogatitev.
Odgovori
Morilec v Londonu je bil rojen v Angliji.
Dokaz vec, da integracija ni mozna nit pod razno in da je multikulturnost samo ena velika zabloda; vsi zagovorniki pa zblojeni ali pa zavedeni do amena.
Odgovori
Teroristi so se očitno že prilagodili...napad z avtom v Angliji, preprečen napad v Belgiji
Odgovori
In zdaj bodo omejili najvišjo hitrost na, koliko, 15 km/h in največjo maso na 100kg?
Odgovori
Po novem bo najbrž treba vsako leto na zdravniški pregled za obnovitev vozniškega; bo treba pač malo potrpeti v boju zoper terorizem, ne?

Ja, pa še nekaj me čudi zadnje čase: multikulti (mešanje ras) je po novem že skoraj nujno; zakaj hudiča pa potem taisti zagovorniki multikultija vozijo naokoli čistokrvna (z rodovnikom...) ščeneta z oblečenimi hlačami, ki naj bi preprečevale, da jih ne naskoči kakšen mešanček? Torej multikulti za peseke ne velja?
Odgovori
Nemški prispevek... Veliko Britanija preplavlja boom ilegalnega orožja namenjenega kriminalu in terorizmu..

http://www.n-tv.de/mediathek/videos/poli...65108.html
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)