Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F class Kanada
#41
... ampak ne glede na vse so šli tja, sodelovali, ... medtem ko smo drugi lepo "čičali" doma ...

lp upor500
Odgovori
#42
O prijavah in stroških.

Na tekmovanju je mogoče nastopiti kot posameznik ali kot ekipa s štirimi ali osmimi strelci. Vsak tekmovalec mora imeti pred nastopom poravnano članarino kanadske nacionalne zveze DCRA, ki znaša za tujce 55 CAD/33€.

Prijavnina za ekipe znaša 1000 CAD/660€ za štiričlansko ekipo oz. 2000 CAD/1320 € za osemčlansko.

Prijavnina za individualni nastop znaša 400 CAD/265€. Vse prijavnine so za eno disciplino.

Ob prijavi je potrebno izpolniti še obrazec o strelivu, s katerim izjavljate da je strelivo, ki ga nameravate uporabiti skladno z omejitvami. Med tekmovanjem vam lahko sodnik mimogrede natakne Magnetospeed in preveri če navedbe v vašem formularju držijo. V ta namen potrebujete 3 dodatne naboje.

Ostali stroški, na katere je potrebno računati:

Transport puške kot dodatne prtljage cca 150 CAD/100€, je pa v ta strošek vštet tudi ločen kovček za strelivo, tako da za strelivo ni potrebno plačati dodatne prtljage. Enak strošek tudi ob povratku.

Za bivanje v Kanadi jo potrebno računati od 30-50 CAD na osebo na dan. Se da tudi ceneje, če večja skupina najame stanovanje ali hišo. Nas je bivanje v Ottawi stalo 25€ na osebo na dan.

Letalsko karto smo z dovolj zgodnjo rezervacijo uspeli dobiti za 500€ iz Benetk, a z nekoliko več čakanja na prestope ob povratku.

Nujno je potrebno najeti dovolj velik avtomobil za dnevni transport ljudi in orožja. Nas je Suburban za 11 dni z zavarovanjem stal dobrih 1900 CAD oz. 23€ na osebo na dan. Bencin stane 0,73€ za liter.
Kanada je sicer precej cenejša od ZDA. Po občutku bi rekel, da so cene iste kot v ZDA, le da je CAD bistveno cenejši od USD. Sicer uporabljajo metrični sistem, števci v kilometrih in litrih.

Je pa tudi v Kanadi navada, da so cene objavljene brez davka, ki znaša 13%. Natakarji, tako kot v ZDA pričakujejo 10-20% napitnino. Bankovci so zanimivo-plastični. Zanimivost je zakon, ki vsem ki prodajajo hrano nalaga, da ob ceni navedejo tudi energijsko vrednost. Zadeva očitno deluje, saj so Kanadčani bistveno vitkejši od Američanov.

Do naslednjič,

Jurij Cigler, vodja ekipe
Trgovina Tarča, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana, Tel: 070 806 178
Odgovori
#43
...bravo Muc, bere se kot nadaljevanka, kot zanimiv potopis...
kot bi gledal Mojco - čez planke
lphrib
(čakam nadaljevanje)
Odgovori
#44
Drool Meni pa ni jasno, ko na teh forumih prebiram, kako je kaliber .308 zastarel in out, potem pa Marko pove, da  v Kanadi pa več kot polovica tekmovalcev strelja prav s tem kalibrom in to na razdalje, kjer .308 komaj še priplava do tarče, preluknja pa jo le, če je iz najmehkejšega kartona (da ne rečem iz skret papirja)?  Drool
Odgovori
#45
.308 streljajo v kategoriji F-TR  , kjer sta dovoljena samo .223 in .308  medtem ko je v kategoriji Open vse na  .284win in podobno  ,  tu v Kanadi je pokanje samo do borih 900m ,tako se lahko tekmuje tudi z kalibri 6.5x47 in 6BRNorma ali izvedenka Dasher , v kolikor je tekma na 1000m ali celo 1090 (1200y) takrat je razkorak med .284win in 7mm magnumi ter .308 še precej večji.

Če je z vse enako je lahko predpisan tudi 9x19 pa to ne pomeni ,da je dobra izbira v primerjavi z paleto kalibrov v Open.

