Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Ce sprejmejo tak zakon bodo imeli puskarji kr velik dela ;) :)
Odgovori
prav vesel sem da je toliko 'terorističnih' napadov s tovornjaki. vsaj orožje pri EK terorizatorjih ni toliko na udaru kot bi bilo v strelskih incidentih.
Odgovori
Zdaj ko se bundesliga busi v luft mečejo 'novi evropejci' drezajo v nevarne vode.


Švedi seveda vse obvladajo
Citat:Noting how it is a popular destination for tourists, Franchell says the city centre must be a “safe environment” for visitors to enjoy. She described it as “remarkable” that it is possible to drive around the Swedish capital’s medieval old town.
 
Outlining her vision for a car-free Stockholm, she argues: “Most problems with regards to mobility and public transport can be solved, and deliveries to shops and restaurants could take place at times when people aren’t out on the streets.”
 
“Vehicles have been allowed to dominate our cities for decades and it’s the people who need space. It’s vital now that cars be regulated,”

“Cars are driven largely by men so by giving a lot of space to cars; we’re giving a lot of space to men — at the expense of women,” Karolina Skog explained.

2006 je tale Polo reklama še šla zdaj bi še koga zaprl zaradi nje.


Odgovori
(12-04-2017, 18:13)Marks Napisal: prav vesel sem da je toliko 'terorističnih' napadov s tovornjaki. vsaj orožje pri EK terorizatorjih ni toliko na udaru kot bi bilo v strelskih incidentih.

Ni čisto nič manj na udaru, ker jih dejstva niti najmanj ne zanimajo.

Sicer pa, če se kdo želi izobraževati kako to poteka, lahko pogleda tole avstrijsko-komunistično propagando:
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
Odgovori
(14-04-2017, 02:51)Uroš Palhartinger Napisal:

Odlično...po 181 straneh prvi pameten prispevek he he :))
Odgovori
European Council approved the proposal on 25 April 2017. Only the Czech Republic, Luxembourg and Poland voted against the proposal. Member States will have 15 months to implement the Directive into its national legal systems.
Odgovori
A to velja tudi za Češko, Lux in Poljsko ali samo za zblejane ovce tipa Slovenija?
Odgovori
Slo birokrati so skočili kot iz štartnih blokov in , njihova interpetacija ni da imamo že večino stvari tako kot zahteva direktiva ampak da je treba vse še zaostrit , to smo že dobili na mizo.......
Odgovori
Je pa banda eurokratska šele sedaj dala v javnost podatke o študiji iz leta 2015, kjer so strokovnjaki (oz. policija) ocenili, da bo prepoved, oz. zaostritev legalnega orožja zelo povečala stopnjo kriminala.
Čeprav so imeli te informacije na voljo novembra lani, so jih skrivali, da so lahko speljali sprejetje direktive.

Več o tem:
https://www.facebook.com/FirearmsUnited/...ED&fref=nf

in na FB strani Sveta Evrope:
https://www.facebook.com/eucouncil/video...cation=ufi
Odgovori
Poljaki Septembra v 50 šolah uvajajo pilotni projekt , predmet obramba ,ki bi trajal 2 ure tedensko vljučuje tako teorijo kot prakso na vojaških streliščih
Odgovori
(26-04-2017, 19:21)mr.T Napisal: Poljaki Septembra v 50 šolah uvajajo pilotni projekt , predmet obramba ,ki bi trajal  2 ure tedensko vljučuje tako teorijo kot prakso na vojaških streliščih

Ja, samo to je tudi bulšit, tudi v jugi smo imeli tak predmet, pa je oblast prekleto dobro pazila, da državljani privatno niso imeli dostopa do orožja razen njihovih prisklednikov, pa še njim niso dali več kot 25 šusov na leto. Vse to domoljubno sranje ni zamenjava za pravo svobodo tipa nekaj zveznih držav v usa, ko lahko vsak zdrav polnoleten državljan brez kriminalne preteklosti pride do orožja brez milijona predpogojev in mu ni treba nekih razlogov zakaj ga rabi, ga pač preprosto hoče imet.
Odgovori
Visoka kapaciteta pa to ..........

 

Citat:NY Army Veteran Charged with Possessing Pistol Magazines Faces 21 Years in Prison

Niagra County – A NY Army Veteran charged with violation of New York’s SAFE act faces 21 years in prison after his conviction on Friday, April 21. But is isn’t the weapon itself that caused his plight, it was the three pistol magazines he had in a locked box in his car when stopped by police in April of 2016. No weapon was found, but each magazine is punishable by 7 years in prison.
Simeon D. Mokhiber, 41, was arrested on April 18, 2016 and given field sobriety tests for possible DUI.  He was allegedly speeding as well as being DUI. He also had not been drinking, and was ultimately acquitted of that charge. But inside his vehicle- in a locked gun box- were three pistol magazines capable of firing more than 10 rounds.
Police can search a vehicle incident to arrest, according to long standing Supreme Court rulings. But the locked box is problematic, and probably should have required a search warrant, given that Mr. Mokhiber did not give them permission to search it.
Background
Mohkiber was a Staff Sergeant who served 9 years in the US Army. He was involved in Iraq in 2003 during Operation Iraqi Freedom. After his service, he became a US contractor in Iraq and Afghanistan, and was licensed as an armed New York Security Guard. He was also an EMT-B. He has no prior criminal record.
He was currently employed by G4S Security Services.

