Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ostrostrelsko tekmovanje na dolge razdalje - vprašalnik
#1
Pozdravljeni,
ker se potiho obeta oz. se pripravljajo pogoji za izvedbo (prvega?) ostrostrelskega tekmovanja na dolge razdalje pri nas (500-1000 m), bi radi izvedeli, koliko je resnih interesentov za takšno tekmo. Informativno nas zanima število tekmovalcev, ki bodo na takšno tekmo definitivno prišli tekmovat. Zaenkrat še ničesar o pravilih, vsekakor pa bodo dorečena in v skladu z uveljavljenimi pravili tovrstnega streljanja po svetu. Prav tako še ni govora o konkretnem datumu.
Prosim da na vprašalnik odgovorite pošteno, saj bo to vsekakor vplivalo na organizacijo in pripravo tekme.
Raznih špekulacij glede pravil, datumov, takšnih ali drugačnih predlogov se prosim vzdržite, ker pri tovrstni tekmi zaradi specifičnih okoliščin ne bo kaj dosti demokracije. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
Vprašalnik bo odprt 14 dni.
[img]{SMILIES_PATH}/new_snipersmilie.gif[/img]
administrator / Strelec.si
Odgovori
#2
Sam če smem pripomnit glede letnih dopustov zna bit problem ker ljudje to planirajo malce v naprej in če je tekmovanje ravno v višku sezone je potem že apriori manj potencialnih tekmovalcev je pa to sigurno 1A ideja in tekma katere se je sigurno fajn udeležiti.
Odgovori
#3
Ja, se zavedam, da zna biti to težava: Vendar pa je situacija zaenkrat taka kot je in se bo za datum vedelo predvidoma dober mesec vnaprej, kar naj bi zadostovalo dovolj strelcem, da zaradi tega ne bo prevelikega izpada. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
administrator / Strelec.si
Odgovori
#4
Samo naglas razmišljam.

Mislim, da bi bilo takšno tekmo bolje organizirati v spomladanskem ali pa jesenskem času, ker obstaja
v poletnih mesecih pri takšnih razdaljah zelo velik problem z vidljivostjo (''mirage'' po domače) zaradi visokih temperatur.
#M.T.R.O.#

Odgovori
#5
Mislte tule kakor nekaksno F-Class tekmo al pa Wimbeldon Cup ??? Pravila ?
Odgovori
#6
Kot rečeno, o pravilih bomo razpravljali, ko bodo jasno določena. Bodo pa v smeri F-klase, seveda delno prirejena našim razmeram.
To je vse na to temo. Vse bo natančno navedeno v razpisu. [img]{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif[/img]
administrator / Strelec.si
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)