Pa tudi ta .308 ki ga pokajo v glavnem ni tak kot ga pokaš v serijski puški (tudi .223 če bi kdo pokal ne gre v večino pušk saj fila 80 in 90 grain krogle ki rabijo dolga ležišča in 1:7 korak cevi). Fantje imajo namreč ležišča z precej dolgimi free bore in zelo ostre loade ,ki jih lahko poka namenska enostrelka ne pa fabrške puške.  Zato uporabljajo predvsem tulce Lapua .308 palma , ki ima majhno netilko in zdrži večje tlake. In ker je konkurenca huda jih večina poka precej na robu možnega .
Posledica cev, ki pogosto zdrži samo 1500 nabojev in čavre ,ki zdržijo dva reloada.


Pa tudi drugače je jasen razkorak med rezultati TR in Open , čim pridejo preko 700m 
Rezultat iz tekme v Bisley kjer so imeli Britanci zadnje priprave to jasno pokaže. V Kanadi so bile razdalje še malenkost krajše.

Fizka je zajebana zadeva pa nobena mera pobožnih želja ne spremeni dejstev.

800Y - 731m
FTR
Ian Chenery 75.07
David Rollafson 75.04
Celt Ridout 74.10

F Open
Tony Marsh 75.10
Robert Thompson 75.10
Des Parr 75.10

900Y -822m
FTR
Brogan O'Shea-Smith 71.07
Paul Harkins 71.06
Mark Downing 71.05

F Open
Ian Boxall 75.05
Craig  Titmus 74.08
Vasyl Ivanchenko 73.09
 
1000Y- 914m
FTR
Ian Chenery 68.06
Dermot O'Connor 68.04
Mark Downing 68.03

F Open
Dai Lloyd 75.04
Robert Thompson 73.02
Mark Bannon 72.06
Odgovori
#46
(18-08-2017, 20:00)Ozma Napisal: Toliko nevoščljivih tukaj. 
Dobro se ve da če ne prijaviš orožja ni noben bau bau, lepo greš uredit na policijo, kaj se imate tukaj sploh kateri zgrožati. Fantje so že potovali z orožjem na letalu se tega zavedajo gotovo.
In 11. so bili tudi noben ni čestital. Kaj bi še bilo če bi se še kakšni dobri strelci pridružili. 
Če vi radi streljate bližje domu ne pomeni, da bi tudi ostali to morali početi. 
Še enkrat čestitke! 
Drugi pa raje pametujte, kot je že nekdo omenil, to vas bo daleč odpeljalo.

Lep večer naprej :)

Poglej vsak lahko počne kar mu paše dokler je to v okviru pravil...je pa tako da Slovenca niti eventuelna zmaga na takem tekmovanju ne bo daleč odpeljalo kot praviš, to je vsaj meni jasno, torej zakaj bi zapravljav 5 jurjev e v tri dni...dobri strelci [sem že napisal da je prva Slo puška ostala lepo doma in v času tega tekmovanja zmetala kar neki krogel na 500 metrov, kar edino šteje] najprej bi jim čestital pol pa kritiziraš z besedami, če bi se še kakšni dobri strelci pridružili... saj znajo vsi zlasti Marko ustrelit kot je treba, zadeva je šepala pri organizaciji a ni vendar jasno ne moreš vendar na svetovno prvenstvo v stilu risanke A JE TO moje mnenje pač žal...

Božo 308w je čist ok zadeva navsezadnje je zraven 223 še edini dovoljen ne...v opnu naj pa imajo kar imajo kaj ti pomaga ko imajo spet vsi na taki tekmi enako vrhunsko zadevo tako da spet šteje samo trening in dolgoletno ukvarjanje z zadevo. Enostavno ne zdej se pa pejt...
Odgovori
#47
Hvala za pojasnila, edino to me še zanima, zakaj potem hitrosti preverjajo še s kronografom, ali so določene tudi max. hitrosti za določeni kaliber ali za kaj drugega?
Odgovori
#48




