09-09-2018, 22:36
Žal zopet ena cvetka v Standard ekipno !!
Kaj res ne gre brez ??
Lp
Janez Jereb
DPS Cerkno standard ekipa
Kaj res ne gre brez ??
Lp
Janez Jereb
DPS Cerkno standard ekipa
[split] Rezultati 5.tekme PP SZPS sezona 2018 pištola in revolver
|
09-09-2018, 22:36
Žal zopet ena cvetka v Standard ekipno !!
Kaj res ne gre brez ?? Lp Janez Jereb DPS Cerkno standard ekipa
09-09-2018, 23:10
(09-09-2018, 22:36)JohanJ Napisal: Žal zopet ena cvetka v Standard ekipno !! Da bo bolj razumljivo tekmovalec Gorenjak Tomaž je zmagovalec Production Optics...čestitam ![]() Ampak ok ne razumem pol, kaj dela v standard ekipi SD PIK AS ![]() Prosim predsednika SZPS za pojasnilo.
10-09-2018, 07:33
(Ta prispevek je bil nazadnje popravljen: 10-09-2018, 07:56 od Robert91922.)
Pozdrav,
zadeva je zelo preprosta in razumljiva. Kot tudi sam veš, pravilo 9.8. določa, da je vsak tekmovalec odgovoren za svoj rezultat in mora vsako napako javiti sodniku za rezultate (poglej 9.8.1, 9.8.2 in 9.8.3.). Tudi za ekipne rezultate. Nekdo iz tega kluba je tako ekipo prijavil in taka ekipa je bila uvrščena med rezultate. Če tekmovalec ni preveril, v kateri diviziji je bil, potem je ostal tam, kjer je bil prvotno vpisan. Res je tudi, da program WINMSS vzame v ekipo bilo koga (različne divizije) in ne izloči tekmovalca, ki ni v isti diviziji, kot so ostali. O tem je bilo vodstvo svetovne zveze (IPSC) že obveščeno in upam, da bodo to težavo v programu odpravili. Bo pa morala biti na naslednjih tekmah, poleg osnovne razvrstitve tekmovalcev po divizijah in kategorijah, objavljena tudi sestava ekipe pred zaključkom tekme. Tekmovanje je zaključeno, lahko pa podaš predlog na predsedstvo, da se spremeni ali dodela kakšen od postopkov vnosa podatkov (tekmovalci, ekipe, preverjanje SOja,...). Zadeve se popravljajo, izboljšujejo, umeščajo se dodatne varovalke. Zagotovo pa je odgovornost tudi na tekmovalcih in zastopnikih kluba, da na tekmovanja prijavljajo ekipe, ki so ustrezne.
10-09-2018, 11:03
(10-09-2018, 07:33)IPSC Boštjan Napisal: Pozdrav, Dobro hvala za pojasnilo...mislim pa da ne bomo podajali predloga na predsedstvo ker itak nič ne rešite. V naslednji sezoni u kolikor sploh bo ne bomo prijavljali ekipo, preprosto iz razloga, ker zadevi niste kos in se te napake ponavljajo na vsaki tekmi pravzaprav so tako bizarne da preprosto nima nikakršnega smisla ![]()
10-09-2018, 12:22
(10-09-2018, 11:03)jabolko Napisal:(10-09-2018, 07:33)IPSC Boštjan Napisal: Pozdrav, Še enkrat, rezultati so takšni, kakršni so. Čas za popravek je jasen, zoper človeško nerodnost (slučaj, neznanje, naključje, neumnost, namernost, neprevidnost,...), ga ni apaurina. Pa naj bo to na strani tekmovalca, prijavitelja ekipe, SOja, ROja, MDja, RMa,... Zadeve se izboljšujejo, saj se sedaj ekipe prijavljajo še pred pričetkom tekmovanja, tako da prijava ekipe ob zaključku tekmovanja (3. tekma PP) ni več mogoča. Bomo pa vsekakor ponovno opozorili vse na pregled rezultatov pred zaključkom tekmovanja (tekmovalce in sodniško osebje).
10-09-2018, 12:40
U redu mi smo ekipo prijavili pravilno in tudi preverili da je bilo vse ok...vendar smo oškodovani
pa ne po naši krivdi. In ker smo in so rezultati taki kot so bomo na predsedstvo podali predlog za vrnitev ekipne štartnine na vas pa je da ugotovite kdo je oškodoval naše člane, kdo bo to vrnu in koga boste disciplinsko ovadili ![]()
10-09-2018, 12:50
(10-09-2018, 12:40)jabolko Napisal: U redu mi smo ekipo prijavili pravilno in tudi preverili da je bilo vse ok...vendar smo oškodovani Disciplinsko ovadili??? Tole malikovanje kulture kaznovanja napak za vsako ceno in pribijanja na križ je slovenska bizarnost in tudi v celoti odveč. Ko ljudje delajo, se dogajajo tudi napake, smiselno je poiskati načine kako zadevo zmanjšati kolikor se da. Edini sistem kako v celoti odpraviti napake je, da nihče ne dela nič. V konkretnem primeru pač ekipa, ki je prejela kolajne na podlagi napake, kolajne preda boljši ekipi, popolnoma gentlemanska poteza. Glede sistemskega obvadovanja napak je pa predsednik popolnoma korektno napisal kako in kaj!