But he is now a convicted felon.
The incident allegedly went south as soon as Mokhiber asked the officers to turn on their body cameras. He is reportedly a licensed owner of a registered handgun. But no weapon was found in the vehicle, only three Glock 17-round magazines.
New York Law prohibits possession of magazines that carry “over 7 rounds,” but grandfathered in magazines for 10 rounds purchased previously as long as only 7 rounds were loaded into them.
Did Mokhiber screw up? Yes, according to New York laws. Did the police do the right thing? Not necessarily. Whether or not they acted out of spite because of Mokhiber’s attitude is anyone’s guess.
Mokhiber will appear before sentencing Judge Matthew J. Murphy III in two months. It’s another US veteran with no criminal record going to prison at at time when New York is actively helping criminals and illegal immigrants. It seems backwards.
Update note: we were contacted by a retired Maryland state trooper who gave us two court cases in which may have affected this situation: “SIA was turned on its head when the decision on Arizona v. Gant came about. The original scope of the SIA was that you were searching for “fruits of the crime” or further evidence of the crime the person was being arrested for. If you found additional illegal items, then it was a bonus.” (SIA= Search Incident to Arrest.) The original case from the Supreme court was New York v. Belton.
 
Featured photo: Glock magazine via blog.whitesides.com

[Image: Glockpolicelights-n7srwvdzsplbdmn72bz8fe...hnghhw.jpg]
Odgovori
Ampak pičkice še vedno mislijo, da so svetilnik svobode. Tako kot nekateri tu v Evropi mislijo da <insert your illusion here>.
Odgovori
Pa KLM tudi ne daje več AR10 stevardesam v survial package za lete visoko severno


KLM Royal Dutch Airlines stewardess holding an AR-10 as part of the KLM polar survival kit issued to crews flying over Arctic territories
[Image: klm-polar-huntress-ar15com.jpg]
Odgovori
http://www.zerohedge.com/news/2017-05-01...2-counties


Tole se je za naučit NA PAMET, ker kdor bo kadarkoli v bodoče govoril na temo orožja, varnosti z kurvinarji mora te podatke poznati v nulo in pa ker se bo povsem ista stvar (v določeni meri se že) začela dogajati tudi v Evropi in ker, če se boste držali politične korektnosti in vas bo strah pred  tem, kaj si bodo drugi mislili ali vas obtoževali boste pljuvali v našo skupno skledo.
Iz statističnih analiz je povsem jasno KJE se dogaja največ tovrstnega kriminala in KDO je tisti, ki ga izvaja in posledično NIKAKRŠNA rešitev, ki se ne loteva teh dveh primarnih elementov ne more biti uspešna kamoli, če si tisti, ki sodelujejo v debati zaradi verovanja in čustev ne morejo priznati teh dveh elementov.
Odgovori
Tole se je za naučit NA PAMET, ker kdor bo kadarkoli v bodoče govoril na temo orožja, varnosti z kurvinarji mora te podatke poznati v nulo

A to se hecaš? Kaj še nisi dojel, da jih sploh ne zanima. Enkrat sem enmu to razlagal, je zgolj odmahnil z roko in rekel: 'Tud jaz lahko naredim raziskavo'. En drug, sicer ne neumen in precej študiran, mi je razlagal, da je treba prepovedat orožje, ker to povzroča vojne. Pravim, ok, prepovejmo tanke, puške ipd. ampak, prej ko tega ni bilo, so se v vojnah pobijali z meči, loki, kamni, z vsem kar jim je prišlo pod roke. A bi tud to prepovedal? Se je zvijal kot glista, ampak kar tupil svoje, nazadnje je nekaj blebetal, kot da bi bil umsko prizadet.

To je tako kot da bi prepričeval zombija. Oni gonijo svojo z raznimi substancami nafilano in vemo čigavim denarjem podprto pedersko multikulti agendo in jih pri tem ne zanima, če bo jutri konec sveta.
Odgovori
Predlagaj mu , da bi naredili raziskavo, kakšna je korist od njih.
Odgovori
Ne gre se za prepričevanje sploh nimam iluzij, da se da vernika, strah (čustvo) prepričati z racionalnim pristopom. Gre se za to, da se skozi interakcijo (sploh če je v živo, da je ne morejo izrezati) govori resnica oz. razkrinkava agenda.  Pač smo v tisti fazi Orwellovski, ko je govorjenje resnice revolucionarno dejanje.  Isto vse to upiranje ni za to, da bi se dejansko kaj ne sprejelo/spremenilo gre se za to, da se ne pozabi kaj je res, kaj je prav pa čeprav bo večina naredila po svoje in proti temu. V vsakem enoumju je iskrica upora, ki jo je treba pač negovati in vzdrževati, da potem ko je čas pravi rata požar in brez skrbi tako kot se je dosedaj še vedno zgodilo bo tudi temu modernemu enoumju prišel konec.
Odgovori
Gonja proti tobaku je prizadela ogromno ljudi - in danes? Na lastne oči sem videl kako na Golniku, za vse težave krivijo kajenje, če pa nekdo ni kadil, je to sigurno bil njegov sosed (pasivno kajenje).

Kdo se je uprl? Tobačna industrija nekaj poskuša, pa tega nihče ne bere. 

Še huje, veliko bivših kadilcev pravi, da so hvaležni državi, ker so nehali kaditi in ogromno privarčujejo.

Ne mešam jabolk in hrušk, gre za enake postopke. Ko jim nekje uspe, se ne ustavijo več.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 10 Gost(ov)