Vedno sem se spraševal, kdo so ljudje, ki sedijo pred svojimi kompjuterji in se čutijo poklicane izliti ves svoj gnev na spletnih straneh tipa 24ur, mmc in podobne. Predstavljam si, da imajo svoje službe, do katerih ne čutijo prav ničesar in se vsak dan s težkim srcem odpravijo na svoje delovno mesto. Držijo se v ozadju in so brez perspektive, ki bi jih pripeljala dlje od tega, kar imajo zdaj. Imajo družino. Ženo in nekaj otrok, ki od njih – po njihovem mnenju – zahtevajo preveč. In se ob vsem tem počutijo ovirane pri svojih ambicijah. Poznajo vse teme, o katerih se je na tem svetu moč pogovarjati. Poznavalci so na vseh področjih življenje. Skratka mnogo prepametni za “bedno” delovno mesto, na katerem so obtičali – verjetno po krivdi nekoga drugega.
Čutijo se dolžne komentirati prav vse, kar je možno kje komentirati. S tem si nabijajo samozavest in se počutijo superiorne. Izlivajo svoj gnev na vse, kar je uspešnejšega od njihovega bednega življenja. Ampak samo pod izmišljenim imenom. Ker bognedaj, da bi jih kdo prepoznal. Samo za izmišljenim imenom se počutijo pametne, razgledane in dolžne, da popljuvajo vse in vsakogar. Verjetno vsakič, ko odprejo neko spletno stran in vidijo nekoga, ki je uspel v življenju prestopiti prag domačega ognjišča, začutijo tisti zbodljaj, ki jim pove, da bi to morali biti oni. In da si ta nekdo nikakor ne zasluži pozornosti, ki jo doživlja. Seveda sledi poniževanje in izlivanje vsega tistega gnoja, ki se skozi dneve nabira v njihovem bednem življenju. Saj ni važno, kdo je ta oseba, ki se je pojavila na internetu. Gotovo si te pozornosti ne zasluži, ker konec koncev je on, sedeč za svojim kompjuterjem – tisti o katerem bi se moralo pisati. Ker sedeči-za-kompjuterjem je nadpameten, nadrazgledan, naduspešen in nadvse… Ampak, da bi sedeči-za-kompjuterjem slučajno izdal svoje pravo ime… Ah, kje pa, potem bi ostali opazili, da je samo sivi povprečnež, ki po službi posluša tarnanje svoje žene in kričanje otrok in v službi ponižno sklanja glavo, medtem ko ima šef spet polno luno ali PMS. Za tistimi komentarji pod takimi in drugačnimi novicami, ki izlivajo gnev neke spregledane duše, si pač vedno predstavljam nesamozavestnega, malce zavaljenega modela, ki mu je okolica ravnokar spet potrdila, da se iz svojega okolja ne more premakniti za milimeter in mora zato poniževati vse, ki so uspešnejši, saj se edino tako počuti živega.
Odgovori
#49
(19-08-2017, 13:09)jabolko Napisal:
(18-08-2017, 20:00)Ozma Napisal: Toliko nevoščljivih tukaj. 
Dobro se ve da če ne prijaviš orožja ni noben bau bau, lepo greš uredit na policijo, kaj se imate tukaj sploh kateri zgrožati. Fantje so že potovali z orožjem na letalu se tega zavedajo gotovo.
In 11. so bili tudi noben ni čestital. Kaj bi še bilo če bi se še kakšni dobri strelci pridružili. 
Če vi radi streljate bližje domu ne pomeni, da bi tudi ostali to morali početi. 
Še enkrat čestitke! 
Drugi pa raje pametujte, kot je že nekdo omenil, to vas bo daleč odpeljalo.

Lep večer naprej :)

Poglej vsak lahko počne kar mu paše dokler je to v okviru pravil...je pa tako da Slovenca niti eventuelna zmaga na takem tekmovanju ne bo daleč odpeljalo kot praviš, to je vsaj meni jasno, torej zakaj bi zapravljav 5 jurjev e v tri dni...dobri strelci [sem že napisal da je prva Slo puška ostala lepo doma in v času tega tekmovanja zmetala kar neki krogel na 500 metrov, kar edino šteje] najprej bi jim čestital pol pa kritiziraš z besedami, če bi se še kakšni dobri strelci pridružili... saj znajo vsi zlasti Marko ustrelit kot je treba, zadeva je šepala pri organizaciji a ni vendar jasno ne moreš vendar na svetovno prvenstvo v stilu risanke A JE TO moje mnenje pač žal...

Božo 308w je čist ok zadeva navsezadnje je zraven 223 še edini dovoljen ne...v opnu naj pa imajo kar imajo kaj ti pomaga ko imajo spet vsi na taki tekmi enako vrhunsko zadevo tako da spet šteje samo trening in dolgoletno ukvarjanje z zadevo. Enostavno ne zdej se pa pejt...


