Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Rangemaster 600
#21
Podjetje Rangemaster d.o.o. v sodelovanju z Društvom ostrostrelcev v Ljubljani vabi na finalni krog tekmovanja
 
Liga Rangemaster 600
 
ki bo na mestnem strelišču v Ljubljani, Dolenjska cesta 11, v soboto 24.3.2018 s pričetkom ob 9. uri. 
 
Tekmovalne discipline
 
• Pištola velikega kalibra, odprti merki, 30 strelov;
• Revolver velikega kalibra, odprti merki, 30 strelov;
• Kombinacija Pištola in Revolver velikega kalibra.
 
Strelci, ki tekmujejo v ligi Rangemaster 600, bodo z udeležbo na tem tekmovanju pridobili dva rezultata. To pomeni, da bodo streci, ki imajo do sedaj le dva rezultata, na tem tekmovanju lahko dosegli poln rezultat lige. 

Med vse prisotne tekmovalce bodo po zaključku tekmovanja z žrebom razdeljene nagrade sponzorjev. Tekmovalci bodo za nastop v vsakem krogu lige, vključno s finalnim tekmovanjem, imeli v žrebu po en žeton. Glavno nagrado, laserski daljinomer Leica Rangemaster 1600R prispeva glavni sponzor, podjetje Rangemaster d.o.o.

Vse informacije v zvezi s tekmovanjem dobite na telefonu 041/787557(Muc), oz. preko elektronske pošte muc@rangemaster.si.  
 
V imenu organizatorja in sponzorjev, vljudno vabljeni.

Jurij Cigler
Rangemaster d.o.o.
Trgovina Tarča, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana, Tel: 070 806 178
Odgovori
#22
Zaključek lige in skupna zmaga! Sicer samo za 1 krog, ampak vseeno.
Res bogat nagradni sklad, za skupno zmago sem dobil vrhunski daljinomer LEICA Rangemaster CRF 1600 - R.

Bo naprodaj, ker puške ne streljam in ga ne rabim. 

Hvala organizatorju in sponzorjem, saj lahko rečem, da je to v Sloveniji sigurno liga z najbogatejšimi nagradami!

Pa tudi zadnja tarča 99 daje upanje! :-D

lp, Matjaž


Priponke Male slike
                   
Odgovori
#23
Objavljamo končne rezultate Lige Rangemaster 600. 
Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje v ligi in zaupanje. Posebna zahvala vsem, ki ste pomagali pri organizaciji. 

Upamo da smo izpolnili vaša pričakovanja in da se nam pridružite tudi v prihodnje. Serijo tekmovanj Liga Rangemaster bomo nadaljevali predvidoma v mesecu juniju 2018.

S strelskimi pozdravi,

Jurij Cigler
Rangemaster d.o.o.


Priponke
.xlsx   RM600-6f.xlsx (Velikost: 28,21 KB / Prenosi: 260)
Trgovina Tarča, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana, Tel: 070 806 178
Odgovori
#24
Tudi jaz bi rad pohvalil celotno organizacijo lige. Najbolj bi pohvalil disciplino na strelišču. Sodnika sta res stroga in opozorita na vsako malenkost. Tako je disciplina vsaj enaka kot na Alpe Adria... Mi strelci s to disciplino največ pridobimo. Vsak ve, da ga ne bo sodnik po petih minutah vprašal, če je že končal. Tudi če odstreliš preje kot ostali, pogovarjanje ni dovoljeno in tako vsi lahko odstreljajo v miru do konca. 

Zato to ligo priporočam vsem. Lepo bi bilo, če bi nas bilo naslednjič recimo 50.... 

Tomaž
Odgovori
#25
Pohvale vsem, ki ste naredili dober rezultat, še posebej pa organizatorjem, sodnikom in celotni ekipi. 

Organizacija lige je bila odlična, pravila jasno postavljena. Še posebej je dobrodošlo, da se streljajo serije 3x10 z zadostnim premorom, kar naredi zadevo objektivnejšo kot pri krajših serijah. Tudi družba je bila prijetna in nagrade v veselje. Samo tako naprej in še več takšnih dogodkov.

Se že veselim nove lige v juniju in priporočam udeležbo tudi tistim, ki se je tokrat niso udeleževali.

Andrej
Odgovori
#26
Tale liga Rangemaster je bila zagotovo eno najbolj podcenjenih strelskih tekmovanj v letošnji sezoni. Glede na vložen trud organizatorja, zanimiv format tekmovanja in prijetno vzdušje na tekmah, bi si liga zagotovo zaslužila več pozornosti, predvsem pa večje število tekmovalcev. Gre tudi za eno redkih strelskih tekmovanj pri nas, katerega glavno gonilo ni tistih 25 evrov štartnine. Nasprotno: po mojih ocenah so skozi sezono tudi tisti malo slabši tekmovalci z nagradami prejeli nazaj več, kot so plačali štartnine ... tisti boljši pa so bili "poplačani" skoraj bolje, kot marsikateri profesionalni strelec (še posebej Turist, ki je imel letos še posebno srečo pri izboru nagrad ter žrebanju in je svoj vložek v štartnine skozi sezono oplemenitil vsaj desetkratno).

Kljub ne prav številčni konkurenci je bilo tekmovanje napeto do konca, rezultati pa dokaj spodobni. Upam, da se v naslednji ponovitvi lige okrepi udeležba odličnih strelcev s štajerskega konca. Pot je že v tej sezoni tlakoval Bojan Jelen, ki je odstreljal ravno toliko kol, da je pokazal, da mora ljubljansko-gorenjska strelska klika še malo trenirati, ligaške pokale pa nam je milostno prepustil :)

Glede na to, da se za novo ligo Rangemaster napovedujejo še nove popestritve, verjamem in upam, da bo pritegnila precej več tekmovalcev ... pa tudi kakega novega sponzorja. OneDrone d.o.o. bo zagotovo eden od njih.

LP, Robert
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)