Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kako je EU poslanec Šoltes glasoval v zvezi z direktivo
#1
Da ne bo kdo pozabil, da je Šoltes en navadn politik, ki hčije po vetru. Je (bil) član IMCO-ta, ko bi lahko glasoval proti direktivi, kjer je bila njegova moč znatno večja kot na končnem glasovanju v parlamentu. Pa ni. Ker je vedel, da bo izpadel všečen, če bo vsaj na koncu glasoval proti, ko bo itak že vsega konec. Nekateri ste mu že nasedli.


Priponke Male slike
       
#2
Pričakovano Tappingfoot
#3
Soros daje dobre denarce.
lp Melly
#4
Šoltes je edini izmed slovenskih poslancev v evropske parlamentu glasoval za zavrnitev celotne direktive, kar bi bilo za športne strelce (in ostale) edina sprejemljiva rešitev. Za zavrnitev celotne direktive ni glasoval noben drug slovenski poslanec.
#5
Iz glasovalnih rezultatov vidimo, da se ni samo Šoltes izgubil na poti do glasovanja, nekako v oči pade Charanzova tudi 0 torej ali ni glasovala ali pa ne zna glasovat , je kar presenetljivo glede na to koliko je ropotala ta frajla proti direktivi , ampak vetr piha enkrat tako drugič tako in tako se politiki obračajo .

Si delat kake iluzije ,da je kaka stranka za to da ima več folka orožje je zelo naivno .

Mislim ,da se tako na koncu v EP glasovalo

Proti : Bogovič, Šoltes, Šulinova, Tomčeva in Zver.

Za: Peterle, Vajgl, Fajonova.
#6
Jaz se ne spomnim, da bi se Charanzova na glasovanju IMCO vzdrzala, saj je bila najbolj agilna v pripravi amandmajev k direktivi. Preko 160 amandmajev je bilo pripravljenih za plenarno zasedanje parlamenta, ampak je potem Vicky Ford (predsednica IMCO) uspela zlobirati, da se o amandmajih sploh ni razpravljalo, niti ne glasovalo. Ce se ne motim, je Charanzova celo odstopila, kot podpredsednica IMCO, ker jo je Fordova ‘nategnila”....
Zverova ekipa je pa se na dan glasovanja pripravljala smernice tudi o tem kako glasovati o amandmajih, vendar Peterle ni hotel (upal) glasovati proti EPP (ker je to kao nezazeljeno, da bi kdo nasprotoval vecini), Fajonova in Vajgl sta pa direktivo vseskozi podpirala.
#7
Na priponki Romunova ni ne v + ne v - ampak = 0 kolumni.
#8
Šoltes hodi tja samo po plačo, v parlamentu pa ga bolj malo vidijo, spada med najmanj aktivne poslance.
V zadnjem letu se je začel malo ven metat na facebooku in instragramu, ker se bližajo volitve, pa bi rad zopet mastno plačo za praktično nič dela.
#9
Za slo politike je EP se vedno najboljsa prilika za $$$ , pa za žlahto in ljubice na EU proračunu  ,samo tisti sakerji od Bosansko Slovenske ''demokratske'' stranke imajo malce manj proste roke najprej morajo vse froce šerifov iz SDS pa njihove partnerje zaposlit potem pa še plačevat v partijski fond kot včasih v KP ,pa še tist žeparc ' za pisarno in delo z volilci', ki ga ostali spravijo v žep  gre v večjem delu za najem najdražjih poslovnih prostorov v Sloveniji seveda na sedežu SDS




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)