Vedno sem se spraševal, kdo so ljudje, ki sedijo pred svojimi kompjuterji in se čutijo poklicane izliti ves svoj gnev na spletnih straneh tipa 24ur, mmc in podobne. Predstavljam si, da imajo svoje službe, do katerih ne čutijo prav ničesar in se vsak dan s težkim srcem odpravijo na svoje delovno mesto. Držijo se v ozadju in so brez perspektive, ki bi jih pripeljala dlje od tega, kar imajo zdaj. Imajo družino. Ženo in nekaj otrok, ki od njih – po njihovem mnenju – zahtevajo preveč. In se ob vsem tem počutijo ovirane pri svojih ambicijah. Poznajo vse teme, o katerih se je na tem svetu moč pogovarjati. Poznavalci so na vseh področjih življenje. Skratka mnogo prepametni za “bedno” delovno mesto, na katerem so obtičali – verjetno po krivdi nekoga drugega.
Čutijo se dolžne komentirati prav vse, kar je možno kje komentirati. S tem si nabijajo samozavest in se počutijo superiorne. Izlivajo svoj gnev na vse, kar je uspešnejšega od njihovega bednega življenja. Ampak samo pod izmišljenim imenom. Ker bognedaj, da bi jih kdo prepoznal. Samo za izmišljenim imenom se počutijo pametne, razgledane in dolžne, da popljuvajo vse in vsakogar. Verjetno vsakič, ko odprejo neko spletno stran in vidijo nekoga, ki je uspel v življenju prestopiti prag domačega ognjišča, začutijo tisti zbodljaj, ki jim pove, da bi to morali biti oni. In da si ta nekdo nikakor ne zasluži pozornosti, ki jo doživlja. Seveda sledi poniževanje in izlivanje vsega tistega gnoja, ki se skozi dneve nabira v njihovem bednem življenju. Saj ni važno, kdo je ta oseba, ki se je pojavila na internetu. Gotovo si te pozornosti ne zasluži, ker konec koncev je on, sedeč za svojim kompjuterjem – tisti o katerem bi se moralo pisati. Ker sedeči-za-kompjuterjem je nadpameten, nadrazgledan, naduspešen in nadvse… Ampak, da bi sedeči-za-kompjuterjem slučajno izdal svoje pravo ime… Ah, kje pa, potem bi ostali opazili, da je samo sivi povprečnež, ki po službi posluša tarnanje svoje žene in kričanje otrok in v službi ponižno sklanja glavo, medtem ko ima šef spet polno luno ali PMS. Za tistimi komentarji pod takimi in drugačnimi novicami, ki izlivajo gnev neke spregledane duše, si pač vedno predstavljam nesamozavestnega, malce zavaljenega modela, ki mu je okolica ravnokar spet potrdila, da se iz svojega okolja ne more premakniti za milimeter in mora zato poniževati vse, ki so uspešnejši, saj se edino tako počuti živega.
Odgovori
#50
Admin tole kar zaklen

Sem malce v takem žleht razpoloženju tako ,da se v naprej oproščam komu ,ki bo užaljen.

Po pogajanih z R2D2 zakaj nikjer rezultatov naših strelcev je bilo treba posvetovati še pravilnik F klase

Lejga zlomka ,naši so malo za zraven na nekem XYZ pokalu(Rutland), ki se odvija istočasno a to ni SP in kamor dajo tiste, ki bi vseno radi malo streljali ter so pripravljeni plačat 1000$ štartnine . Pa če je plac na liniji zakaj pa ne 1000$ ne smrdi. A tam so potem tudi bolj 'gasilske' ekipe z primernimi imeni (HAVE COFFIN WILL TRAVEL ).

To imaš pa od tega ,da ne nastopiš individualno prišparaš 480$ na štartnini , na koncu si porabil vse šuške za udeležbo na  XYZ (Rutland) match ,ki se odvija istočasno z Svetovnim prvenstvom ,če slučajno ostane kaj tarč frej na prizorišču.
Tako nekako kot, da greš na tekmovanje formula 1 potem pa dirkaš v tistem predtekmovanju formule 3000 pa še to samo v ekipni razvrstitvi.Ali pa v Planici odskočiš v poizkusnih skokih.

