Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objava najboljših tekmovalcev Liga Emona -2009
#1
Spoštovani člani SDVV, SKS, SZPS Ljubljana, vsem skupaj lep pozdrav.
Leto je zopet na okoli, in prišel je čas da objavimo imena najboljših strelcev naše Lige Emona, ki so jo budno spremljali,in aktivno sodelovali na vseh tekmovanjih, ki smo jih organizirali ( mislimo da napak ni bilo).
Po vseh uradnih rezultatih, ki smo jih vodili smo prišli do zaključnega dela tekmovanja, in s tem tudi uradno zaključili Ligo Emona 2009, ki jo bomo nadaljevali v nasljednjem letu 2010, ki je pred nami.
Podelitev plaket bomo združili z našo novoletno zabavo, ki jo bomo organizirali z dnem : ponedeljek 28.12.2009 v gostišču Magnum ob Letališki ( lastnik Vito Selan) nasproti mega centra Harvey Norman tam boste tudi pustili vaša vozila prečkate samo cesto (Letališko), in ste že na cilju.(lokal je ob cesti)
Celotna zadeva se bo začela ob 18.oo uri zato prosimo vse udeležence,da se držite točne ure, ki je napisana.
Prosimo vsi tekmovalci, ki ste na seznamu, da se obvezno udeležite podelitve - opravičila tokrat ni - to velja tudi za ostale, prosimo da se prijavite.

Seznam najboljših tekmovalcev Liga Emona:

1.Robert Ilenič
2.Franci Vidmar
3.Vlado Kržič
4.Boštjan Mostar
5.Ervin Černuta
6.Anton Borštnar
7.Dušan Seražin
8.Zlatko Kreft
9.Robert Čuklič
10.Damjan Kramaršič
11.Igor Petrič
12.Žiga Polajnar

Priznanje za zaslužno delo pri organizaciji prejmejo : g.Robert Stritthof, Igor Polajnar, in Gorazd Klemenčič.

Torej se vidimo 28.12.2009 na podelitvi ob 18 uri.( vreme bo...)

lp Boris
Odgovori
#2
Lep pozdrav!
Je tole vrstni red tekmovalcev, glede na rezultate čez celo sezono ali je samo seznam tekmovalcev, ki naj bi se udeležili prireditve?

Attached files http://www.strelec.si/forum/uploads/e3/2...27bbec.pdf (368.8 KB)Â
Odgovori
#3
Spoštovani bralec,moj odgovor na tvoje vprašanje je nasljednji VZEMI si čas in pridi na našo podelitev tam ti bo vse jasno osebno te povabim na pojedino, in kozarček dobrega kraškega terana.Na tem seznamu so samo prejemniki kristalnih plaket vsi ostali pridejo na vrsto, nikogar ne bomo izpustili...

lepe praznike ti želim

boris

Attached files [Image: fbea191f24b652a68b1744f69186af.jpg]
Odgovori
#4
Zdravo!
Kdaj bomo lahko ponovno ogreli rore !??
LP
Odgovori
#5
Tudi tebi lep pozdrav, debata okoli tega je ravno potekala z našo ligo Emona - 2010 predvidevamo, da prvo tekmovanje z dnem, 06.02.2010 v Vipavi.Vse podrobnosti okoli tega vam še šporočimo v kratkem. Naš cilj je, da štartamo čim preje, bo pa nekaj sprememb glede rangiranja strelskih disciplin.

Športni pozdrav
Odgovori
#6
Glede na to, da smo že 6.2. in da napovedi/vabila v razdelku "Natančno streljanje" še ni - verjetno s tekmo 6.2. ne bo nič? [img]{SMILIES_PATH}/icon_confused.gif[/img]

