Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tako se začne..
#1
Wink 
Začetek konca...

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-2...over-their

V vednost...
Kaj je z vami, a ste na bombo stopu?  ...p o v r a t...
Kocka na belo, kocka na črno...

Za koga? ZA SLOVENIJO!
Odgovori
#2
Začni prodajat
Odgovori
#3
Moč socializma je neomajna. V eni generaciji so edino normalno afriško državo spravili na kant in na rob genocida.
Odgovori
#4
(29-08-2018, 08:34)Snipe Elite Napisal: Začetek konca...

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-2...over-their

V vednost...

Zadeva ima širši konekst. V grobem, JAR kot država je od zmage Mandele in poraza apartheida ekonomsko v rahlem padcu, ki pa je začenjal biti kar strmi padec.

Vsi borze JAR že štejejo kot državo tretjega sveta, čeprav je leta 1994 to bila država, ki je bila on-par z Libijo in recimo Španijo.

Ljudje živijo vse slabše in že kar nekaj časa se pripravlja velika "redistribucija", kjer bo vlada vzela zemljo oz. tovarne belcem brez nadomestila in jih dala črncem, tudi brez plačila.

To je JAR enkrat že naredila, v omejenem obsegu, v grobem za zemljo in fabrike, kjer je bilo lastništvo "nejasno" - za ljudi, ki so ob zmagi Mandele preprosto - odšli.

Rezultati pa kažejo, da je output od te že zaplenjene lastnine dobesedno skoraj 0%. Gre pač za to, da četudi ti dajo nekaj 100 hektarjev zemlje, rabiš stroje, nafto, predelavo, ter nenazdnje tudi kupca. Črnci, ki so to zemljo dobili, bral sem intervju z enim takim "lastnikom", je pač rekel, da so jih uradniki dobesedno vrgli ven iz avtobusa pri njihovem novem "stalnem prebivališču".

V JAR imaš pe vedno črnce "aktiviste", ki se obnašajo, kot da je še vedno apartheid, razredna borba in vse to. Formalno so to  kakšni profesorji na državnih faksih ali zaposlenci po lokalnih komunalah.

Za njih je vir vsega zla dejsgtvo, da je "še vedno" ogromno lastnine  v rokah belcev.

Na  nasprotni strani je intervju z belskim farmerjem, ki je jasno povedal, da če bo treba, bodo vzeli puške v roke. Za mnogo njih je to ponavljajoča zgodba, ker so že imeli lastnino v  nekdanji Rodeziji in je vse šlo zu grunt. Belski farmerji se oborožujejo in dejansko bi jih ta "ukrep" spravil na ono stran zakona.

Zna biti, da bo vojna ali pa bodo belce zatrli do te mere, da bo folk drl čez mejo v sosednje države, ko bodo bolni in bodo  ženske hotele normalno roditi.

Skratka ali bo vojna ali beda. Prej beda bi rekel.
Odgovori
#5
to kar je @bbbbbb2011že napisal + :

- konfiskacija se izvaja in se bo zvedla, prvo nad 25.000 acres (ne da sem mi pretvarjat v hektarje), in ker ne bo efekta, nato vsem ostalim
https://www.express.co.uk/news/world/100...-cyril-ram
- konfiskacijo je uradno potrdila britanska vlada
https://www.news24.com/SouthAfrica/News/...y-20180828
- umori belcev-farmerjev oz. genocid boerov je dejstvo ki ga logistično in pravno podpira vlada (ni mi treba dajat linka ker lahko samo vtipkate v gugl in vam bo našlo slike, primere,v ideje)
- vlada in ločine vlade so vse skrajno komunistične-socialistične, nasploh ANC kot SACP.
- ko zaplenijo farmo, oz. "vrnejo" zemljo "domačinom", jim dajo na razpolago denar, ali obdelovanje; 99% jih izbere denar in farme propadejo
- en farmer statistično prehrani 2500 ljudi, izgon ali razlastitev 15.000 farmerjev je smrt države, zimbabwe 2.0
- rusija je začela sprejemat farmerje in jim ponujat zemljo

glede na vse skupaj je logično, da bodo razlastili tudi legalne lastnike orožja, to so farmerji, ker črnci legalnega nimajo.

in še nekaj relevantnega:

https://www.timeslive.co.za/news/south-a...xam-paper/

upam, da bodo mandelovi mladini zapasal mud cookies (sem se obvladal, da nisem kaj bolj direktnega napisal)


poleg tega pa je tu še en link iz duševno zdravega zerohedge:
https://www.zerohedge.com/news/2018-08-2...eapons-ban

Odgovori
#6
Pri vsaki taki redistribuciji kmetijske zemlje pride beda oz lakota , čisto iz preprostega razloga ,industrijske pridelovalce ,ki laufajo masovno pridelavo hrane za trg kar pomeni učinkovitost ekonomije obsega pa še kup mehanizacije in znanja je v tem,nadomesti masa amaterjev z motiko , če jim gre dobro komaj zase pridelajo.In ker nimajo pojma o kmetijsvu in kolobarjenju rabijo vedno znova novo zemljo. 

In ko gledaš tele zamorce in njihovo poljedelstvo ,ni daleč od požigalništva ,živinoreja pa nomadska paša kot pred 1000 leti
Odgovori
#7
v kontekstu
[Image: 391900591021294900082600.jpg]

Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)