  Bow Pat in Mat  sta bila profesorja v primerjavi z to organizacijo nastopa v Kanadi. Upam da je bil vsaj turističn del obiska Kanade super .

Rutland Cup Match obrazložen v pravilniku F klase , predhodna ali sočasna tekma izven konkurence ,če se organizatorju ,da in če je placa in tarč ,po enakih pravilih kot drugače poteka ekipni del SP F klase.

   
Rutland Cup Match se šteje kot čisto ločena zadeva ,pribljižno tako kot Canadian nationals, ki so se odvijali par dni prej.

http://bulletin.accurateshooter.com/2017...ns-f-open/



Tako do nadaljnega zgleda, da bo še kar nekaj vode preteklo do prvega slovenskega nastopa na SP F klase.
Odgovori
#51
No vidiš, tukaj pa pride do izraza prednost balkanske lige, tud če je organizacija in strelski nastop podn, so pa prašički in jagenjčki vedno top.
Odgovori
#52
Kulinarika je pa na balkanski F-class sigurno boljša! Beer Thumbup
Odgovori
#53
Če prav razumem, naši mojstri v bistvu niso tekmovali v svetovnem prvenstvu, ampak samo v vzporednem "Rutland" pokalu, kjer lahko tekmujejo samo strelci ki niso člani državnih reprezentanc? Upam da se motim... :/
administrator / Strelec.si
Odgovori
#54
Papers Tako je. Rolleyes Rolleyes Think pa po moje še vedo ne ,da je temu tako.
Odgovori
#55
Kot K.Kolumb! Šel v Indijo, pa slučajno odkril Ameriko!

Poslano z mojega SM-T585 z uporabo Tapatalk
Odgovori
#56
Zdej sam vprašanje namenoma ali nenamenoma velike besede. Ne vem kaj je huje da zavestno zavajaš vse kam greš in kje boš tekmoval ali da ne veš kam greš in kje boš tekmoval ::)?

Jaome fantje pa sej niste 18 let stari telički no.
Odgovori
#57
Zlatoust: ali bos zdaj na vsako sporocilo odgovarjal s tem umotvorom? 
Kaj pa hoces s tem doseci? Pejt smetit na kak drug forum, ce te ze admin nima casa poslati v Banovce.
Tule se prakticno vsi poznamo med seboj, jaz sem po parih mesecih v zivo srecal vecino aktivnih piscev; vsi z daljso kilometrino pa se zagotovo poznajo ze leta.


Rutland Teams
The name rutland is only a word for the smallest Team Size in a Competition, 4 Shooters.
Official Teams use 8 shooters plus captain, scoreceeper, coaches for example. Rutland Teams
have 4 shooters. In international competitions the rutland teams are allowed to mix different nations and the dicplines F-TR and F-Open.
The name rutland comes from a litte town in Great Britain.
Odgovori
#58
O tekmovanju posameznikov.

Tekmovanje se je odvijalo na vojaškem strelišču s 75 tarčami in največjo razdaljo 900m. Povprek je strelišče na vsakih 100m predeljeno s približno 1.5m dvignjenimi nasipi, kjer so strelne linije. Zastave so na zelo visokih drogovih, zelo dolge in zelo težke, kar je večini strelcev od drugod predstavljalo velik izziv, saj odkloni v vetru niso bili taki, kot smo jih strelci vajeni.

Tekmovanje je razdeljeno na dva dela. Prvi štirje dnevi so namenjeni nastopom posameznikov,  trije naslednji dnevi pa nastopom ekip. V obeh delih je prvi dan namenjen uradnemu treningu.
Tekmovanje v posamični konkurenci se od tekmovanja ekip precej razlikuje. Največja razlika je, da v posamični konkurenci, dva sosednja strelca na strelni liniji streljata izmenično v isto tarčo in ob tem drug drugemu beležita rezultate. V ekipni konkurenci vsi strelci iz ekipe streljajo v eno tarčo, rezultate pa jim beleži član neke druge ekipe, ki je določena z žrebom.