Attached files [Image: 2a64ecbf652bb4f4aafa21ba10cf32.jpg]
Odgovori
#7
"cyc" in tistim, ki jih zanima -
Tekmovalna sezona v preciznem streljanju je, po znanem pravilniku, deljena na dva dela - tekmovanje v zaprtih ( razdalje 10, 25 in 50 metrov ) in odprtih ( 25 - 300 metrov ) streliščih. Zaprta strelišča so, razen za začno orožje, namenjena predvsem za čas, ko in kjer vremenski pogoji, ne dopuščajo normalnega streljanja ( v naših krajih nekako od oktobra do aprila ) . Eden od teh pogojev, predpisuje v zaprtih streliščih minimalno temperaturo zraka 18 stopinj C. Seveda, to velja za tekme, ki imajo kvalitetni predznak ( liga, državna in ostala prvenstva na višjem nivoju ). Razno, razni "golaž turnirji", se lahko prirejajo tudi pri temperaturah izpod 0 stopinj C, če je interes udeležbe, za organizatorja, dovolj velik [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img] .
Moje mnenje je, da se lahko liga tekmovanja začnejo, ko bodo vremenski pogoji temu primerni. Ni potrebno ravno čakati na 18 stopinj C, brezvezno in nepošteno pa je siliti tekmovalce na udeležbo pri nenormalnih vremenskih pogojih ( sneg, veter, mraz ...). Organizatorji, iz znanih razlogov, za vse tekme liga tekmovanja, vežejo nase določeno število tekmovalcev. Če hočeš, kot tekmovallec, biti na koncu lige uvrščen ( po takšnem ali drugačnem seštevku in ne po žrebu [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img] ), se moraš udeležiti vseh tekem. Zaradi tega in ker je bila izražena volja do kvalitetnejšega pristopa in organizacije tekem, je prav, da je koledar in pravilnik tekmovanj objavljen pred prvo tekmo lige. Za vse ostale tekme, ki se organizirajo med letom, je dovolj, da se objavi razpis kakšnih štirinajst dni prej.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#8
Zakaj to meni razlagaš, saj se nisem jaz zmislil, da bo tekma. [img]{SMILIES_PATH}/icon_razz.gif[/img]
Odgovori
#9
"cyc" Napisal:"Zakaj to meni razlagaš, saj se nisem jaz zmislil, da bo tekma. [img]{SMILIES_PATH}/icon_razz.gif[/img]"
Res je! Nisi se ti izmislil, pogrešaš pa jo. [img]{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif[/img]
"strela" je napisal, da bo predvidoma 06.02.2010, začetek lige in da bo pravočasno objavil razpis. Predvideval sem, da je zaradi neugodnih vremenskih razmer, tekmovanje prestavljeno in da je ostalo še nekaj časa za "napotek", ki sem ga napisal.
Pri negativni oceni ugleda, prosim za komentar, ker bom drugače sklepal, da gre za čisto zlobo  Mrgreen
Odgovori
#10
Liga Emona! Boris Zafran
Začeli so se občni zbori po strelskih društvih. Nekateri moramo opravičiti sodelovanje na tekmovanjih z predloženo uvrstitvijo (za kar nam tudi plačujejo štartnine). Lanskoletnega razporeda od lige Emona se pa nikakor ne objavi, še več tudi tisti vrstni red najboljših tekmovalcev ni bil po vrsti, ki smo bili vabljeni na podelitev plaket. Kaj naj rečem na občnem zboru "bil sem med najboljšimi desetimi" žal to pri nas ne pali!
Prosim, da objavite razpored najboljših "ne vem koliko" po vrstnem redu kakor smo uvrščeni. Želim si še tekmovati v vaši ligi, tudi počutim se dobro med vami toda brez pomoči strelskega društva je vse [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_question.gif[/img]

L.P.
Odgovori
#11
Vsem tekmovalcem Liga Emona 2010, lep pozdrav.

Najprej se vam moram opravičiti za napovedano tekmo, ki je bila predvidena v soboto, 06.02.2010 v Vipavski dolini.Ta dan smo imeli tudi odobreno strelišče, in smo žal zaradi vremenskih razmer prestavili naše tekmovanje na datum 20. marec .Tekmovanje se bo izvedlo prav tako v Vipavi tako, da vas bomo o tem pravočasno obvestili. Ostaja pa opcija za 6.marec na strelišču Crngrob pri Škofji Loki je pa vse odvisno od vremenskih razmer saj sem bil na strelišču, pa so pogoji še zelo slabi, zato počakajmo še kakšen teden, saj je naš namen, da se tekmovalci dobro počutijo na strelišču.

Koledarja za enkrat ne bo, pravočasno pa vas bomo obveščali na forumu o datumih in poteku tekmovanja, zaradi že znanih razlogov.

Hvala za vaše razumevanje, in lep pozdrav.
Odgovori
#12
Škoda vsakega komentarja
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)