10-09-2018, 13:32
(10-09-2018, 12:50)Ljutica Bogdan Napisal:(10-09-2018, 12:40)jabolko Napisal: U redu mi smo ekipo prijavili pravilno in tudi preverili da je bilo vse ok...vendar smo oškodovani Nimajo kolajne nobene veljave ali veze...v skupno točkovanje grejo kvazi rezultati in tu je škoda narejena, ki se popravit ne da in tako borba z Krško ekipo izgubi ves čar... Glede kaznovanja napak za vsako ceno se pogovori z predsednikom, za katerega praviš, da je korektno zapisal kako in kaj...ja je se strinjam ampak pozabljaš da je prav on dal Mesteku najbolj bizarni DQ v vsej zgodovini Slo ipsc-ja na gun checku, kar pa pravila gor dol milo rečeno ni korektno. PS. Nič bat se ne bo zgodilo nič, razen novega zapleta na naslednji tekmi :)) ![]()
10-09-2018, 14:00
(10-09-2018, 12:40)jabolko Napisal: U redu mi smo ekipo prijavili pravilno in tudi preverili da je bilo vse ok...vendar smo oškodovani Zakaj na Predsedstvo zveze??? Saj niso oni naredili podelitve... Podelitev je naredil Organizator, in on bi moral preveriti dejansko stanje, zato se mi zdi, da bi moral zahtevek za vrnitev sredstev zahtevati od Org., če te le ta zavrne, se pač obrneš na višjo inštanco -Predsedstvo zveze Simpl ko pasul. Sicer pa je s to novostjo, ki se je upeljala 2016, za moje pojme, več težav in negodovanja kot pred tem. Res je, da je za nekatere lažje in manj dela, vendar je treba pretehtati kaj to pomeni za renome SZPS. Kolikokrat še???? Čudim se, da ni več revolta.
10-09-2018, 15:38
Glede prijav ekip bi morda prišla prav praksa iz ISSF.
Ekipo ( ime in priimek tekmovalcev ) se prijavi neposredno pred tekmo. Ko prvi tekmovalec izstreli prvi strel, sestava ekipe ni več možno zamenjati. Če je ekipa napačno sestavljena, kot je razvidno iz "muke", ki jo muči moj "bivši prijatu", se ekipo diskvalificira. Amen! Seveda, mora biti vse v okviru časa tekmovanja, ker poznejših reklamacij se praviloma ne upošteva.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo
![]()
10-09-2018, 16:12
(10-09-2018, 14:00)šimek Napisal:(10-09-2018, 12:40)jabolko Napisal: U redu mi smo ekipo prijavili pravilno in tudi preverili da je bilo vse ok...vendar smo oškodovani A pa res misliš da bodo tele Šentjurske škrtalice vrnile 10e dnarja, ko so še juniorjem štartnino računali in tako odgnali vse tri ter še neki tekmovalcev z obale, ki jih zaradi tega ni bilo na tekmo [čestitam omenjenim za razvoj Slo IPSC podmladka] že tuki imajo primankljaj veš da ne bodo preboleli še dodatnih 10e ![]() ![]()
10-09-2018, 19:15
357Glede prijav ekip bi morda prišla prav praksa iz ISSF.
Ekipo ( ime in priimek tekmovalcev ) se prijavi neposredno pred tekmo. Ko prvi tekmovalec izstreli prvi strel, sestava ekipe ni več možno zamenjati. Če je ekipa napačno sestavljena, kot je razvidno iz "muke", ki jo muči moj "bivši prijatu", se ekipo diskvalificira. Amen! Seveda, mora biti vse v okviru časa tekmovanja, ker poznejših reklamacij se praviloma ne upošteva. Saj te stvari so poštimane. Baje je hec v enem in istem akterju, ki želi na vsak način diskreditirati zvezo, z metanjem polen pod noge. Najbolje, da nam ta zaplet s prve roke razloži toti "ljutica".
10-09-2018, 20:24
(10-09-2018, 19:15)šimek Napisal: 357Glede prijav ekip bi morda prišla prav praksa iz ISSF.Šimek, lepo da si se spomnil name, ampak tu ti pa res ne morem pomagat. Teorije zarote, preverjene zgodbe, ki se začno z “baje...” in klevetanje niso moje področje.
10-09-2018, 20:54
@ ljutica, spet mlatiš prazno slamo...
Razloži Jabku o zajebu standard ekipe na 5 tekmi, razloži zajeb revolverašev na 3 tekmi, razloži zajeb, ki se kaznuje do 1 leta zapora, razloži zajeb, ki se kaznuje do 8 let zapora...
10-09-2018, 21:51
(10-09-2018, 20:54)šimek Napisal: @ ljutica, spet mlatiš prazno slamo... A ima kaj namen tole, smisla definitivno nima nobenega? |
|