Posamičen nastop poteka nekako tako:

15 minut pred začetkom se mora strelec prijaviti sodniku vodji oddelka, ki pokriva odsek cca. 20 strelcev. Tam dobi podatek o strelskem mestu, vpisni karton za rezultate in kolegu, ki mu bo beležil rezultat.
Nato sledi 15 minut za pripravo. V tem času strelec pristopi k strelskemu mestu, pripravi opremo in orožje, ne sme pa orožja polniti. To je tudi čas za seznanitev s kolegom, ki mu beleži rezultat. Predvsem je pomembno da se dogovorita, na kakšen način bo ocenjevalec najavljal rezultat, saj med streljanjem ni časa za razjasnjevanje dvoumnosti. Pred začetkom streljanja si strelca izmenjata vpisna kartona, prvi strel pripada vedno desnemu od obeh.

Na ukaz se serija začne, sodnik najavi podatek o seriji, da imajo strelci 2 poizkusna strela in 15 strelov za rezultat in da imajo po 45 sekund za vsak strel.

Strelec, ki sproži prvi najprej čaka, da se tarča spusti in da se na tarči pokaže rezultat. Sodnik na tarčo preko vsakega zadetka sproti nalepi cca 10x10cm velik rdeč kvadrat, ob rob tarče pa nalepi še en črn kvadrat, ki glede na pozicijo predstavlja številčno vrednost od 1 do 5 oz. V. Levi strelec nato glasno najavi rezultat in ga vpiše v kolegov karton. Strelec, ki je strel izstrelil nato glasno potrdi rezultat in se mu zahvali. V angleščini se za poizkusni strel v štirico to sliši nekako tako:

»Four. First sighter!« »Four. First sighter, thank you!«

Za 11. strel v konkurenci v strogi center pa nekako tako: »V ball. Eleven on!« »V ball. Eleven on, thank you!«.

Zelo koristno je, da strelec sproti beleži tudi svoj rezultat na poseben list oz. plotting sheet, kamor zapisuje ne samo rezultat, ampak tudi kam na tarči je zadel in celo kam je pri tem meril. Ob izmeničnem streljanju ima strelec namreč na tarči vedno označen kolegov zadetek in ne svojega, kar kaj hitro pripelje do napake, če nimaš jasno označeno kam si meril in kje je bil tvoj zadnji zadetek.

Tak tekmovalni sistem oba strelca do konca drži v absolutni zbranosti, časovna omejitev 45 sekund pa poskrbi, da ni taktiziranja s čakanjem na ugodnejše vetrovne razmere.

Strelec lahko po izstreljenih poizkusnih strelih, enega ali oba prenese na mesto prvih dveh strelov v konkurenci. To glasno najavi kolegu takoj ko mu jih ta vpiše. Lahko prenese samo drugega, ne more pa prenesti samo prvega.

Po izstreljenem zadnjem strelu ocenjevalec najavi zadnji rezultat in »All out!«. Strelca nato še enkrat preverita vsak svojo evidenco in uskladita morebitne razlike. V posamični konkurenci rezultate beleži tudi sodnik na tarči. V primeru da se rezultati na kartonu strelca ne ujemajo z rezultati sodnika na tarči, obveljajo slednji.

Strelec ima med tekmovanjem pravico preverjanja rezultata, ki se pokaže na tarči. To stori z dvigom roke, linijski sodnik pa nato javi ponovno preverjanje. Preverjen rezultat je dokončen. Z dvigom roke se sodniku prijavljajo tudi vse zadeve povezane z varnostjo v primeru zastojev, okvar in podobnega. Če kdo ustreli v sosednjo tarčo, se ta spusti med tem ko to opazita dva strelca, ki sicer streljata na to tarčo. Tisti ki je zadel sosednjo tarčo tako nima druge možnosti, kot da se sprijazni z ničlo.

Strelja se na razdaljah 700, 800 in 900m. Prva dva dneva se strelja na vseh razdaljah, zadnji dan pa samo 900m. V primeru višje sile se lahko posamezne serije v celoti razveljavijo in obveljajo samo preostale. Nekaj takega se je zaradi nenadnega hudega neurja tokrat tudi zgodilo.

Do naslednjič,

Jurij Cigler, Vodja ekipe
Trgovina Tarča, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana, Tel: 070 806 178
Odgovori
#59
Jurij, če že pišeš, lahko prosim razložiš v kateri konkurenci in katerem tekmovanju ste nastopali? Na rezultatih svetovnega prvenstva vas ni...
Odgovori
#60
Saj je pisalo: Rutland.
http://www.dcra.ca/results/2017/CFRC/index.htm
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)