Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nesreča na tekmi v Sodražici
#1
Ali mogoče veste kaj več, kaj se je zgodilo danes?

https://gyazo.com/9e465d2236c7a838b50a5c3260f04332
#2
Bo kateri od udeležencev IDPA tekme kaj napisal. Poškodovancu pa želim uspešno okrevanje in brez posledic.
#3
Uh, smola.
Hitro okrevaj!
#4
(02-09-2017, 17:56)Kristian Napisal: Admin si je zvrtal luknjo v nogo ko se mu je pištola sprožila... baje med dajanjem v holster. Upamo na najboljše

Nisem vedu, da se pištole same sprožjo. Človek se ceu žvleje uči.
Ranjrncu pa hitro okrevanje.
#5
Evo me, so me zrihtali, bom pa notri par dni. Na sreco ni hujšega. Ni panike. ;)
administrator / Strelec.si
#6
(02-09-2017, 19:06)admin Napisal: Evo me, so me zrihtali, bom pa notri par dni. Na sreco ni hujšega. Ni panike. ;)

Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk

Thumbup
#7
Želim ti čimprejšnje okrevanje!

Poslano z mojega SM-T585 z uporabo Tapatalk
#8
Admin, drž se
#9
Thumbup
#10
(02-09-2017, 19:06)admin Napisal: Evo me, so me zrihtali, bom pa notri par dni. Na sreco ni hujšega. Ni panike. ;)

U to je pa lepo...zgledalo je pa grdo Hand
#11
Čim manj posledic!  Thumbup
#12
Bil na tekmi, sprva je zgledalo res slabo, lepo slišat da ni bilo komplikacij.

Tudi jaz ti želim hitro okrevanje!
#13
Tudi jaz ti želim hitro okrevanje!
#14
1. Torej, eno in edino pomembno:
Strelec se dobro počuti, bil je strokovno oskrbljen v bolnišnici in nam je sporočil, da je vse O.K. Smo v kontaktu.
Strelcu tudi tu sporočam, da vsi sodniki in ogromno strelcev, kateri so bili z njim na tekmovanju klicarijo in pošiljajo SMSe, kako je, kako se počuti in mu želijo čim hitrejše okrevanje in popolno povrnitev v strelsko formo.

2. Za tiste, kateri rabijo več informacij:
- Med tekmovanjem je prišlo do nesreče, pri kateri se je strelec poškodoval (obljubil sem mu, da imena ne bom nikjer omenjal in moja beseda je zame svetinja).
- Strelec, kateremu se je zgodila nesreča, je izkušen strelec z ogromno izkušnjami na vseh strelskih področjih, strelski sodnik, organizator tekmovanj, spoštovan in cenjen s strani vseh ostalih strelcev. Ves čas je bil popolnoma priseben, bister in miren. Kapo dol, vsi smo se nekaj naučili pri tem.
- Sodnik na strelski vaji je delal odlično, tega kar se je zgodilo ni mogel nikakor preprečiti (vsi vemo kakšen šport je naša strast in vsi se zavedamo možnih posledic. Nesreče se dogajajo, v kopalnici, na cesti, na delu v gozdu, v službah...) Ob dogodku je ukrepal profesionalno, ohranil mirno glavo, kapo dol.
- Pomočnica sodnika je ob dogodku pokazala, da ima več jajc kot marsikateri moški. Še enkrat hvala za vse kar je naredila, imaš vse moje spoštovanje. Če bom slučajno kdaj krvavel, si želim da ona zaustavlja krvavitev. Punca ima vse moje spoštovnje, takšno mirnost in zbranost vidiš redko, pa sem v mojem življenju videl že marsikaj...
- Naš MEDIC (moram tiskano in boldano) je poškodbo oskrbel tako hitro in strokovno, da bi se marsikateri zdravnik lahko kaj naučil od njega. Tudi tebi možakar (pa je mlad fantina), kapo dol in vse spoštovanje za nudeno pomoč, strokovnost in hladno kri.
- Poklicali smo 112, ekipa je bila v zelo kratkem času pri nas (približno 12 minut). Zelo strokovni, prijazni. Ko so videli kaj je naredil naš MEDIC, so ga pohvalili in niso sploh snemali povojev in imobilizacije, katero je naredil on.
- Policijska ekipa PP Ribnica, katera je prišla na prizorišče nesreče je bila zelo profesionalna, popolnoma korektna, pobrali so izjave udeležencev, poslikali prizorišče in naredili vse potrebne zapiske. Tukaj bi se zahvalil tudi njim za nudeno pomoč in strikovnost.
- Ker je strelec sam prišel z avtom na tekmovanje, smo poskrbeli za njegov avto in ga prepeljali na njegov domači naslov.
- Na tekmovanju je bilo nekaj čez 85 STRELCEV (moram tiskano in boldano). Ob nesrečnem dogodku so vsi izkazali pravo strelsko solidarnost, nudili svojo pomoč in ohranili mirno kri in čiste misli. Vsem strelcem se zahvaljujem za nudeno pomoč in mirno kri. Da se pri takšnem številu ljudi ne najde niti en "paničar" je skoraj nemogoče. Takšni so lahko samo STRELCI. Niti eden od teh strelcev ni nikjer nič objavil, slikal, se hvalil z "nesrečo" in omenjal nobenega strelca.

