Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V Angliji je po novem očitno kladivo 'napadalno orožje'
#21
Pomehkuženi britanski policaji so sposobni samo mirne protestnike pretepat, takle nasilnež je pač prehud zalogaj za njih.  Vse skup me spominja na film Demolition man, kjer policaji v prihodnosti ne znajo drugega kot listek s kaznijo napisat, če kdo zakolne na javnem mestu.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
#22
(16-06-2019, 22:57)Robert91922 Napisal: Pomehkuženi britanski policaji so sposobni samo mirne protestnike pretepat, takle nasilnež je pač prehud zalogaj za njih.  Vse skup me spominja na film Demolition man, kjer policaji v prihodnosti ne znajo drugega kot listek s kaznijo napisat, če kdo zakolne na javnem mestu.

Pomehkuženi britanski policaji te bodo razbili kot kanto, če boš pod vprašaj postavil delovanje sistema, tako kot to počnejo francoski policisti z rumenimi jopiči. Zapori se pa peljejo s čim manj denarja in ljudmi, ki so pripravljeni delati za drobiž..zadeva na koncu deluje in to je za lastnike edino pomembno saj 'najjači' ni pobegnil.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)