Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puška 6.5 Creedmoor vs 308 win - kaj bi se bolje prodajalo
Ja ,zelo zanimivi posti,razlage...,bistva ,kaj bi se bolje prodajalo,pa še ni.To je tko- odprem trgovino,in študiram - al audije, al bmw ,, katerih bom prej in več prodal,.... vsak ve zase,kaj bi,kaj hoče,zato je to zanimivo vprašanje.
                          lep dan za pokat,pa na pir.
Odgovori
(Včeraj, 09:31)romc Napisal: Ja ,zelo zanimivi posti,razlage...,bistva ,kaj bi se bolje prodajalo,pa še ni.To je tko- odprem trgovino,in študiram - al audije, al bmw ,, katerih bom prej in več prodal,.... vsak ve zase,kaj bi,kaj hoče,zato je to zanimivo vprašanje.
                          lep dan za pokat,pa na pir.

 Kako ni bistva sem ti lepo napisal 6,5 je boljši ampak prodaja se pa boljše 308 pika amen Hand
Odgovori
Tko bom rekel, streljaš v "brezveterju" z 308, se ti smeji ker si čisto konkurencen tistemu z cimerkoli že. Potem pa malo zapiha, prej si bil "hud" potem ti gre pa kar naenkrat vse na k... ker enostavno ne moreš preko fizike. Razen če si sposoben vse ostale odklopit in ne gledat kako ustrelijo drugi, potem je res vseeno.

Jaz osebno gledam na strelstvo kot tekmovalni šport, zato me zanima biti boljši od drugih. Če pa delaš to samo za to da poka je pa cenej kupiti piratke in se pretvarjat da streljaš.
Odgovori
(Včeraj, 20:09)zan89 Napisal: Tko bom rekel, streljaš v "brezveterju" z 308, se ti smeji ker si čisto konkurencen tistemu z cimerkoli že. Potem pa malo zapiha, prej si bil "hud" potem ti gre pa kar naenkrat vse na k... ker enostavno ne moreš preko fizike. Razen če si sposoben vse ostale odklopit in ne gledat kako ustrelijo drugi, potem je res vseeno.

Jaz osebno gledam na strelstvo kot tekmovalni šport, zato me zanima biti boljši od drugih. Če pa delaš to samo za to da poka je pa cenej kupiti piratke in se pretvarjat da streljaš.

Pa dejansko tudi si al te le zanima  Question
Odgovori
Si želim biti dober...
Odgovori
Da se ne bo samo Kristian hvalil z znanstvenimi dosežki na področju strelstva smo se odločili, da v luči diskusije kaj se bi bolje prodajalo sami naredimo test. Rezultati so dokaj prepričljivi in nekateri bomo morali resno razmisliti o svojem pristopu k strelstvu in kako analiziramo oz. intepretiramo določene rezultate.

Skratka in short:

-308win je car predlagam da vsi trgovci od danes naprej prodajajo izključno in samo vse kar je povezano s .308win
- 7mm IRH pobere umetniški vtis ampak je njegova uporaba samo za najbolj pogumne (skrbno izbral to besedo!!!!)
- .260rem je boljši od 6.5x47 čeprav je malce tišji

Bila so namigovanja o strokovnosti, pristopu in goljufanju vendar strokovna žirija ni opazila nepravilnosti tako da rezultati so definitivno verificirani na najvišjem nivoju!

Rezultati iz priponke so:

308 - 38 pik dol -> skratka 308 je narezal 6.5 tako očitno da je kar JOJ
260 - 51 pik dol
6.5x47 - 57 pik dol - pusioooonaaaaa
7mm IRH - DNF zaradi posebne obleke je bil strelec diskvalificiran in nadaljnja udeležba prepovedana

Še priponka seveda...


Priponke Male slike
   
Odgovori
(6 ur nazaj)zan89 Napisal: Si želim biti dober...

Clap Clap Clap Hand
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)