Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] 1.tekma PP-DP SZPS 2016 Puška
#21
(13-06-2016, 21:54)andrejf Napisal: A ni čudno da se nobeden od dobrih strelcov IPSC ali pa vsaj poznavalcev ne oglasi in pove svoje mnenje, ropotajo samo abervezniki????

Se je že oglasil in po mojem mnenju lahko z njegovim komentarjem zaključimo to debato! Citiram:

No, gospodje,

glede na to, da sem bil zraven in celo sodil, vam lahko zaupam, da morate, preden skočite, reči HOP...in šele potem gremo v zrak...

Tekma je bila končana v soboto popoldne. Zgoraj objavljeni rezultati so merodajni. Vsak je imel eno uro časa po objavljeni listi rezultatov po samih progah, da se pritoži. Če se ni, njegov problem. Tisti, ki vas ni bilo na tekmi, poteka tekme niste videli, tako da niti komentirati ne morete. Še tekmovalci v squadu ne morejo videti tako, kot vidi sodnik na progi, kaj šele tisti, ki jih ni bilo na tekmi. 

Vsebino o varnostnih kotih si poglejte v IPSC pravilih (blizu ali na 90 še ni čez 90, kot tudi faktor 124,99 še ni 125)

Sicer pa sam brez pomisleka diskvalificiram tekmovalca, ki krši pravila iz poglavja o izključitvah. 

Za JRC pa takole; glede na to, da si bil prvič na tekmi, dvomim, da si imel na progah toliko časa, da bi poleg streljanja še realno ocenil, da si v nekem momentu za 15 stopinj šel iz varne smeri.
Odgovori
#22
Andrejf!
    Ponovno sem pozorno šel z vrha te debate.Po mojem spoznanju ste prvi zagnal vik in krik glede "priznanja"JRC-ja.
Edini ki je skušal pomirit konje elegantno ,pošteno in lepo je bil MAX.Mislim(kolikor se spoznam na ipsc)da NOOB ni "ABERVEZNIK"
Vi spoštovni Andrej FEGUŠ,kot legenda vstrelstvu smatram da niste aberveznik in zelo dobro veste kaj je sodnik v Ipsc-JU(njegove odločitve)
za konec  vas bi vprašal še to:
Ali v vaši dolgoletni strelski karijeri ni bila nikoli spregledna kakšna podobna napaka.(spregledana s strani sodnika namenoma ali ne namenoma)
Spoštovani ANDREJ roko na srce.
    
     Lep pozdrav
Odgovori
#23
(13-06-2016, 21:34)Kristian Napisal:
(13-06-2016, 21:21)samaritan Napisal: Sigurno poznate Prešernov sonet,ki se na koncu konča s temle stavkom:
LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR

a ni zanimivo, da pa nihče ne reče "le žensko sodi naj ginekolog" ?

ma babe so za vse, sploh se pa ne rima, tako da res ni zanimivo Hand
Odgovori
#24
No, tole je tipično, nekateri res ne razumete poante. JRC napiše, da mu je puška mogoče ušla malo čez kot, mogoče pa se je njemu tako zdelo v resnici pa je bil le na meji, čez pa ne. Potem drugi ki so bili na tekmi napišejo, češ saj je bilo več primerov takih, da bi šlo kar nekaj squada domov, ampak sodnik je bil prijazen in je imel potrpljenje z nami ker smo začetniki itd. Mi to skritiziramo, ker to pač ne sodi v IPSC. Potem se oglasi sodnik in pravi, da on ni videl, da bi bilo kaj problematično s pozicije s katere je on gledal kajti če bi bilo, bi brez oklevanja dal vsakemu dq in ker je eden najbolj izkušenih IPSC strelcev mu pač verjamem. Potem pišejo nekateri češ kako je itak vseeno, ker je sodnik bog in batina v IPSC ju in kar on reče tako je. Ni res, v IPSC so bog in batina PRAVILA in sodnik ni nad njimi in ne more odločati v neskladju s PRAVILI, dajte si že to vbiti v glavo, sodnik je tam zato, da aplicira PRAVILA, za razliko od drugih dinamičnih disciplin, kjer pa gre bolj po domače. Torej v dotičnih primerih strelci niiso bili diskvalificirani zato, ker sodnik ni zaznal kršitve, in tako je prav, ne pa da bi jih spustil čez zato ker je bil pač prijazen. Pazite malo kaj in kako pišete, še posebej začetniki, ki po tekmi ali dveh morda vendar še ne razumete čisto vsega, ker se sicer ustvarja napačen vtis, da se ne dela po pravilih, kakor je treba. Kot pravi jabolko, je IPSC F1 v dinamiki in z doslednim spoštovanjem pravil se skrbi, da to tudi ostane.
Odgovori
#25
Razumem,da je IPSC kralj strelstva, ampak fantje pazite, da ne bo postal tudi kralj zdraharstva!

Poslano z mojega SM-T705 z uporabo Tapatalk
Odgovori
#26
Hehehe, nič se ne boj, če bi zadevo spremljal vse od ustanovitve zveze leta 94, potem bi videl kaj so res prave zdrahe. Tole so samo izmenjave mnenj in mi, ki smo dovolj dolgo časa v tem, kot andrej f, ipsc boštjan, jabolko, noob, vsi dobro razumemo za kaj se gre, tako da ni panike, tisti ki pa še nimajo dovolj izkušenj jih bodo pa pač še morali dobiti.
Odgovori
#27
Samaritan JA vem kaj je RO v IPSC!
Zato sem se oglasil........ 
Drugace je pa Bubidu dobro razložil!
Odgovori
#28
Veste kaj g. Eminenca visokost Andrej F...mogoce sem jaz za vas zacetnik...ampak za vase opletanje z jezikom se obrisem pod nosom...z vasimi besedami ste pokazali kaksno spostovanje imate do drugih na forumu...jaz sem povedal svoje mnenje in glede na to kar so mi povedali drugi, ki niso "zacetniki, zelenci" tako kot jaz ...se po evropskih tekmah ne isce dlake v jajcu...kot se jih isce na tekmah pri nas...kjer je slovenska fousija na 1. Mestu...sedaj pa si privoscite se kaksen odstavek zaljivk za konec da boste veseli in dosegli kvoto za ta teden...se enkrat pa to...na tekmi je sodil izkusen sodnik in je sodil korektno...hvala se enkrat Bostjanu za korektno sojenje...lp
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)