Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] 1. Strelsko srečanje ostrostrelcev
#61
(16-02-2016, 16:41)Emilijan Napisal: Odvisno od "usmerjenosti" gledalca... :))

Hmmm. No mogoče je pa to odgovor zakaj se pri nas toliko ljudi zgraža... :)
#62
Smo imeli nekoč sanje, da bomo Švica, ker na žalost nismo, se pač z orožjem sprehajat okoli ni priporočljivo...
#63
(16-02-2016, 16:17)strela Napisal: Kristian, ponovno si dokazal svoj ego vidim, da imaš okoli sebe še nekaj simpatizerjev somišljenikov, ki razmišljajo podobno tvojemu pa na koncu ne nejdejo izhoda, fantje naredili ste štalo, posledice še pridejo, ki ste jih naredili  sebi in tudi drugim strelcem. Neposredno ste jih ogrozili, z vašimi izjavami do državnih organov.Tole vaše vulgarno obnašanje, gre človeku dejansko na bruhanje, in z takim vedenjem posameznikov ne boste na športnem področju, dosegli ničesar.

dragi strela, saj ne vem kaj bi ti napisal;  ob tem tvojem pisanju sem prepričan, da res ne razumeš o čem se pogovarjamo. Vse skupaj izpade kot da jaz govorim o revmatizmu, ti pa o komunizmu. OK, oboje je bolezen ampak da ne zaidem predaleč...Uporabljaš besede, ki niso primerne, izmišljaš si obtožbe in ker očitno ne razumeš se lotevaš osebnih napadov.
Vem, strelišča te bolijo ker ljudje lahko trenirajo še kje drugje kot pa da pridejo k tebi in prinesejo 30 € "prostovoljnih prispevkov" ampak očitno žal ne razumeš, da gre naše prizadevanje tudi v tvoje dobro, saj bodo ukrepi MDS zadeli predvsem tebe. Zakaj ? Zato ker bom jaz pač počel nekaj drugega za rekreacijo, tebi pa bo kljub temu da ves čas nekaj muljaš in misliš kot večina odstalih "saj temu ne bo tako" in "to že ne bo šlo skozi" novo predlagani 50.člen Zakona o orožju brutalno omejil delovanje. Omenjeni člen novega ZORO ima zelo jasno dikcijo:

Določbe tega zakona o streliščih, ne veljajo za strelišča, ki jih imajo v posesti in jih uporabljajo državni organi, razen če strelišče oddajo v najem za uporabo v civilne namene. V tem primeru se glede pravic in obveznosti, razen obveznosti iz drugega in četrtega odstavka 51. člena tega zakona, najemnik šteje za upravljavca strelišča

Torej... v trenutku, ko boš ti najemnik  Mačkovca in hotel narediti tekmo, boš padel pod vse novonastale nebuloze o hrupu, izletih krogel in podobnih kozlarijah, o katerih se poizkušamo pogovarjati z odgovornimi osebami na MNZ. In takrat se ti bo na vrata nalimal gospod inšpektor višji svetnik, ki ti bo naložil kazen in zaprl strelišče. Takrat ti ne bo prav dosti pomagalo koga poznaš, kajti dikcija zakona je jasna. In za razliko biatloncev, bo ta dikcija veljala zate do črke točno.
Mogoče, res mogoče pa temu ne bo tako, zato ker se nekaj posameznikov izpostavlja z imenom in priimkom, ker piše pritožbe, ugovore in se trudi doseči da smo VSI državljani obravnavani enako ko pride do tolmačenja zakona. Zato bi pričakoval od tebe, ki si s prirejanjem tekem na vojaškem strelišču izboljšuješ finančno stanje vsaj razumevanje, če ne celo malo hvaležnosti, saj gre ves naš trud hudimano tebi v prid.
#64
Tovrstne prigode http://www.slovenskenovice.si/novice/slo...med-ribice tudi pripomorejo k zgrinjaju temnih oblakov nad naše strelstvo
#65
Kristian nimam besed, počakajte na povračilni udarec s strani uradnikov, jaz bom za naše fante poskrbel naj te ne skrbi preveč.
V kolikor smo imeli do sedaj kakšen problemček, smo ga tudi rešili na razumen način. Žal mi je pa samo to, da si bil naš član  kluba
Strela, sedaj pa poglej sebe kako se človek lahko spremeni. Osebno nimam nič proti tebi, temveč proti tvojemu pisanju, ki žališ določene ljudi, ki jih v bistvu sploh ne poznaš, in kaj predstavljajo v tej naši družbi, zato ti predlagam Kristian, da si v bodoče bolj korekten. Ko se ob priliki srečava, ti povem kaj več na to temo.lp
#66
Matjaž 43...ti dovolim, da te fotke obesiš v kopalnico,  mogoče si pa pedi, da te te fotke tako uzburjajo? tip je res v kratkih hlačah. ha,ha..
#67
Mene sicer ne vzburjajo, je pa očitno tebe mal zapeklo
#68
(16-02-2016, 23:24)strela Napisal: Kristian nimam besed, počakajte na povračilni udarec s strani uradnikov, jaz bom za naše fante poskrbel naj te ne skrbi preveč.
V kolikor smo imeli do sedaj kakšen problemček, smo ga tudi rešili na razumen način. Žal mi je pa samo to, da si bil naš član  kluba
Strela, sedaj pa poglej sebe kako se človek lahko spremeni. Osebno nimam nič proti tebi, temveč proti tvojemu pisanju, ki žališ določene ljudi, ki jih v bistvu sploh ne poznaš, in kaj predstavljajo v tej naši družbi, zato ti predlagam Kristian, da si v bodoče bolj korekten. Ko se ob priliki srečava, ti povem kaj več na to temo.lp