3. Za tiste, kateri rabijo dramo, spletkarjenje, objavljanje, opravljanje in tipkovnico:
- Žal nič, zgoraj napisano so dejstva. Za več informacij se pozanimajte pri STRELCIH, kateri so bili na tekmovanju.
- Taurus_689 kaj s svojim prispevkom misliš, da si naredil karkoli dobrega za strelski šport v Sloveniji? Medtem ko si ti budno spremljal trače na internetu, so se nekateri strelci posvečali svoji strasti...
- Kristian, kako bi se ti počutil, če bi se tebi zgodilo kaj podobnega in bi bilo tvoje ime objavljeno na forumu? Mislim da te ni bilo na tekmovanju, si pa uspel prehitet vseh 85 udeležencev tekmovanja. Z enim prispevkom si meni osebno vse povedal o sebi.
- Nesreče se žal dogajajo, na našo srečo res zelo poredko, vendar se. Nekatere lahko preprečimo, na žalost vseh ne moremo preprečiti. Vsi smo samo ljudje in ljudje delamo napake.

Kot zaključek pa samo še to, nekateri, ki mislite da ste strelci, dajte pred nabijanjem po tipkovnici trikrat globoko vdihnit, vključit možgane, štirikrat premislit in šele nato kaj objavit. Hote ali nehote delate več škode kot koristi za strelske športe. To pride z leti, verjamem da še pridete do teh življenskih modrosti, po dvajsetih letih aktivnega ukvarjanja s strelstvom (ne tipkovnice) sem se tudi sam naučil par malenkosti.
Tudi sam sem pred zgoraj napisanim šel skozi isti postopek, sicer bi moje tipkanje bilo precej drugačno. Upam, da nisem nobenega užalil ali kakor koli prizadel.
Če kdor koli potrebuje še kakšno dodatno informacijo, je tu moja telefonska številka 041 469 312. Dosegljiv sem za kakršno koli debato, obrazložitev, informacijo...


Lep večer vsem skupaj, pa še enkrat, hitro in popolno okrevanje našemu strelcu.


P.S. Upam, da ste vsi prebrali zaključek, ga razumeli in se ne bo sedaj začelo "natepavanje tipkovnice" in "reševanje lastnih kompleksov" pod tem prispevkom. Pokličite me, pa si lahko vse povemo iz oči v oči... Tudi ko se pogovarjam uporabljam princip dihanja, vklopa možganov in tehtnega premisleka :-D
#15
Ja res je tudi najizkušenejšim se zgodi! Nesreča ne počiva. Pred par leti sem bil prisoten oziroma sem sodil enega najbolj izkušenih strelcev pri nas in se je zgodilo. Pač. 
Glavno da je vse OK in da čez 14 dni skupaj streljava!!!!!?
#16
45.dule odlično napisno....
Poškodovanemu strelcu pa želim čimprejšnje okrevanje..
#17
Poškodovanemu strelcu čim hitrejše okrevanje
#18
(02-09-2017, 21:16)45.dule Napisal: 1. Torej, eno in edino pomembno:
Strelec se dobro počuti, bil je strokovno oskrbljen v bolnišnici in nam je sporočil, da je vse O.K. Smo v kontaktu.
Strelcu tudi tu sporočam, da vsi sodniki in ogromno strelcev, kateri so bili z njim na tekmovanju klicarijo in pošiljajo SMSe, kako je, kako se počuti in mu želijo čim hitrejše okrevanje in popolno povrnitev v strelsko formo.

Tip pištole in kaliber?
Holster?
Kako se je lahko to zgodilo?
#19
Strelcu želim čim hitrejše okrevanje
#20
Glavo pokonci, pohvale vsem zbranim na prizorišču, želim pa čim prejšnje okrevanje poškodovnemu.




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)