Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO: Dobava Armamat/Clawgear (tekstil, nabojniki, dodatki za orožje, oprema itd.)
#1
Perunika je z letošnjim letom v svoj program uvedla med drugim izdelke švicarske blagovne znamke Clawgear, s katero že polnimo police (nimamo še vsega na spletni strani). Clawgear izdeluje taktična oblačila višje kakovosti in funkcionalnosti, po mnenju uporabnikov so določeni modeli že resna konkurenca UF Pro - to naj seveda presodi vsak sam.
Naša prva izbira so:
- 'combat' hlače Operator
- bolj klasične taktične hlače Defiant Flex
- flis jakne, ki so bolje premišljene in dodelane, predvsem pa telirane
Celotno ponudbo si je možno ogledati tukaj.

Ker pa Clawgear spada pod večji konglomerat podjetij, mi naročamo direktno od krovne firme Armamat. Tu najdete vse od rezervnih nabojnikov (tako originalnih kot Korejcev KCI, Magpula, itd.), dodatkov za puške (raili, kopita itd.), nožev, sekir, ur, elektronike ...

Naročamo praktično vsak teden, tako da če/ko ima kdo kakšno željo, naj nam samo piše na info@perunika.org in dobi v enem tednu robo k sebi. Na vse cene, ki so na spletni strani, dobite še 15% forumskega popusta, je pa v tem primeru predpogoj plačilo po predračunu. Novico objavljamo, ker se nam (očitno) obeta implementacija evropske direktive, zato pri nas zdaj vsi naročajo 33-strelne nabojnike za Glocke, dodatne nabojnike za puške itd. :uzi:
PERUNIKA
Tel.: 051 647 275
E-mail: info@perunika.org
https://perunika.org
Odgovori
#2
15% forumskega popusta  Clap

Odlična trgovina, kupil kar veliko. Priporočam
Odgovori
#3
(25-09-2018, 21:01)Ronzi83 Napisal: 15% forumskega popusta  Clap

Odlična trgovina, kupil kar veliko. Priporočam

Ja iskrena hvala! Bow
PERUNIKA
Tel.: 051 647 275
E-mail: info@perunika.org
https://perunika.org
Odgovori
#4
Živjo

Poslal povpraševanje...ni nobenga odgovora...:(
Odgovori
#5
Mimogrede koliko pa imate ceno 33 strelnega glockovega nabojnika, ki ga vsi pri vas naročajo Question
Odgovori
#6
Sad 
(30-09-2018, 15:51)sgt Napisal: Živjo

Poslal povpraševanje...ni nobenga odgovora...:(
Tudi jaz sem preko ZS (zaradi 15% popusta) poslal povpraševanje oz. zahtevo za predračun 26.9.zvečer, pa še ni bilo odgovora.   
 Mogoče pa ne bere ZS-jev?    Question

EDIT 1.10.18: Me je poklical (Svantevit) in se opravičil, ker so imeli gužvo.  Zdajle ravnokar dela na teh ponudbah in povpraševanjih. Tako da bo.....
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
#7
Vsem skupaj še en velik oprosti z moje/naše strani! Odziv je bil velik, kar me res veseli, smo pa malo zaostali posledično. ::) Hvala vsem za razumevanje.

PS: nekaj vas je spraševalo tudi za redno ponudbo in možnost popusta. Da ne bo nesporazuma, vsi člani foruma Strelec imate vsak dan možnost koriščenja popusta s kodo xm12-65k8-37ys-6403-14rb. Samo uporabite v košarici in akcija. ;;) To temo smo pa posebej odprli, ker nimamo vseh izdelkov Armamata na spletni strani.

lp, Matej

(30-09-2018, 15:57)jabolko Napisal: Mimogrede koliko pa imate ceno 33 strelnega glockovega nabojnika, ki ga vsi pri vas naročajo Question

Večina jemlje KCI-jevega, ker je res dobra kakovost za tako ceno. Cene so enake kot na njihovi strani, torej 29,90 € z DDV, minus 15%, končna cena 25,42 €/kos. Link: https://www.armamat.com/en/Magazine-for-...6871en833/

Imajo pa tudi original, ampak je kar pregrešna cena ... https://www.armamat.com/en/Magazine-for-...8477en833/ :flak:
PERUNIKA
Tel.: 051 647 275
E-mail: info@perunika.org
https://perunika.org
Odgovori
#8
Pozdrav.

Preko ZS sem oddal povpraševanje za nekaj opreme, ki je nimate na spletni strani. Če želite, lahko oddam tudi po elektronski pošti zaradi lepše preglednosti.

Hvala.
Odgovori
#9
Naročal 2x pri Peruniki dozdaj, se da lepo brez problema vse zmeniti z njimi,roba pa je kvalitetna in po solidnih cenah.Priporočam!
Odgovori
#10
V kratkem spet naročamo malo večjo pošiljko Armamata. Žal se Avstrijcem že pozna evropska direktiva in počasi zmanjšujejo zaloge nabojnikov za puške in pištole. Kdor še razmišlja o super in poceni 33-strelnem Glock okvirju ipd. naj zato malo pohiti! :flak:

Za vsa naročila se prosim obrnite kar na naslov info@perunika.org.

PS: taktične/bojne hlače [/url][url=https://perunika.org/si/takticne-in-vojaske-hlace/1224-vojaske-hlace-clawgear-operator.html]Clawgear Operator so kljub malo višji ceni čez noč postale naš najbolj prodajan model, za kar se moramo definitivno zahvaliti tudi vam. Vsem iskrena hvala za promocijo in nošenje! Clap
PERUNIKA
Tel.: 051 647 275
E-mail: info@perunika.org
https://perunika.org
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)