Kakšni so pogoji da se lahko izčlaniš iz kluba Strela?
#69
Na zdej...pa je nastala vojna:)...tipicno slovenski sindrom..v vsaki skupini, klubu,...se je treba skregat...ni kaj..pa so sle sanje o mini švici po vodi:).  :flak:
#70
Stari zame je to pase kar se tiče ribičev, bolj me skrbi tvoje vedenje, taki kot ste dejansko ne morete posedovati orožja, ker se vaša agresivnost očitno stopnjuje. Question
#71
Problem je v tem, ker je to zate pase, antiorožnim skupinam, ki filozofirajo o raznih nekontroliranih izstrelkih iz strelišč in tovrstne ekscese jemljeo za svoje argumente, pa ni pase.
#72
Sploh pa nevem kaj se oglašaš, ker brez Kristijana ti sploh do novinarjev ne bi prišel, da bi lahko vsaj na pol demantiral laži, ki sta jih omenjena ribiča natrosila. In taka oseba bo potem drugim očitala škodo strelstvu in nevem še kaj.

Raje kasiraj dalje tistim tvojim naivnežem kolikor pač kasiraš za svoja "članstva" in potrdila, pecite pujske  ter bodi zadovoljen, da te pusti ablast na miru v tvojih rabotah (če te celo ne podpira zaradi zbiranja evidenc in informacij o "strankah"). Tu se pa ne mešaj, ker tričetrt stvari ne zastopiš ostalo četrtino pa pobrkaš in mislim, da ti je folk dal jasno vedeti koliko veljaš ti in tvoje zveze sam poglej tisto številkico ob tvojem imenu ki ima negativen predznak...
#73
Tole prebiram in vidim, da ste še slabši kot otroc. A bi še kdo rad plus in minus? Imam pa tudi bombone in čigumije. Za posrat.
#74
(17-02-2016, 18:14)Barbapapa Napisal: Tole prebiram in vidim, da ste še slabši kot otroc. A bi še kdo rad plus in minus? Imam pa tudi bombone in čigumije. Za posrat.

Ponudi tulce, bomo vidli kolko časa jih boš imel :))
#75
Mato, hvala za dobro reklamo mislim, da postajaš počasi utrujen..glede Kristiana si pa napačno informiran, tukaj ni nobenih njegovih zaslug, ker take zadeve rešujem sam, kar je najbolj zanesljivo.
#76
O strelči hitr si se bojiš za prasico kasico da bo presahnila in boš odvisen od penzije in ne naivčin??? Resno fantje, ki ste plačali xy € za storitve vremenskih pojavov v določenih društvih in zvezah dobite v kolikor se včlanite vse za manj kot 50€ .... Imamo zveze, ki zahtevajo zgolj zakonski minimum in ne nekaj sto evrske vsote za nekaj kar vam pripada po zakonu...
#77
zagotovo ne škodi, če se dobiš z urednikom na pijači (ker se poznava iz jadralskih cajtov)  ter se malo pogovoriš o tem kako smo ga srali pred časom včasih, pa še mimogrede, a veš kakšne neumnosti pišejo tvojii novinarji, daj malo poglej da bodo pisali vsaj približno resnične stvari, ker je Boris fejst fant, se trudi z društvom in da ga lokalni ribiči podjebavajo... ampak  ti raje nisem povedal, da ne boš mislil, da si mi kaj dolžan. Take rabote gredo v skupno korist strelstva.
#78
Fantje pa kaj se trudite prepricevat retardiranca??
#79
Očitno je tale forum postal poligon za medsebojno obračunavanje in žaljenje. Nisem na nikogaršnji strani, ker vpletenih ne poznam (in si roko na srce - tega po prebranem, tudi ne želim), ampak malce več od obmetavanja na nivoju vrtca bi pa morebiti zmogli?

Administratorja prosim, da v dobro foruma poskrbi za pisanje na vsaj približno kulturnem nivoju, temo pa zaklene. Mislim, da si moje mnenje deli kar nekaj uporabnikov.
#80
Res je.  Doh
administrator / Strelec.si




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)